[!--quoteo(post=25090:date=May 6 2007, 08:09 AM:name=007drift)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(007drift @ May 6 2007, 08:09 AM) [snapback]25090[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Pitao si Pioneer ili Magnat,ali sto se zvucnika tice najbolji su Sony.A o Magnatu mogu ti rec da je odlicna marka extra se cuje uzivio sam sluso mijerenje decibela(skoda octavia 2x magnat wooferi i naravno pjacalo ) na tuning okupljanju u Ceskoj, i momak je samo sa ta 2 woofera imao 145dB.To su bile Bandpass kutije.[/quote]ovo vec prevazilazi u haos!sony najbolji zvucnici? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/huh.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":huh:\\" border=\\"0\\" alt=\\"huh.gif\\" /] ja neznam sta si ti slusao,ali meni je to bezveze zvuk,i to sve njihove serije kao i pojacala,pogotovo novija stream design [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] uzas.a zvucnici im se na malo jace sunce ljeti iskrive membrane,dok pioneer,alpine i magnat nemaju tih problemajos nesto,ako kupjete sony drzite se kucnih uredjaja,za auto zna se ko radi,pioneer,alpine,clarion,kenwood,nakamichi,magnat...sony je cista da kazem komercijala.he,he a za cesku sto kazes bice bile 2x xtc neo magnati u band pass kutiji.sad ce meni 2x xtc 12 inca u corrada,a skoda jos velika,pa se gubi na decibelima.vidjecemo koliko ce meni da izmjere na db dragu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] uf puno kenjam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blush.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":blush:\\" border=\\"0\\" alt=\\"blush.gif\\" /]