Ne znam dje je ta bijela, al jedini plac na NK put da valja necemu, je nekih 500-tinak metara posle semafora s' desne strane. On nabavlja vecinom sasvim solidna auta, al zato i ima cijene da padnes na dupe. Moguce je jos da bude onaj plac posle nega vidio sam da je dobio masu nekih americkih auta, pa je mozda i tamo. To su jedini auto placevi da necemu valjaju.
Nije losha cijena.Al racunaj da ja ne znam kako je taj auto vozen, moram ga poves' da se ispregleda skroz sto nije jeftino, registrovat 500 eura... gume su mu odlicne tako da tu nema ulaganja.Al ako bude djelova da se mijenja najebao sam.Unutra je stvarno perfektan, koza savrshena.Navigacija velika, 2zonska klima, 6cd paket (mislim da tu dodje 10 zvucnika).Ako mu prodje dok prodam klia, uzecu ga od tog coeka sto ce ga vjerovatno kupit (jer znam ko ga je nameracio)zna li neko koji je to plac put nk dje se prodaje bijela gti ?
Istina, i zato je zajebata kupovina jakih modela tipa GTI, GSI, S, AMG trt, vrt. Jer niko ta auta ne kupuje da stedi gorivo s njima, vec da ih vozi i to muski vozi, i opet ko zna jel taj vlasnik prije tebe pazio turbinu, jeli palio gume uz zaokrenute tockove, jeli je cuva na lezece, jeli ovo, jeli ono? Ima tu masu stvari. Raspitaj se u roksped kolko kosta inspekcijski pregled. Ako je tu do 30E isplati se, al uz to podji do nekog dobrog majstora da to jos jednom onako "seljacki" pregleda sa pajserom i cekicem. U nasim uslovima bolje sto nije DSG. Oprema dobra, to je Sound Sistem sa 10 zvucnika i ekvilajzerom i pojacalom. Dobro pogledaj volan, ne smije se sjajit ona perforirana (rupicava) koza na volanu, jer to znaci da je vozena kroz grad ili je presla preko 100.000km. Dobro pogledaj bokove sjedista, kod VW-ovih profiliranih sjedista pri vecoj kilometrazi se "osugaju" ili ponedje viri neki konac. To je sve sto sam mozes provjerit kod toga auta, ostalo mora majstor. Eh da dobro zaviri oko motora, da nije dje jace udareno, pogledaj kakva je boja na glavnim sinama od konstrukcije naprijed, kako nalijeze hauba na farove (odma ces po tome znati jel udarana, jer je to najklasicniji metod za provjeru kod petica), pogledaj na sastavima blatobrana ima li previse one kao gume, cega li vec, sa kojom dihtuju blatobrane i ostatak karoserije.