samo imam jednu zamjerku, a to je sto ne stavis jedan hladnjak na prednji otvor, ne mora da ti sluzi samo neka stoji radi izgleda.
zar to nije malo glupo? mislim,nije disrespect,ali,hladnjak koji nicemu ne sluzi...ne znam,to se radi sa intercoolerom,ali posto masina nije turbo onda nista,a taj bzvz hladjak mu je samo masa viska (koja je kod ovakvih auta nepotrebna,naprotiv).
nemoj niposto da stavljas mrezice, ako vec hoces da ih stavljas stavi one sire (ofarbane u crno) jer ljepse stoje
e sad ovo,mrezice treba da stavi jer je ruzno da na ovako lijep auto zjapi onaj prazan prostor,trebalo bi da uzme srednje gustu mrezu i poslije joj mijenja boju kako covjeku odgovara.E sad,zavisi od ukusa,ali recimo da se sa unutrasnje strane branika ugrade male LED lampice pa ne da svijetle po asfaltu kao neon,nego samo da toj mrezici po sredini daju sjaj,jer nju (mrezicu) moze da hromira kod bilo kojeg oruzara i da bude perverzija,jer bi se tada presijavala...
I obavezno stavi maglenke
zasto??? zar nije bolje da usteka te pare i sacuva branik od jos rezanja i jednog dana naruci neke CLEAR farove,od recimo mondea (oni naj pasuju),a cuvenim \\'angel eyes\\'...zar to nebi bio pogodak na ovakvo auto??
spusti ga malo jer izgleda kao da imas 14"
ok,ali pitali se ko koliko stvari moze da povuce to spustanje za sobom?prvo ti gine trap,neminovno,a onda,sa ovakvim body kitom,branici,karter,patos,da ne pricam o zadnjem loncu (jos remus,tuga da mu se sto desi).a to se slicno desava i sa vecim tockom,patos postedis,ali trapove nikako...tako da tu jedino mozes da odradis distancere,tacno da ces morati siris rubove u to ime,ali jbg,auto ce bolje \\'lezat\\' na put,bice stabilnije,a i kolike god felge tu da stavih izgledaju extra!@2fast4u bez uvrede,ovo je samo moje misljenje...