Author Topic: Renault 19  (Read 23404 times)

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« on: June 04, 2006, 02:16:16 AM »
Renault 19...phase I   .....fabia...evo mene i odje u saradnji sa MOTORSPORT-om :Pmolim vashe komentare..                    
« Last Edit: November 23, 2010, 10:58:26 PM by eto tako »
Izbrisan clan

motorsport

• Guest
Renault 19
« Reply #1 on: June 04, 2006, 04:43:27 PM »
extra ti je RENAULT... gledao sam ga par puta kroz Podgoricu... jedva cekam da vidim na sta ce lichit kad ga lakiras...svaka cast za trud, znam da je sve ovo tvoj rucni rad...nego, kako "gruva" ova "muzikica"??? haha                    

Offline Laki

• View Profile
Renault 19
« Reply #2 on: June 04, 2006, 06:14:58 PM »
EXTRA izgleda.Daj jos koju sliku na kojoj se bolje vidi.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Mercedes_Fan

• Guest
Renault 19
« Reply #3 on: June 04, 2006, 07:18:29 PM »
rendzer je da umres......vrh vrhova.....samo mi se felne ne svidjaju,stavi nesto vece i obavezno niskoprofilne gume....pozdrav                    

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #4 on: June 04, 2006, 10:12:13 PM »
hvala momci,bash mi je drago da vam se svidja,naravno sve je moj ruchni rad...a gume su 225/15/50 :( neznam zasto izgleda dako visoka kao da je kroz 70 :) :) :)evo josh neka slika....http://img227.imageshack.us/img227/9206/re...renosad19mn.jpga evo kad sam ga kupio , mada i tad je bilo lijep..no.. :)http://img389.imageshack.us/img389/2788/re...noprije46qq.jpgovo je u toku rada :) http://img467.imageshack.us/img467/9411/dd...ddddddddd2x.jpga ovo je brije 5 dana na parking :P  http://img467.imageshack.us/img467/6608/sl...slika0925kl.jpgjosh muzike (isto ruchni rad) :)http://img207.imageshack.us/img207/7225/muzika7lm.jpg                    
Izbrisan clan

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #5 on: June 04, 2006, 10:20:41 PM »
josh,trazili ste zar ne ? :)ovo je kad je kupljen instrument tabla http://img207.imageshack.us/img207/1473/slika994ln.jpga sad je ...nova iz phase II ...kao sto su i farovi i hauba.. :)http://img355.imageshack.us/img355/2973/sl...slika0062uh.jpgslikacu josh pa stavit :Ppograv...RENAULTsport                    
Izbrisan clan

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #6 on: June 04, 2006, 10:27:13 PM »
motorsport...muzicica gruva ubija :) :) :) prejako...                    
Izbrisan clan

Mercedes_Fan

• Guest
Renault 19
« Reply #7 on: June 05, 2006, 12:05:44 PM »
jesi menjao farove?na novim slikama mi lice na one od ford mondea                    

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #8 on: June 05, 2006, 09:02:07 PM »
brate farovi na phase I ...moj model..91 god su kockasti ...a stavio sam od phase II renoa 19...koji su kao kod mondea...veoma mala razlika :)                    
Izbrisan clan

motorsport

• Guest
Renault 19
« Reply #9 on: June 05, 2006, 09:04:18 PM »
jesi li morao nesto da prepravljas vezni lim...???                    

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #10 on: June 05, 2006, 09:11:47 PM »
jesam...gledao sam kako ide na phase II pa sam skicirao i pravio drzache na moj...uh posa je sve to..pa bad look hauba..uFFFF : ) : ) :))                    
Izbrisan clan

Nevid

• Guest
Renault 19
« Reply #11 on: June 06, 2006, 03:15:13 PM »
Da i ja sam te gledao vishe puta, jer ti auto stoj parkiran iz Jugobanke, a tamo chesto ostavljam auto. Ja mislim da si dobro uklopio sve ali je to malo prenabuzeno za moj ukus, a reci mi planirash li tuning kakav ili si se opredjelio samo za styl?                    

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #12 on: June 06, 2006, 08:01:08 PM »
vec je radjen tuning :P   ima k&n, ima chip , ima remus (350e) :) al nisam placa...onda je nesto polirano...brusheno....za to je otac a ja sam za izgled :) :) :) brate znam da ide namrtvo ..napravicu klip pa cu vam postavit odje :) :) :)                    
Izbrisan clan

Offline Filip_pg

• View Profile
Renault 19
« Reply #13 on: June 10, 2006, 09:37:47 AM »
extra auto,i ja te gledam cesto,a prvi put sam auto bobro zaglednuo kad je bila trka na glavu zete...svidja mi se svakako,mozda eto malo prednji branik velik,al ok,sve se moze uklopit extra...btw,ja treba da otvaram ts centar u pg,tek ce tada da se budzi  :D  :D  :D  :D                    

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #14 on: June 10, 2006, 08:54:24 PM »
Brate Rendza je vrh samo imam jednu zamjerku, a to je sto ne stavis jedan hladnjak na prednji otvor, ne  mora da ti sluzi samo neka stoji radi izgleda. I nemoj niposto da stavljas mrezice, ako vec hoces da ih stavljas stavi one sire (ofarbane u crno) jer ljepse stoje. I obavezno stavi maglenke i spusti ga malo jer izgleda kao da imas 14".                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Renault 19
« Reply #15 on: June 11, 2006, 07:08:20 AM »
samo imam jednu zamjerku, a to je sto ne stavis jedan hladnjak na prednji otvor, ne mora da ti sluzi samo neka stoji radi izgleda.
zar to nije malo glupo? mislim,nije disrespect,ali,hladnjak koji nicemu ne sluzi...ne znam,to se radi sa intercoolerom,ali posto masina nije turbo onda nista,a taj bzvz hladjak mu je samo masa viska (koja je kod ovakvih auta nepotrebna,naprotiv).
nemoj niposto da stavljas mrezice, ako vec hoces da ih stavljas stavi one sire (ofarbane u crno) jer ljepse stoje
e sad ovo,mrezice treba da stavi jer je ruzno da na ovako lijep auto zjapi onaj prazan prostor,trebalo bi da uzme srednje gustu mrezu i poslije joj mijenja boju kako covjeku odgovara.E sad,zavisi od ukusa,ali recimo da se sa unutrasnje strane branika ugrade male LED lampice pa ne da svijetle po asfaltu kao neon,nego samo da toj mrezici po sredini daju sjaj,jer nju (mrezicu) moze da hromira kod bilo kojeg oruzara i da bude perverzija,jer bi se tada presijavala...
I obavezno stavi maglenke
zasto??? zar nije bolje da usteka te pare i sacuva branik od  jos rezanja i jednog dana naruci neke CLEAR farove,od recimo mondea (oni naj pasuju),a cuvenim \\'angel eyes\\'...zar to nebi bio pogodak na ovakvo auto??
spusti ga malo jer izgleda kao da imas 14"
ok,ali pitali se ko koliko stvari moze da povuce to spustanje za sobom?prvo ti gine trap,neminovno,a onda,sa ovakvim body kitom,branici,karter,patos,da ne pricam o zadnjem loncu (jos remus,tuga da mu se sto desi).a to se slicno desava i sa vecim tockom,patos postedis,ali trapove nikako...tako da tu jedino mozes da odradis distancere,tacno da ces morati siris rubove u to ime,ali jbg,auto ce bolje \\'lezat\\' na put,bice stabilnije,a i kolike god felge tu da stavih izgledaju extra!@2fast4u  bez uvrede,ovo je samo moje misljenje...                    

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #16 on: June 11, 2006, 12:41:01 PM »
Nista. Postujem svacije misljenje. Ja sam samo iznio svoje.                    

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #17 on: June 11, 2006, 02:59:40 PM »
ovako filip pg...za sve si u prawu brate..bash..na glavu zete nije bio ovakav samo to :PPhladnjak sam imao..odnosno intercooler jer sam bio nashao dobru turbinu od gtTurbo-a...pa se nesto izkomplikovalo..pa sam je odlozio..kao i intercooler jer nema potrebe da stoi bez turbine sto ce mi ?? da me zovu ciganinom ? :))))ovako..reno je (ako znate) namrtvo mek auto,i ako su novi sportski dvosmjerni amortizeri...ipak je mek i udoban-sto mi je milo jer ne sluzhi samo za trku ponekad i za uzivanje ,kuliranje :))ovaj,on je nizak ali ne znam zasto je ovdje ispao ovakav..inache halogenke idu u usise izvishe vecih rupa..idu halogeenke sa bmw e36 providne..postujem svacije misljenje i komentar...neki ce pomoci nekki odmoci nece sigurno  :)))  heheh hvala svima !!!!!!! pozdrav od m74d3n ...:)))                    
Izbrisan clan

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #18 on: June 12, 2006, 08:18:32 PM »
E ovako nesto sam mislio kao sto kaze 318 mada sad nema veze. Kako sam vidjeo covjeku je bitna i brzina a ne samo izgled, ja bih samo radi izgleda stavio Hladnjak ili intercooler pa makar mi i ne sluzio za nista. Bitniji mi je izgled nego brzina brzine imam dosta jer imam VR6 trojku a i skoro sam uzeo golfa 2 gti koji je vec bio sredjen a ja jos ulazem u njega bice slike ubrzo pa cete vidjet. Toliko od mene POZZ                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Renault 19
« Reply #19 on: June 12, 2006, 10:44:56 PM »
da,ali sto se desava kad ti prodjes kroz grad,nabudzeno auto,tj styling,ti se qurcis itt...i onda stanes na semafore i oplete te neko tamo lijevo auto?to je po meni najveca sramota,i nikad nebih to dozvolio,prvo radis da imas najbrze auto,lako je od njega napravit najljepse...