Author Topic: Bmw E 36  (Read 851 times)

Offline BMW-E36

• View Profile
Bmw E 36
« on: May 16, 2007, 02:05:27 PM »
Planiram uzeti ovaj auto znaci 316,318,320, modeli su u igri ,sto mislite o ovome auto kakav je mislim jel ima neko losa ili dobra iskustva sa njim, kakav je na plinu,za odrzavanje ,stabilnost itd itd,sve me zanima u vezi ovoga auta ,ama bas sve sto znate  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] Hvala unapred na odogovrima

Offline NSX

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #1 on: May 16, 2007, 04:16:46 PM »
I uzmi 320 bar [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline BMW-E36

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #2 on: May 16, 2007, 09:49:43 PM »
Ajmo da vas cujem sad Pjevajte [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #3 on: May 16, 2007, 10:00:44 PM »
318 ismanje masu troshi od ostalih
ohajtenzgut nei shpikinguz

mustang_GT

• Guest
Bmw E 36
« Reply #4 on: May 16, 2007, 10:02:17 PM »
nemam pojma. koji god da uzmes neces se zeznut. samo nemoj 316 vec kad uzimas uzmi jache.

Offline SFU

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #5 on: May 16, 2007, 10:08:43 PM »
glupo mi je da pricham PONOVO!ako je bitna potroshnja svaki u LOKALU TROSHIali 320i u odnosu na ono shto dava najvishe troshi (svaka chast za zvuk)ako je bitan zvuk ili snaga onda uzmi 325i a ako imash veci budzet onda 323i ili 328iPS: i 316i je dobar kad se zaleti! (isto drzi po krivina)
« Last Edit: May 16, 2007, 10:09:46 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #6 on: May 16, 2007, 10:34:17 PM »
Ovako...imao sam prije dvije god. 316i..."zadovoljan" sam bio sa tim motorom,nije puno trosio a solidno je isao,sto kaze SFU kad se zaleti...mala je razlika izmedju njega i 318i,barem ovog mog!Sad vozim 320icoupe i prezadovoljan sam sa njim...svako ko vozi BMW-a zna sta znaci BMW-ov sestak.Nije stvar ni u brzini auta toliko,niti u zvuku koliko o kvalitetu tog motora,znaci NEDODER!!!Potrosnja je malo veca ali meni licno ne smeta jer volim to auto i pruza mi takav gust da mi nije krivo sipati!Sto se tice 325i kod nas je rijedak...Plin i BMW mi nekako ne ide,ne znam(moje misljenje da ne skacete odma)tako iz svega zakljuci sam...Ja kad sam kupovao bmw-a nije mi bio bitan motor koliko samo stanje auta ali sada ne vjerujem da bih kupio cetvrtaka...postovanje za is-a ako dje izleti slobodno uzimaj!!!Aj da ti na brzinu nabrojim par mana na skoro svakog E36-neka te ne buni ako magli far,na svakog manje,vise magli-krovni tapacir na skoro svakog se odlijepi-rucna kocnica-letva volana(ima nekih problema ne znam tacno do koje god.)Ako se odlucis za 320i moj ti je savjet da gledas da ga uzmes sa VANOSOM,poboljsan je obrtni moment...to ti je noviji tip motora...

Offline SFU

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #7 on: May 16, 2007, 10:44:32 PM »
pa ako mu se uzima shestak nek se strpi pa nadje 323,325,328nisam imao e36 320i, ali sam ih probao 10tak, odlichno ide i sve je super, i motor je neunishtiv ALI prevelika je razlika u performansama izmedju njega i gore navedenih a potroshnja (smijem se usudit) ISTA!i najvaznije je shto kaze (drale promjeni nick) BMW E36 POWER - STANJE e36 a motor je na drugom mjestu!PS: ja sam polako kupovao i dugo birao (eto jedino boju i shiber nisam potrefio)

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #8 on: May 16, 2007, 10:50:17 PM »
PS: ja sam polako kupovao i dugo birao (eto jedino boju i shiber nisam potrefio)[/quote]Sta se zalis na boju,vrh je!!!Potrosnja jeste skoro ista ako ne i ista ali malo je skuplje odrzavanje za 325i i 328i(ne znam zasto kad je to isti djavo skoro ali imao sam par situacija dje sam se iznenadio za cijene) i registracija pa sad ako mu to ne predstavlja problem samo naprijed...

Offline SFU

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #9 on: May 16, 2007, 10:59:09 PM »
svaki e36 95+ je puno skupljia 325 se radio do '95 a 323i i 328i od '95, odnosno razdvojili su 325 u ova dva (naslednici)[!--quoteo(post=25923:date=May 17 2007, 12:50 AM:name=BMW E36 POWER)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(BMW E36 POWER @ May 17 2007, 12:50 AM) [snapback]25923[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sta se zalis na boju,vrh je!!![/quote]ma ne valja jer ne mogu tamne felne da stavim hihihihihiihihi
« Last Edit: May 16, 2007, 11:00:47 PM by SFU »

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #10 on: May 16, 2007, 11:00:50 PM »
Taj 325i je vrh...opet se vratio u E46!!!

Offline NSX

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #11 on: May 17, 2007, 04:32:41 AM »
E jbg sad najbolje bi bilo M3 da uzme no je 320 eto neki optimum a i lakse ce ga nac u dobrom stanju od 325 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline BMW-E36

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #12 on: May 17, 2007, 08:26:23 AM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Ljudi nisam neki trkac da patim za tim kubikazama,rekoh najvise do 320 tj 2000cm3.Mene zanima kako ide na  plin  ovoj auto ,jel vozi neko ga na plin kako se ponasa jel upola slabije vuce nego na benzin(kao sto sam cuo) ,onda kakvi su mu trapovi stabilnost na putu,sto jos da gledam vezano za njega pri kupovini i naravno veliko hvala svima koji pisu ovde vezano za ovu temu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Btw imam ponudu BMW 316i 95god zelena metalik cen,el pod,el siber,al felge,nove gume,mp3 music sve to za 2900e Jel realna ovo cijena i koliko se uopste krecu cijene 316,318.320 ? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Eo vidjeh i ovo [a href=\\"http://www.malioglasi.cg.yu/index.php?akcija=pregledOglasa&id=590\\" target=\\"_blank\\"]http://www.malioglasi.cg.yu/index.php?akci...lasa&id=590[/a] sto mislite? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: May 17, 2007, 08:32:05 AM by BMW-E36 »

mustang_GT

• Guest
Bmw E 36
« Reply #13 on: May 17, 2007, 08:58:21 AM »
ako je dobara bmw ja mislim da to nije skupo.

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #14 on: May 17, 2007, 10:20:45 AM »
Sama stabilnost auta je super,ja sam prezadovoljan,naravno moras ga malo sviknuti!Bmw-a treba malo uciti voziti jer je neobican u nekim situacijama...Isto mislim da ti 325i itd...nije potrebno,ako naletis na bilo kojeg od tih modela(316i,318i,320i)slobodno uzimaj jer su sve provjereni motori!!!Dobrog BMW-a za male pare ne mozes uzeti a ima prica za 2500 boca ono ovo...jeste ali na oko...Bmw ne postoj srednji,imas loseg i dobrog!!!Moras se pomiriti sa tim da ga sa malom kilimetrazom ne mozes naci pa pazljivo biraj!!!Trapovi su mu extra,ja nisam nikad imao problema(da ga ne ureknem) a kad KISA padne...nogu s gasa i pomalo!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Jos nesto,coupe BMW je vazda bio mnogo skuplji od limuzine,da znas!!!

vtec

• Guest
Bmw E 36
« Reply #15 on: May 17, 2007, 01:14:48 PM »
ako nisi trkac nemoj ni uzimat bmw [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

bimmer

• Guest
Bmw E 36
« Reply #16 on: May 17, 2007, 05:13:32 PM »
E da, velika je razlika u cijeni coupe-a u odnosu na limuzinu, to si sigurno vec provalio.Ja vozim 320 i imam sekvent plin. Na plin se odlicno ponasa (vuca i potrosnja ista ili skoro ista kao i na benzin), mada sigurno zavisi koji je sistem u pitanju. Ako uzmes sestaka i odlucis se za ugradnju plina moras da izdvojis najmanje 1000 eura da bi bilo sve kako treba.Sestaci su mnogo izdrzljiviji motori ali i vise trose, min 10-12l. Gledaj da uzmes nekog 96+, mada nisu ni malo jeftini.Ako ne mislis da odvojis bar 4-5 hiljada za njega, onda bolje nemoj ni kupovat taj model.Puno srece u potrazi!

motorsport

• Guest
Bmw E 36
« Reply #17 on: May 17, 2007, 11:41:41 PM »
koji god motor da uzmes neces pogrijesit, al moja preporuka ti je shestak.... znaci od tih sto si nabrojao najbolje je 320 uzet... i ja kad sam kupovao auto bilo mi je svejedno koji je motor, i taman sam tako razmisljao kao ti, al sam ciljao na coupe-a, to mi je bilo najbitnije, i da je u dobrom stanju.... meni 320 trosi oko 12-13 lit. kroz grad (PG) neke normalne voznje, a na otvoreno oko 8 ipo, 9....   sto se plina tice, ne znam.... nemam nista protiv plina (imao sam ga u calibru) al ga u BMW-a ne bi stavljao, jedino mozda ovo sto bimmer ima, sekvencijalni plin, al je dosta skup.... jos nesto, moras se pomirit sa tim da je tog BMW-a veoma tesko naci u dobrom stanju, a i kad ga nadjes papreno ces ga platit.... (tj. koliko para toliko muzike) Jos nesto, ne znam dal' ciljas na limuzinu ili coupe, jer kao sto vidis i ostali su ti napisali da je coupe dosta skuplji... u svakom slucaju, to su dva ista, al opet dva totalno razlicita auta.... samo nemoj da se palis na "sminku" tipa "felne, muzika...." jer sve je to lako stavit, najbitnije je da ga nadjes u dobrom stanju... registracija za 320i ti je oko 230 eura sa zelenim kartonom ... jos nesto, kojeg god BMW-a da uzmes pomiri se sa tim da ti je skuplje odrzavanje nego za druga auta, al ako ga ti pazis i redovno odrzavas ne bi trebalo bit nekih vecih problema.... malo je "dobrih" majstora kod nas, pogotovo za BMW-a, a i to sto ih ima mnogoooo su skupi... al zato ima lik u trebinje koji je doktor za BMW, i masovno idu kod njega da odrzavaju... dosta je jeftiniji....ako te jos nesto zanima pitaj slobodno, mislim da smo ti manje-vise sve rekli....pozz. i dobrodosao u klub BMW vozaca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: May 17, 2007, 11:42:27 PM by motorsport »

Offline BMW-E36

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #18 on: May 18, 2007, 12:07:04 AM »
Uh pa ne znam,stvarno prije bi uzeo coupe sigirno al sam primjetio da su skuplji, eo ako mi sto padne na pamet vezano za ovaj auto pitam,i jos jednom hvala svima na ovako istrpnim odgovorima i savjetima i bolje vas nasao naravno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: May 18, 2007, 12:07:25 AM by BMW-E36 »

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw E 36
« Reply #19 on: May 18, 2007, 12:46:54 PM »
E i ako uzmes 320i i odlucis se za plin samo ovaj od 1 000 i nesto E...BMW ima plasticnu granu i ne trpi obicni plin!!!