Author Topic: Home Reunion Vol.16  (Read 2686 times)

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #40 on: September 04, 2007, 09:57:03 AM »
[!--quoteo(post=30691:date=Sep 3 2007, 11:03 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 3 2007, 11:03 PM) [snapback]30691[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]"trkali se" nedje i to prvom i drugom...i nije zadovoljan sa kliom, ne bjezim mu dovoljno...Samo sto nije reka da me opra[/quote]e brate ja sam sinoc cuo pricu da mu nisi nista moga u sto ne vjerujem...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #41 on: September 04, 2007, 11:18:22 AM »
pa to je taj rad i ta pricha...to moze samo on da vjeruje
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline oneya

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #42 on: September 04, 2007, 02:31:55 PM »
ni ja ne vjerujem u to!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Filip

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #43 on: September 04, 2007, 02:57:01 PM »
Ko bi vjerovao!?!?!? (bez taj pobro)

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #44 on: September 04, 2007, 03:42:31 PM »
[!--quoteo(post=30709:date=Sep 4 2007, 11:57 AM:name=vtec)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vtec @ Sep 4 2007, 11:57 AM) [snapback]30709[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]e brate ja sam sinoc cuo pricu da mu nisi nista moga u sto ne vjerujem...[/quote]Mogu ja realno da sagledam situaciju  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Osoba A sa svojih 120ks koje lete kako idu, prava mala "zujalica" koja kida mnogo jaca kola, sretne osobu B sa kliom za kojeg zna da ubija, prva, druga moguce da je 106 ispred kli (postoje mnogo razloga) i onda cao, klio ode, a ovaj pod utiskom da je bio brzi te dvije (a promashio trecu ili takva neka fora....)Eto to bi bilo realno, a kolika je razlika, vidjecemo na kombinat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #45 on: September 04, 2007, 03:58:15 PM »
to nije bila ni trka da valja...oce da se trka cim predjemo lezeci onamo put  tolosha...i kako predjemo, ja prvom dok povuchem, em mi gume vrte u prazno, em shaltam na 6 iljada jer gledam njega oce li me udarit jer mu sve bjezi lijevo-desno auto...trkali smo se prvom i pola druge...i on ne zhali kvacilo i mjenjach a ja zalim... i nije bio ispred mene nego ja ispred njega, ali sasvim malo.Kad su oba auta prednja vucha, tesko da neko moze ODMA da pobjegne... Ne daj boze da smo kretali drugom od 50 km/h, ostavio bi ga kilometar.Al nije htio da se trka na "duzhe" jer mu je valjda pukla glava motora il tako nesto  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] ne moze bit ispred mene kad je njemu nedje oko 8 sekundi a meni 6.8 ...
slam.poke.drop.tuck.dope

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #46 on: September 04, 2007, 05:22:46 PM »
pazi da ce ti on doc na kombinat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] eo ja vozim 106 gti ubija kako ide ali nema sanse s kliom...pug ti ide 7.4 do 100...

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #47 on: September 04, 2007, 06:44:24 PM »
[!--quoteo(post=30725:date=Sep 4 2007, 05:58 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 4 2007, 05:58 PM) [snapback]30725[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] ne moze bit ispred mene kad je njemu nedje oko 8 sekundi a meni 6.8 ...[/quote]Jam sam vazda 1 i pola druge ispred tebe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /], to nikakve veze nema, jer i sa hamannom cesh prvom bit tu nedje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  Smijeshne su to razlike, ono posle 100 se racuna   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: September 04, 2007, 06:45:01 PM by brzi_pas »

acs

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #48 on: September 04, 2007, 09:13:33 PM »
zato pametni narod ne krece od 0 nego rolling start..ali shvaticemo mi to ...NEKAD

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #49 on: September 04, 2007, 10:28:55 PM »
Ne, start je bitan, i tu oma do vozaca dosta (mada i guma [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  )sve zavisi od vrste, ako ocemo tako, drag je glupost, treba samo na stazu ic.... mi staze nemamo, niti cemo je ikad imat, pa se moramo snalazit  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]p.s. no jel' ko provjeravao, ima li lezecih na kombinat, ne bi me cudilo da su ih poperili...

Offline oneya

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #50 on: September 04, 2007, 11:29:47 PM »
i da jesu, lako se skidaju ;]

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #51 on: September 05, 2007, 06:19:06 AM »
[quote name='aCid_cOokiE' date='Sep 3 2007, 02:32 AM' post='30675']dobro ja i ti se podrazumijevamo, old skul, ne odbijamo izazove.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
E pa old school,ja kao rookie te izazivam u po 50e sa autom 400cc i 40 ks slabijim a ti ne odbijas cuo sam pa...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]
« Last Edit: September 05, 2007, 11:18:36 AM by tuning doc »

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #52 on: September 05, 2007, 06:26:43 AM »
[!--quoteo(post=30725:date=Sep 4 2007, 05:58 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 4 2007, 05:58 PM) [snapback]30725[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]to nije bila ni trka da valja...oce da se trka cim predjemo lezeci onamo put  tolosha...i kako predjemo, ja prvom dok povuchem, em mi gume vrte u prazno, em shaltam na 6 iljada jer gledam njega oce li me udarit jer mu sve bjezi lijevo-desno auto...trkali smo se prvom i pola druge...i on ne zhali kvacilo i mjenjach a ja zalim... i nije bio ispred mene nego ja ispred njega, ali sasvim malo.Kad su oba auta prednja vucha, tesko da neko moze ODMA da pobjegne... Ne daj boze da smo kretali drugom od 50 km/h, ostavio bi ga kilometar.Al nije htio da se trka na "duzhe" jer mu je valjda pukla glava motora il tako nesto  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] ne moze bit ispred mene kad je njemu nedje oko 8 sekundi a meni 6.8 ...[/quote]sreca pa se ne pravdash [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][!--quoteo(post=30725:date=Sep 4 2007, 05:58 PM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Sep 4 2007, 05:58 PM) [snapback]30725[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]E pa old scool,ja kao rookie te izazivam u po 50e sa autom 400cc i 40 ks slabijim a ti ne odbijas cuo sam pa... [/quote]opa

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Biker

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #53 on: September 05, 2007, 10:33:54 AM »
ajmo 9 kod kombinata,i ja sam zapozdrav pa se vidimo

gaga

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #54 on: September 05, 2007, 01:00:24 PM »
je li ovo palo neko IZAZIVANJE????

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #55 on: September 05, 2007, 01:40:29 PM »
E pa old school,ja kao rookie te izazivam u po 50e sa autom 400cc i 40 ks slabijim a ti ne odbijas cuo sam pa...  Ti kao rookie jel' ono znam nisi se probao da sad nikad, pa ono..... eeeeeeeeeeeeeeeeeeMislish sa onom hondicom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]'?Ipak tipujem na 3La, i ako sigurno vtec nije 40ks slabija, uz to je puno laksha  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Trebalo bi da bude interesantna nedelja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]p.s. ako ja uskoro nabavim neshto od skoro 200ks, ocesh mene izazvat u 50e?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: September 05, 2007, 01:41:17 PM by brzi_pas »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #56 on: September 05, 2007, 02:34:11 PM »
tuning doktore, mislio sam da ne odbijam nikakvu trku... necu rec "ne mogu, nemam goriva, pukla mi stopa motora itd" ...a sto se tiche 50 eura..radije cu ih potrosit u subotu u grad [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ali trku svakako prihvatam...i sto veli mijo zaboravio si da pomenesh koliko kg manje ima to auto?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] ko da ja dovedem lotus exige ili neki caterham i kazem nekome "ol da se trkas sa autom od 1.600 kubika i 150 konja" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] kad odlucim da ne stedim kvacilo i mjenjach, padace i te novcane opklade, da ucinimo stvari more interesting.Inace posto ne zaradjujem svoje pare (a ti vjerovatno zaradjujes) za pocetak bi mogli u po 10/20 eura.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]vidimo se u nedjelju[!--quoteo(post=30727:date=Sep 4 2007, 07:22 PM:name=vtec)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vtec @ Sep 4 2007, 07:22 PM) [snapback]30727[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]=...pug ti ide 7.4 do 100...[/quote]Engine Size    1.6 LEngine cc    1587 ccNumber of cylinders    4Number of valves per cylinder    4bhp    120Maximum torque    145 NmDoors/Seats/BootNumber of doors    3Number of seats    5PerformanceNumber of gears    50-60 MPH/0-100 KH    8.7 sTop speed MPH/KH    127 mphto je taj model valjda? kao tvoj...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #57 on: September 05, 2007, 02:50:39 PM »
opaaaaaaakako se pocelo do pink slipa ce se doc [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.16
« Reply #58 on: September 05, 2007, 04:15:30 PM »
nikako mu ne moze bit ubrzanje do 100 kao golfu gti-ju jer se pezo sere u njega do 100

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.16
« Reply #59 on: September 05, 2007, 04:37:50 PM »
[!--quoteo(post=30764:date=Sep 5 2007, 04:34 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 5 2007, 04:34 PM) [snapback]30764[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Engine Size    1.6 LEngine cc    1587 ccNumber of cylinders    4Number of valves per cylinder    4bhp    120Maximum torque    145 NmDoors/Seats/BootNumber of doors    3Number of seats    5PerformanceNumber of gears    50-60 MPH/0-100 KH    8.7 sTop speed MPH/KH    127 mphto je taj model valjda? kao tvoj...[/quote]Sa tim motorom, koliko sam upucen postoji GTI i reli verzija, jedna je olakshana i to dosta, i ta ide neshto kao ispod 8 do 100[!--quoteo(post=30764:date=Sep 5 2007, 04:34 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 5 2007, 04:34 PM) [snapback]30764[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...i sto veli mijo zaboravio si da pomenesh koliko kg manje ima to auto?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] to je taj model valjda? kao tvoj...[/quote]Mislim da je "zaboravio" da kaze koliko ks ima njegova vtec, neshto sam ubijedjen da je Mladen (u skladu sa svojim nickom) "cackao" oko motora, mada i da nije ona hondica ubija sigurno....