Author Topic: Nacionalna Klasa  (Read 736 times)

Offline SFU

• View Profile
Nacionalna Klasa
« on: May 22, 2007, 01:32:46 PM »
BRAVEHEART's YUGO 1.4[a href=\\"http://www.imagebanana.com/view/skyg6rnc/SP_A0084.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://www.imagebanana.com/img/skyg6rnc/thumb/SP_A0084.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://www.imagebanana.com/view/iag10wvd/SP_A0081.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://www.imagebanana.com/img/iag10wvd/thumb/SP_A0081.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://www.imagebanana.com/view/rb3wg3q9/SP_A0082.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://www.imagebanana.com/img/rb3wg3q9/thumb/SP_A0082.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://www.imagebanana.com/view/nty3xf4y/SP_A0083.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://www.imagebanana.com/img/nty3xf4y/thumb/SP_A0083.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]bice josh slika
« Last Edit: May 22, 2007, 08:57:19 PM by motorsport »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Z-128

• Guest
Nacionalna Klasa
« Reply #1 on: May 22, 2007, 02:17:58 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wub.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wub:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wub.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wub.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wub:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wub.gif\\" /]  Jooooj shto je zvek, imam ti zadnji duboki branik za njega ! isto bijeli. Koliko razvija ? koji motor ? Ajde daj malo informejshn !!!Ako ocjesh dobar zvuk, uzmi onaj mali pp aparat makni protocni stavi njega i okini mu cijev ukoso !
« Last Edit: May 22, 2007, 02:20:39 PM by Z-128 »

Offline Laki

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #2 on: May 22, 2007, 02:30:26 PM »
Dobar Yugo.Imasi sliku motora?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #3 on: May 22, 2007, 02:40:28 PM »
Ako ti treba djelova za juga (bijeli zmigavci, stopovi u dvije boje... samo reci) ima mi drug pa cu ga pitat za cijenu.Inace jugo je dobar samo bih ja makao ovu dvobojnu varijantu i ostavio crne stock branike (osim ako bi stavio duboke)

motorsport

• Guest
Nacionalna Klasa
« Reply #4 on: May 22, 2007, 05:12:33 PM »
vidjeh ga danas kroz ulicu slobode..... prave felne za yuga, ja sam ovakve trazio dok sam una vozio.... fino je i spusten.... nego koja je muka pa "sa konja na magarca" prelazis???

Offline shajo

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #5 on: May 22, 2007, 07:21:30 PM »
jugo je fin, imam jedan predlog strashan za tebe a koshtao bi te oko 150 200 eurajedino ako necesh da ga spremash za trke pa necesh nishta da radishshto nije po propisima
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #6 on: May 22, 2007, 08:47:25 PM »
jugic, prava igracka, ide extra, cuje se "simpaticno".... svaka cast!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #7 on: May 22, 2007, 09:09:20 PM »
sredi to za trku!
slam.poke.drop.tuck.dope

vtec

• Guest
Nacionalna Klasa
« Reply #8 on: May 22, 2007, 09:58:40 PM »
fin je jugo.i fino ide ja sam bio u onaj plavi iza tebe nocas i mogu ti rec da je zvuk vrh za jednog stock jugafin je jugo.i fino ide ja sam bio u onaj plavi iza tebe nocas i mogu ti rec da je zvuk vrh za jednog stock juga

Braveheart

• Guest
Nacionalna Klasa
« Reply #9 on: May 22, 2007, 11:40:17 PM »
ih , ja tek sad vidjeh ovo , prije svega hvala svima na komentarima  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] samo prvo da odgovorim Denisu , na pitanje zasto s konja na magarca...to mi se svi cude ,ja jednostavno kazem meni je MERAK da vozim ovo auto , prije svega zbog trapa jer je savrsen , drugo auto super ide za jednog kako vtec (izvini neznam TI ime) rece , stock juga...jednostavno oduvjek sam zelio da imam jednog sportskog jugica , jos od kako sam ga prvi put kao klinac vidio na Uscu daleke '95...Uglavnom kao sto rekoh jugic super ide , a u planu je da se uradi sledece:- Da se odradi mjenjac , ovaj trenutno je jako jako los , imam jedan sa 4 brzine , neznam dal da njega stabvljam ili da jurim opet isti sa 5 brzina od 1,1 Yuga...- Da se malchice izbrusi glava- auspuh trkacki , znaci grana od motora kod Bate iz Petrovaradina- enterijer (kadica , novi volan , nove papucice , nova salterica , kilometar sat , muzika, tapacir da se obradi)- exterijer ( skroz bijeli stopovi , od novog juga , bijeli zmigavci , felne opet da se prefabaju u bijelo)ovo sve vazi pod uslovom da ga ne spremam za trke , a vjerovatno necu jer mislim da osim da vozim van konkurencije , ne mogu sa 1,4 motorom od tipa da ucestvujem na trkama.Toliko od mene , pitajte jos ako vas sto zanima, i hvala SFU-u sto je otvorio temu.Pozdrav od mene  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] @ Sajo : predlozi mi tu ideju  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #10 on: May 22, 2007, 11:42:30 PM »
a klasa hibrid?
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
Nacionalna Klasa
« Reply #11 on: May 22, 2007, 11:44:55 PM »
oni su 1150ccm ,razlikuju se od malog N-a po gumama voze slik , i po dozvoljenim prepravkama  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #12 on: May 23, 2007, 02:03:01 AM »
hibrid je mLooogo skup, a jeftinije mu je da ga odradi za "hoby" sad ima neko novo ime, mada i za to treba dooosta para, a opet bi bio sigurno max 4-5 jer i to pod uslovom da svaku trku odvozi vrh, a da ispred njega crknu bar 3 vozila... jbga trke su mnogo skup sport...p.s. i ja bi te branike prefarba' u crnu, ili cak prednji maka' i ostavio onaj mali spoiler dolje, izgledace opasnije! Ovako sa ovim bijelim je ka' ...... uglavnom ne svidja mi se  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: May 23, 2007, 02:09:59 AM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #13 on: May 23, 2007, 06:53:57 AM »
[!--quoteo(post=26402:date=May 23 2007, 01:40 AM:name=Braveheart)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Braveheart @ May 23 2007, 01:40 AM) [snapback]26402[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja jednostavno kazem meni je MERAK da vozim ovo auto... jednostavno oduvjek sam zelio da imam jednog sportskog jugica [/quote]TAJ RAD

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Braveheart

• Guest
Nacionalna Klasa
« Reply #14 on: May 23, 2007, 11:29:22 AM »
[!--quoteo(post=26407:date=May 23 2007, 04:03 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ May 23 2007, 04:03 AM) [snapback]26407[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]hibrid je mLooogo skup, a jeftinije mu je da ga odradi za "hoby" sad ima neko novo ime, mada i za to treba dooosta para, a opet bi bio sigurno max 4-5 jer i to pod uslovom da svaku trku odvozi vrh, a da ispred njega crknu bar 3 vozila... jbga trke su mnogo skup sport...p.s. i ja bi te branike prefarba' u crnu, ili cak prednji maka' i ostavio onaj mali spoiler dolje, izgledace opasnije! Ovako sa ovim bijelim je ka' ...... uglavnom ne svidja mi se  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]ta klasa sto je nekad bila hobby sad je super sport , ali jugo u tu klasu nema sanse , ali evo sam vidio sad na vodnu su Vlatko Masanovic i jos dvoje troje iz CG vozili neku novu klasu A 1400 sa yugicima 1,3 ,al opet su to yugici sa fabrickim motorom, a ja sam sa motorom od Tipa , neznam moze li to tako raspitacu se.
« Last Edit: May 23, 2007, 11:34:30 AM by Braveheart »

Ichko

• Guest
Nacionalna Klasa
« Reply #15 on: May 23, 2007, 12:06:04 PM »
extra jugic a duboke branike nikako ne stavljaj a sto se mjenjaca tice stavi onaj sa zastave poli on ti je 13/53 sa 5 brzina

Offline shajo

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #16 on: May 23, 2007, 02:27:20 PM »
braveheartmotor mjenjach od una turba i niko ti nishta nece moc na kombinat.ako imash radionicu to nije preko 200 eura....
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
Nacionalna Klasa
« Reply #17 on: May 23, 2007, 02:34:59 PM »
ufffffff taj motor kolje od una turba ie.... braveheart, to bi ti bio pravi potez

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #18 on: May 23, 2007, 02:40:09 PM »
pa ce rastavljat i popravljat svako malo..ada dovoljno mu je ovo jebote...
« Last Edit: May 23, 2007, 11:10:55 PM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bo8an

• View Profile
Nacionalna Klasa
« Reply #19 on: May 23, 2007, 02:51:30 PM »
odlican yugic  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola