eo danas prvi put izadjoh iz grada...odoh do tivta da pokupim druga sa aerodroma.Do tamo sam vozio dosta lagano, jer su dva puta iza mene bili oni passati policijski, mada isto ga nisam "mazio.Pokupio druga..znaci nas tri momka od po 82, 90 i 95 kila i tri kofera.Do Podgorice (uglavnom) punim gasom, onamo na tri trake 150 lagano, krivine se fataju bez probleme, ESP chak nije ni morao da se pali jer auto nije kretalo da proklizava.Kompjuter je prosjecnu potrosnju tih 150 km sracunao na okruglo 10 litara.Racunam da bi neka ludja voznja trosila oko 15 litara.Na onu pravinu posle one duuuuge krivine sam ufatio 190 (licni rekord za klia).Znaci klio sa opterecenjem od oko 300 kg me je bash baaash prijatno iznenadio.Mogu da zamislim kako bi ishao da sam bio sam.Jedina mana je - kad god ocu da pretichem, moram u manju da shaltam jer nece auto da vuche iz niskih obrtaja, ali to je nesto na sta cu morat da se priviknem.Par puta sam ishao trecom u kolonu i vracao u drugu da bi ih "okinuo".Eto tako...