[!--quoteo(post=24237:date=Apr 27 2007, 11:56 AM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 27 2007, 11:56 AM) [snapback]24237[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]koje? sta?[/quote]aditive za gorivo i oktanol, po 5-6e je, i sipa se na pun rezervoar, ali nemoj stalno da ga sopash... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][!--quoteo(post=24240:date=Apr 27 2007, 02:10 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 27 2007, 02:10 PM) [snapback]24240[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]A djevojka je vec pocela da osjeca da se "udaljavam" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][/quote]tako je jedan moj drug kad je kupio Alfu, posle nedelju dana reka' vrh je auto, ne vadim se iz njega, a i mislim da me je djevojka ostavila, nisam stigao da je pitam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]