Author Topic: Kako Ispraviti Udubljenje  (Read 697 times)

motorsport

• Guest
Kako Ispraviti Udubljenje
« on: June 23, 2007, 09:32:22 PM »
[a href=\\"http://www.youtube.com/watch?v=w2R3QQejjGI\\" target=\\"_blank\\"]http://www.youtube.com/watch?v=w2R3QQejjGI[/a] [a href=\\"http://www.youtube.com/watch?v=4rIKo6241vg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.youtube.com/watch?v=4rIKo6241vg[/a]nevjerovatno..... veoma korisno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
« Last Edit: June 23, 2007, 09:51:02 PM by motorsport »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1 on: June 23, 2007, 10:07:54 PM »
odlicnosamo dje nac ovaj sprej
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline vuki

• View Profile
« Reply #2 on: June 24, 2007, 09:28:07 AM »
to je cisti ugljen-dioxid. ako neko zna dje se moze kupiti neka javi pa da organizujemo group buy.

Nevid

• Guest
« Reply #3 on: June 24, 2007, 09:32:00 AM »
Trebalo bi se raspitat da li ima ovaj sprej, mada sam chuo da moze i sa sprejem za sportske povrede, koji je hladan, josh mislim da se malo stavi u frizider nekih 20min, nebi bilo loshe, mislim da za toliko nebi explodirala boca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  Uglavnom sushtina je da se na na zagrijanoj podlozi stvori efekat kristala, a to se postize kad se sprej okrene naopako! E sad ovo je koliko ja znam Co2, mozda bi neki freon pomogao, sushtina nije u spreju vec u efektu, prvo se zagrijava 15min, shto dovodi do shirenja metala, ali poshto je metal mnog tvrd to se ne vidi golim okom, i kad se naglo rashladi, metal se skuplja i ispravlja. Samo shto mislim da efekat nije 100%, kad se predje rukom preko, ili na svjetlim bojama se primjecuje ali je drastichno manje, e i da ne pomaze kod manjih udubljenja. Tako sam chuo, valjalo bi probati! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
« Reply #4 on: June 25, 2007, 06:59:13 AM »
uhhhhhhhhhhhmeni ne bi nadospjevalo ovog spreja!?definitivno treba probat (makar u mom sluchaju)PS: samo da napravim leda u velikim kolichinama (odmA probam)
« Last Edit: June 25, 2007, 07:01:03 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #5 on: June 25, 2007, 10:07:17 AM »
ne moze meni ovo na onu moju malu rupicu na vrata.moram rec djevojci da iduci put shine vrata malo jache
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #6 on: June 25, 2007, 10:24:30 AM »
Haha neka sine jace pa ti njo onda sini jednom al da zapamti da se to ne radi tako! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #7 on: June 25, 2007, 05:15:31 PM »
Treba probati...pa sto nam Bog da!!!

Offline vuki

• View Profile
« Reply #8 on: June 25, 2007, 08:35:25 PM »
imam ja jednog starog juga, sa rupom kao stvorenom za probu ovog spreja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] .neka se neko raspita po pg dje se moze uzet,

Offline SFU

• View Profile
« Reply #9 on: June 26, 2007, 01:14:41 PM »
ne mora sprejem moze i ledom (VELIKOM KOMADINOM LEDA)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #10 on: June 26, 2007, 04:25:50 PM »
nista...molite majke da odledjavaju zamrzivace i frizidere,pa onda trk sa ledom do auta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

duka

• Guest
« Reply #11 on: July 16, 2007, 12:35:24 PM »
Jel probao neko ovo, vidjeh prije 2 dana bratovog B4 u B. Polje imaše jedno 10 udubljenja od grada što je padao skoro veli?ine jabuka

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #12 on: July 16, 2007, 12:38:17 PM »
Aj neka neko baci link ponovo jer su ovi ukinuti zbog nekakvis pravila..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak