ada onamo prije budve ima par onih sto velish TALASA dje moras prikocit sa bilo kojim autom a ne sa sportskim tvrdim..inache pozadi se putnici nisu zalili, volan je nevjerovatno precizan i ne bjezi (sto je iznenadilo saputnika - koji ima megana sport - crnog) jer on kaze da mu bjezi volan po loshim putevima.Malo je truckav po onim djelovima dje je propao asfalt, udara (ne po bubrega) nego cijelo auto trucka i poskakuje, ali opet je podnosljivo.Ja vjerujem da francuzi i nisu znali da ce im auto bit vozeno po ovakvim putevima, niti da ovakvi putevi i postoje.Sve u svemu, prezadovoljan sam.E da, za ovih 140 kilometara je potrosio cini mi se 15 litara (ako me pamcenje sluzi). Znaci bilo je kombinovana voznja, i bucanje a dosta sam ishao i shestom.Sasvim solidno i ochekivano.[!--quoteo(post=26394:date=May 23 2007, 12:06 AM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ May 23 2007, 12:06 AM) [snapback]26394[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]u manju no, pa kad se djipne... ka' iz topa ispaljen [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] mogu zamislit...[/quote]o da... 4tom na 4hiljade obrtaja... ubacim u trecu i samo krece od 5000... cepa!