Author Topic: Renaultsport Clio 197  (Read 14507 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #180 on: May 22, 2007, 11:32:14 PM »
ada onamo prije budve ima par onih sto velish TALASA dje moras prikocit sa bilo kojim autom a ne sa sportskim tvrdim..inache pozadi se putnici nisu zalili, volan je nevjerovatno precizan i ne bjezi (sto je iznenadilo saputnika - koji ima megana sport - crnog) jer on kaze da mu bjezi volan po loshim putevima.Malo je truckav po onim djelovima dje je propao asfalt, udara (ne po bubrega) nego cijelo auto trucka i poskakuje, ali opet je podnosljivo.Ja vjerujem da francuzi i nisu znali da ce im auto bit vozeno po ovakvim putevima, niti da ovakvi putevi i postoje.Sve u svemu, prezadovoljan sam.E da, za ovih 140 kilometara je potrosio cini mi se 15 litara (ako me pamcenje sluzi). Znaci bilo je kombinovana voznja, i bucanje a dosta sam ishao i shestom.Sasvim solidno i ochekivano.[!--quoteo(post=26394:date=May 23 2007, 12:06 AM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ May 23 2007, 12:06 AM) [snapback]26394[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]u manju no, pa kad se djipne... ka' iz topa ispaljen [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] mogu zamislit...[/quote]o da... 4tom na 4hiljade obrtaja... ubacim u trecu i samo krece od 5000... cepa!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #181 on: May 23, 2007, 01:01:27 PM »
you just hate me 'cause I'm black[img src=\\"http://i67.photobucket.com/albums/h297/trile86/Slika1026s.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://i67.photobucket.com/albums/h297/trile86/Slika1027s.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #182 on: May 24, 2007, 12:44:01 AM »
eo ugasih ESP pa malo da zagrijem gume...da izgube nevinost..[a href=\\"http://www.youtube.com/watch?v=KF6-VKcF2YY\\" target=\\"_blank\\"]http://www.youtube.com/watch?v=KF6-VKcF2YY[/a]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Nemanja

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #183 on: May 24, 2007, 09:39:52 AM »
Vidjoh te u utorak dolazio si vjerovatno iz Budve i pretices kolonu auta po punoj linijiPolako vozi  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #184 on: May 24, 2007, 04:22:37 PM »
loshe

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #185 on: May 24, 2007, 05:42:12 PM »
Kako bjezi preko nosa... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #186 on: May 24, 2007, 05:56:47 PM »
[!--quoteo(post=26534:date=May 24 2007, 06:22 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ May 24 2007, 06:22 PM) [snapback]26534[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]loshe[/quote]tebi da ga dam ti bi bolje...[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #187 on: May 24, 2007, 06:16:35 PM »
ne daj boze!ne bi ga smio upalit!

vtec

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #188 on: May 24, 2007, 07:02:22 PM »
nista bez zadnje vuce po kruznih tokova [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #189 on: May 25, 2007, 02:04:50 PM »
malo ruchne isto valja odje na kruzni
ohajtenzgut nei shpikinguz

Braveheart

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #190 on: May 27, 2007, 01:16:01 AM »
bijah nocas iza klia , auto je bomba  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  stvarno prelijep
« Last Edit: May 27, 2007, 01:19:00 AM by Braveheart »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #191 on: May 27, 2007, 02:01:29 AM »
i tebi jugic extra izgleda, samo onaj auspuh da ...maknes. pretanak je [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]i ima extra zvuk.A sad malo texta za dokone :nocas u grad sa djevojkom podjoh..bijashe dosadno pa se ne zadrzasmo i ceh za pice bijashe 5 eura...usuh 15 eura u tacno 11:45... tih 15 eura (malo manje litara) sam sagorio u roku od 2,3 sata.ne da sam ga IZGORIO nego mogu jaje da isprzim na motor a na diskove mogu da topim aluminijum.Tako sam ga fino razradio nocas da je to smijesno.Sa svakim predjenim kilometrom auto ide sve bolje i bolje.Znaci duplo je brzi nego sto je bio sa predjenih 500 kilometara.Inache zalio sam se nedje na jedan zvuk sto se chuje kad pustim gas - izgleda da je to nesto vezano za mjenjach ili taj dio (transmisiju) i javlja se "svako malo" na vecini clio sportova.Ukoliko ubrzo ne nestane vodicu ga u alliance, gdje naravno oni nece imati pojma o chemu se radi.Takodje sam vidio da mi ne radi zadnje desno fog-light ( ko zna zasto).Ponekad se chuje nekakvu truckanje plastike u vratima vozacha pri vecim brzinama ( to je neki plasticni dio koji landara i moze se napraviti).Pri kocenju od npr 120 km/h do 50 km/h zadnji dio vozila nekako ZANOSI..nije da proklizava nego kao da ga neka "sila" gura...!? o_O postaje zadnji dio nekako nestabilan.to je zbog tezhine i visine vozila.Inache kocnice su mu...smijeshno dobre.od semafora kod vektre do semafora kod trim staze ufatim 170 onamo do pola puta i prikocim lagano i abs se uopste ne pali.To je par tih sitnica koje sam primijetio i koje su boljka vecine modela iz renaultsport fabrike.sve ove "nevolje" sam ocekivao i zato me ne pogadjaju, jer su zanemarljive, a i ovo je ipak Renault a ne... bmw/honda/lexus/kujac-pajac.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]aj pa sad nadjite coeka koji ce ovako iskreno da pricha o svom novom autu i da mu svaku manu nabroji [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]jedva cekam prvi servis posle 10.000 km i prvu promjenu ulja.cim izadjem iz servisa cu da maknem ovo pisljivo Elf ulje i da stavim Motul full-synthetic i gorivo od 10000 oktana.Evo sam malo pod utiscima, ne zamjerite.CMok svima koliko vas ima.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Stivi

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #192 on: May 27, 2007, 10:19:48 AM »
iskreno nema sto, mada to su sve sitnice tako da ti to ne moze kvariti uzitak u voznji
\" If you love something let it go, if it comes bac

Offline SFU

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #193 on: May 27, 2007, 03:16:55 PM »
[!--quoteo(post=26695:date=May 27 2007, 04:01 AM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ May 27 2007, 04:01 AM) [snapback]26695[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Takodje sam vidio da mi ne radi zadnje desno fog-light ( ko zna zasto).[/quote]pa ne postoji DESNA ZADNJA SIJALICA ZA MAGLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #194 on: May 27, 2007, 05:56:54 PM »
postoji...to sam i ja mislioima naprijed normalno maglenke..i nazadi pozadi vidim svijetli samo lijeva.. a desno stoji SIJALICA ali ne RADI.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #195 on: May 27, 2007, 06:03:49 PM »
mislim da si se istripovao!?nema potrebe da svijetli desna

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #196 on: May 27, 2007, 06:19:57 PM »
slikacu ti da vidis da postoji..sto bi je stavljali ako ne svijetli?..za ukras!?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #197 on: May 27, 2007, 06:49:35 PM »
vidji ti unimjerom ako umijes ima li napona do kontakata za sijalicu..meni toga na audi nema..cak ni sijalice na desnu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]ovo za zanosenje zadnjeg dijela mozhe ti bit da neravnomjerno koci lijevi-desni pa zanosi..mozhda imas neko stelovanje il nestopitaj one u alliance da ti naprave to..ne bi trebalo da se to desava ni renou ipak je to sport..e daiskreno si ovo napisao nema sto;)!
« Last Edit: May 28, 2007, 08:30:17 PM by motorsport »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #198 on: May 28, 2007, 12:04:14 AM »
a tico, napisao sam da je ovo zanosenje zadnjeg dijela karakteristika SVIH cliA sport!ne smeta to, nije da ZANOSI isprave, tj ne bjezi zadnji dio ali postaje nekako nestabilan.
« Last Edit: May 28, 2007, 08:29:03 PM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline ristek

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #199 on: May 28, 2007, 12:33:13 AM »
Desno svijetlo za maglu stvarno ne postoji!kad sam uzeo mog megana (polovnog)nije mi radila ni jedna maglenka.Odem u servis,oni naprave,kad ono ne radi zadnja desna!kazem majstoru ne radi zadnja desna,a on mi kaze da ne postoji i da ta lijeva sluzi da te vidi onaj ko te pretice!
« Last Edit: May 28, 2007, 12:33:47 AM by ristek »
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me