citah u casopise i reche mi masu ljudi da ti novi motori nema potrebe da se "razradjuju"... jes da se ne valja do blokade ic ( to i nisam radio).samo kad se upali auto da se zagrije malo a posle vozi slobodno...Preko 5.000 sam mozda 2 puta preshao, tad auto LETI...i da..nocas ja sa djevojkom skrecem na milenijum kad iza mene ozloglashena alfa sa kombinata koja je prepeglala onoga bmw 328ci. Krene da me pretiche, i bogomi se drzhao fino, ushaltah u trecu i ostavih ga za duzhinu auta i odustadoh na 5000 obrtaja.Posle procaskaksmo na semafore, korektan lik, veli "vidio sam da si pustio gas" itd [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Mogu zamislit kako bih ga ostavio da sam ishao do 7.500 tj do blokade Ali alfa stvarno CHUPA ! svaka chast !Shajo, provozah zeljka markovica nocas.... i$AAAAA [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]