shajo, sa upaljenim ESP-om smo danas isli puni gas po kishi na kruzni, ne mrda.A sa ugasenim vuche u stranu tj bjezi preko nosa i ne moze se zanijet bez ono da cimam volan prvo u suprotnu stranu pa onda u "pravu stranu" ali i to tesko sa ovim gumama novim.Ko sto mladen veli "ne da se"kapetane, racunao sam nesto tj "mashtao".izduv daje provjereno 8ks, induction kit 5ks, unichip 10 do 15ks max...Znaci racunam NAJVISHE 220ks (mada tesko)Racunajuci na jednom sajtu moj klio sa odnosom snage/tezine od 197ks/1240kg ide 6.9 do stotke, sa 220 ks bi ishao 6.2s do stotke Ja bih bio zadovoljan sa 6.5 (megan rs, type-r, focus st).To je nesto sto je sasvim moguce samo treba imati para (MOJIH para, kojih nemam).Al dako se nesto zavrsi.Ima i jedna opcija koja se zove "inlet manifold matching" a to je hirurski precizna masinska obrada usisne grane koja bi MOZDA dala tu do 10 ks.mada ovo je sve MOZDA jer je ovaj moj motor isti kao sa proslog klia koji je prvo imao 172, pa 182 i sad 197 ks bez mijenjanja zapremine.Znaci da je 197 SKORO maximum. 210/215 ks i da pucam od srece.