napravljeni su chepovi sfu u :)danas zamijenjeni lezhajevi na radilicu...leteci..OPET sam zamijenio i gumice ventila i karike..ostalo je samo da se nashteluju ventili... mozhe ovako josh 200000000km..ali po malo se chuju..dalje.. kompletna unutrashnjost se u chetvrtak nosi kod Mija Djurkovica iz DG da se radi...sicevi,tapaciri,krovishte, volan i platno oko menjacha..sve ce ici u crno..dvije vrste materijala..po sredini sica ce ici crni sa malim rupicama..a sa strana obichno crno platno...i sve to (naravno) proshiveno debelim crvenim koncem..a da bi sve to izgledalo u kompletu...stavljena je ins. tabla nova..isto kao moja od 16v samo shto su brojevi i kazaljke crvene..onda da bi BASH bilo sve u kompletu...felme se opet farbaju u crnu...kao shto su nekad bile..samo sad u crnu MAT...sa crvenom trakom okolo..takodje i retrovizori, shkrga i lajsne koje sam farbao prije 10-ak dana ..vracaju se u crno :)i naravno crvena klijeshta... ovako ... zvuchi mnogo mocno...a izgledat ce 10 x mocnije.u nedelju na trke se nadam da ce auto bit 100% spreman