Trebalo bi se raspitat da li ima ovaj sprej, mada sam chuo da moze i sa sprejem za sportske povrede, koji je hladan, josh mislim da se malo stavi u frizider nekih 20min, nebi bilo loshe, mislim da za toliko nebi explodirala boca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Uglavnom sushtina je da se na na zagrijanoj podlozi stvori efekat kristala, a to se postize kad se sprej okrene naopako! E sad ovo je koliko ja znam Co2, mozda bi neki freon pomogao, sushtina nije u spreju vec u efektu, prvo se zagrijava 15min, shto dovodi do shirenja metala, ali poshto je metal mnog tvrd to se ne vidi golim okom, i kad se naglo rashladi, metal se skuplja i ispravlja. Samo shto mislim da efekat nije 100%, kad se predje rukom preko, ili na svjetlim bojama se primjecuje ali je drastichno manje, e i da ne pomaze kod manjih udubljenja. Tako sam chuo, valjalo bi probati! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]