Author Topic: Pioneer Il Magnat?!  (Read 551 times)

Offline stefan123

• View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #20 on: May 05, 2007, 07:42:24 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]meni je pajo 88rs zasad extra,stvarno daje zvuk da se najezis[/quote]Uz to je jos i prejeftin... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #21 on: May 05, 2007, 07:45:34 PM »
[!--quoteo(post=25018:date=May 5 2007, 07:34 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ May 5 2007, 07:34 PM) [snapback]25018[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ja ne znam sto ti toliko istices tu snagu...Fuck the power... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Ako neki zvucnik ima 90dB/1m/1W i moze da izdrzi 50W a drugi ima 87dB/1m/1W i moze da izdrzi 100W.Pod uslovom da se istog kvaliteta ja bih uvijek prije uzeo prvi...jer je glupo bespotrebno se razbacivat snagom...to sve dovodi do toga da su potrebni bolji kablovi pa onda akumulator pa alternator i ode u p.m. cijena...Drugo je sto kod sire mase Wati tj. sad Kilowati bolje pale nego osjetljivost ali jbg....Dzabe ti nekome kazes ovaj je osjetljiviji...Traze pojacalo od 1KW i kabal 2mm2  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blush.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":blush:\\" border=\\"0\\" alt=\\"blush.gif\\" /][/quote]isticem zato sto ovdje svi se pale na to,ali kao sto sam napisao meni je u auto kvalitet zvuka odlican,kao i snaga,znaci sve sam usaglasio.ali jebes snagu bez kvaliteta!inace magnat serija Xcess elipse je osjetljivost 92 decibela tako da... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /][!--quoteo(post=25024:date=May 5 2007, 07:42 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ May 5 2007, 07:42 PM) [snapback]25024[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Uz to je jos i prejeftin... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][/quote]jbg,ako ces pravi zvuk,moraju i prave komponente.recimo zahvaljujuci 88rs kao i pojacalima ja pojacavam skoro do kraja i nemam distorzije [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #22 on: May 05, 2007, 07:49:48 PM »
Ja sam za varijantu:preradjeno ATX napajanje da radi na 12V DC + PC neki solidan sa 40GB muzike...+tft 7" in-dash. PC da ima neku M-Audio,Terratec ili E-MU zvucnu karticu.To sve izadje oko 250-300€ (manje ko vec ima neki PC koji skuplja prasinu ka sto ja imam..) a vrh je sto se tice svega...zvuka,slike,skladistenja muzike,mogucnosti daljeg dodavanja (GPS,Internet,Games...)
« Last Edit: May 05, 2007, 07:50:09 PM by stefan123 »

Offline shajo

• View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #23 on: May 05, 2007, 08:13:05 PM »
brate to vec prelazi u perverziju ako to sve mislish da smjestish DJE???????
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline stefan123

• View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #24 on: May 05, 2007, 08:44:14 PM »
To ja smjestam 100% samo dok kupim Alfu jer to g2 nece gledat...a to ce bit ubrzo samo da jos malo porastu akcije...mislim i sad su visoko ali ice jos..Obezbjedio sam miniATX maticnu sa vga,procesor (800Mhz),128Mb ram, 40Gb hard-disk,napajanje 200W.To je sasvim dovoljno za muziku,divx...Nasao sam semu za preradjivanje ATX-a pa cu po njoj napravit to za napajanje..Kuciste cu smanjit tako da bude malo (tj. velicine maticne) a hard disk u posebnu kutijicu na gumice da nebi udarao...TFT 7" in-dash DIN-size sa mehanizmom "na izvlacenje" kosta oko 130-140€ zajedno sa postarinom...gledao sam isti u jednog passat-a cini mi se NK ili CT tablice ne sjecam se.Monitor izgleda ekstra crni+hrom a slika je vrh,osvjetljenje ma sve.Zvucna kartica kosta oko 100€ i sa njom ce se cut u high-end klasi car cd-playera.Kasnije cu dodat satelitsku tv,gps i slicne zajebancije...Moze i da se napravi interfejs da povezes ECU sa PC-jem pa da gledas brzinu,obrtaje itd. na ekranu...Sto se tice smjestanja. Nije problem. TFT 7" ide umjesto cd-playera a ostalo je u maloj kutiji velicine nekih 25*20*10cm i to ce bit u gepek ili ispod prednjeg sica...Pozdrav.
« Last Edit: May 05, 2007, 08:46:27 PM by stefan123 »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #25 on: May 06, 2007, 08:09:14 AM »
Pitao si Pioneer ili Magnat,ali sto se zvucnika tice najbolji su Sony.A o Magnatu mogu ti rec da je odlicna marka extra se cuje uzivio sam sluso mijerenje decibela(skoda octavia 2x magnat wooferi i naravno pjacalo ) na tuning okupljanju u Ceskoj, i momak je samo sa ta 2 woofera imao 145dB.To su bile Bandpass kutije.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

pele-79

• Guest
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #26 on: May 06, 2007, 07:06:40 PM »
[!--quoteo(post=25090:date=May 6 2007, 08:09 AM:name=007drift)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(007drift @ May 6 2007, 08:09 AM) [snapback]25090[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Pitao si Pioneer ili Magnat,ali sto se zvucnika tice najbolji su Sony.A o Magnatu mogu ti rec da je odlicna marka extra se cuje uzivio sam sluso mijerenje decibela(skoda octavia 2x magnat wooferi i naravno pjacalo ) na tuning okupljanju u Ceskoj, i momak je samo sa ta 2 woofera imao 145dB.To su bile Bandpass kutije.[/quote]ovo vec prevazilazi u haos!sony najbolji zvucnici? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/huh.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":huh:\\" border=\\"0\\" alt=\\"huh.gif\\" /] ja neznam sta si ti slusao,ali meni je to bezveze zvuk,i to sve njihove serije kao i pojacala,pogotovo novija stream design [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  uzas.a zvucnici im se na malo jace sunce ljeti iskrive membrane,dok pioneer,alpine i magnat nemaju tih problemajos nesto,ako kupjete sony drzite se kucnih uredjaja,za auto zna se ko radi,pioneer,alpine,clarion,kenwood,nakamichi,magnat...sony je cista da kazem komercijala.he,he a za cesku sto kazes bice bile 2x xtc neo magnati u band pass kutiji.sad ce meni 2x xtc 12 inca u corrada,a skoda jos velika,pa se gubi na decibelima.vidjecemo koliko ce meni da izmjere na db dragu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] uf puno kenjam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blush.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":blush:\\" border=\\"0\\" alt=\\"blush.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #27 on: May 06, 2007, 09:10:15 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ovo vec prevazilazi u haos![/quote]Hahahah ziva istina gasite ovaj topic pele ce da poudi od ovih komentara!

Offline shajo

• View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #28 on: May 07, 2007, 10:12:31 PM »
sto bi ludio,ovo je slobodna zemljasvako voli i fali svoga konja
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #29 on: May 07, 2007, 10:22:05 PM »
Ziva istina al i pele kao sto rece puno kenja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /](pele nema ljutnje)

pele-79

• Guest
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #30 on: May 08, 2007, 11:37:41 AM »
da znas,nego nikako da dodjem nedjeljom do PG da cujete sta je snaga i kvalitet,a po meni jebes snagu bez kvalitetaa da svako hvali svoga konja istina je,ali ja cu da hvalim i jbl i focal,kao i infinity,rockford,ali sal &co necu nikad,tako da te price padaju u vodu
« Last Edit: May 08, 2007, 01:01:39 PM by motorsport »

Offline stefan123

• View Profile
Pioneer Il Magnat?!
« Reply #31 on: May 08, 2007, 02:31:02 PM »
Sony  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/huh.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":huh:\\" border=\\"0\\" alt=\\"huh.gif\\" /]  haha