ih , ja tek sad vidjeh ovo , prije svega hvala svima na komentarima [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] samo prvo da odgovorim Denisu , na pitanje zasto s konja na magarca...to mi se svi cude ,ja jednostavno kazem meni je MERAK da vozim ovo auto , prije svega zbog trapa jer je savrsen , drugo auto super ide za jednog kako vtec (izvini neznam TI ime) rece , stock juga...jednostavno oduvjek sam zelio da imam jednog sportskog jugica , jos od kako sam ga prvi put kao klinac vidio na Uscu daleke '95...Uglavnom kao sto rekoh jugic super ide , a u planu je da se uradi sledece:- Da se odradi mjenjac , ovaj trenutno je jako jako los , imam jedan sa 4 brzine , neznam dal da njega stabvljam ili da jurim opet isti sa 5 brzina od 1,1 Yuga...- Da se malchice izbrusi glava- auspuh trkacki , znaci grana od motora kod Bate iz Petrovaradina- enterijer (kadica , novi volan , nove papucice , nova salterica , kilometar sat , muzika, tapacir da se obradi)- exterijer ( skroz bijeli stopovi , od novog juga , bijeli zmigavci , felne opet da se prefabaju u bijelo)ovo sve vazi pod uslovom da ga ne spremam za trke , a vjerovatno necu jer mislim da osim da vozim van konkurencije , ne mogu sa 1,4 motorom od tipa da ucestvujem na trkama.Toliko od mene , pitajte jos ako vas sto zanima, i hvala SFU-u sto je otvorio temu.Pozdrav od mene [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] @ Sajo : predlozi mi tu ideju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]