eo cu kopirat sto napisah na CDM forume, posle predjenih dodatnih 50 km [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Eo me.. predjoh sad josh 50 kilometara.Nisam ga preko 4 iljade vrtio...tj lazem jesam jednom.Auto nenormalno dobro vuche iz niskih obrtaja, chak sam i magistralom kroz Zlaticu vozio shestom (prosjecna potrosnja tad 6.5 do 7.5 litara). Kroz grad mi pishe prosjek 13,14 litara, ali to je sve ono kreni-stani prvom i drugom.Auto je nenormalno stabilno.U krivine sam se NAMJERNO naginjao jer sam navikao da se i auto nakrivi, ali trt... kao karting je.Malo ga stisnuh oko kruznog kod gimnazije da vidim kako lezi, odma ESP priskace u pomoc.Udobno je masu, sjedista me grle kao djevojka kad se ne vidimo po nedelju dana.Stakleni krov je prava stvar, kabina izgleda osvjetljenija i prostranija a i ova klima je odlicna, jer moze da radi i ventilator obicni ako neces da ti klima trosi gorivo i usporava autoKsenonke mi se mnogo dopadaju, posebno su odlicne kad nailazis iza nekoga i pretices ga,odma se sklanjaju:)Kocnice su pricha za sebe.Sad put milenijuma idem i izlece mi jedan sivo, ja do pola stisnuh pedalu, ukopashe u mjesto.Postoji odredjena BUKA kad krecem prvom koja nestaje cim predjem npr 5 km/h. Kao da se diskovi chuju.To je karakterstika svih clio rs modela i rekoshe mi svi da nestaje posle par stotina kilometara i par "jachih kocenja".Muzika mnogo dobro, 6 zvucnika, vishe i ne treba.Ipak cu pokusati makar prvih 1000 km da ga vozim "laganije", ipak josh nisam osjetio pravu snagu VVT-a koja dolazi posle 5.000 rpm [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] ako ko ima pitanja, go ahead [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]