[!--quoteo(post=30762:date=Sep 5 2007, 01:40 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 5 2007, 01:40 PM) [snapback]30762[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]E pa old school,ja kao rookie te izazivam u po 50e sa autom 400cc i 40 ks slabijim a ti ne odbijas cuo sam pa... Ti kao rookie jel' ono znam nisi se probao da sad nikad, pa ono..... eeeeeeeeeeeeeeeeeeMislish sa onom hondicom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]'?Ipak tipujem na 3La, i ako sigurno vtec nije 40ks slabija, uz to je puno laksha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Trebalo bi da bude interesantna nedelja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]p.s. ako ja uskoro nabavim neshto od skoro 200ks, ocesh mene izazvat u 50e? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]moze...imam i jednu hondu od 100ks pa bi mogli odma [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][quote name='aCid_cOokiE' post='30764' date='Sep 5 2007, 02:34 PM']evo forumasi svi tipuju na tebe..svi po 10e i eto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ja sam ovaj vikend u sutomore na motorijadu tako da necu stici,ti vjezbaj malo ovaj pa se vidimo sledeci vikend..ako ti se ne potrosi taj menjac i kvacilo u medjuvremenu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]