[!--quoteo(post=30725:date=Sep 4 2007, 05:58 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 4 2007, 05:58 PM) [snapback]30725[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]to nije bila ni trka da valja...oce da se trka cim predjemo lezeci onamo put tolosha...i kako predjemo, ja prvom dok povuchem, em mi gume vrte u prazno, em shaltam na 6 iljada jer gledam njega oce li me udarit jer mu sve bjezi lijevo-desno auto...trkali smo se prvom i pola druge...i on ne zhali kvacilo i mjenjach a ja zalim... i nije bio ispred mene nego ja ispred njega, ali sasvim malo.Kad su oba auta prednja vucha, tesko da neko moze ODMA da pobjegne... Ne daj boze da smo kretali drugom od 50 km/h, ostavio bi ga kilometar.Al nije htio da se trka na "duzhe" jer mu je valjda pukla glava motora il tako nesto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] ne moze bit ispred mene kad je njemu nedje oko 8 sekundi a meni 6.8 ...[/quote]sreca pa se ne pravdash [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][!--quoteo(post=30725:date=Sep 4 2007, 05:58 PM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Sep 4 2007, 05:58 PM) [snapback]30725[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]E pa old scool,ja kao rookie te izazivam u po 50e sa autom 400cc i 40 ks slabijim a ti ne odbijas cuo sam pa... [/quote]opa