koji god motor da uzmes neces pogrijesit, al moja preporuka ti je shestak.... znaci od tih sto si nabrojao najbolje je 320 uzet... i ja kad sam kupovao auto bilo mi je svejedno koji je motor, i taman sam tako razmisljao kao ti, al sam ciljao na coupe-a, to mi je bilo najbitnije, i da je u dobrom stanju.... meni 320 trosi oko 12-13 lit. kroz grad (PG) neke normalne voznje, a na otvoreno oko 8 ipo, 9.... sto se plina tice, ne znam.... nemam nista protiv plina (imao sam ga u calibru) al ga u BMW-a ne bi stavljao, jedino mozda ovo sto bimmer ima, sekvencijalni plin, al je dosta skup.... jos nesto, moras se pomirit sa tim da je tog BMW-a veoma tesko naci u dobrom stanju, a i kad ga nadjes papreno ces ga platit.... (tj. koliko para toliko muzike) Jos nesto, ne znam dal' ciljas na limuzinu ili coupe, jer kao sto vidis i ostali su ti napisali da je coupe dosta skuplji... u svakom slucaju, to su dva ista, al opet dva totalno razlicita auta.... samo nemoj da se palis na "sminku" tipa "felne, muzika...." jer sve je to lako stavit, najbitnije je da ga nadjes u dobrom stanju... registracija za 320i ti je oko 230 eura sa zelenim kartonom ... jos nesto, kojeg god BMW-a da uzmes pomiri se sa tim da ti je skuplje odrzavanje nego za druga auta, al ako ga ti pazis i redovno odrzavas ne bi trebalo bit nekih vecih problema.... malo je "dobrih" majstora kod nas, pogotovo za BMW-a, a i to sto ih ima mnogoooo su skupi... al zato ima lik u trebinje koji je doktor za BMW, i masovno idu kod njega da odrzavaju... dosta je jeftiniji....ako te jos nesto zanima pitaj slobodno, mislim da smo ti manje-vise sve rekli....pozz. i dobrodosao u klub BMW vozaca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]