Author Topic: Trazim Motor Da Kupim  (Read 1046 times)

Offline NSX

• View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #20 on: June 25, 2007, 11:56:14 AM »
Ooooo cestitamo cestitamo e to je pravi motor za tebe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Samo polako [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [a href=\\"http://www.motorbikes.be/en/Honda/1998/CB%201000%20Big%201/\\" target=\\"_blank\\"]http://www.motorbikes.be/en/Honda/1998/CB%201000%20Big%201/[/a]Pazi pouzdanost 9.7 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Javni se nedje djir da obrnemo (i naravno da castis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] ).

motorsport

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #21 on: June 25, 2007, 12:02:08 PM »
tuning doc; nema potrebe za CAPS LOCK  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #22 on: June 25, 2007, 04:19:04 PM »
Dje su fotke?  Ajde okaci fotke, pa mozemo i na neku voznju...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Juce sam bio malo po Lovcenu...[img src=\\"http://i152.photobucket.com/albums/s163/wulfymotor/Picture019.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]Kolega, ocegujemo fotke u posebnoj galeriji  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #23 on: June 25, 2007, 04:30:29 PM »
Cestitke!Da te sluzi duuugo i doooobro  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

tuning doc

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #24 on: June 26, 2007, 07:33:55 AM »
[!--quoteo(post=28294:date=Jun 25 2007, 11:56 AM:name=NSX)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(NSX @ Jun 25 2007, 11:56 AM) [snapback]28294[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ooooo cestitamo cestitamo e to je pravi motor za tebe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Samo polako [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [a href=\\"http://www.motorbikes.be/en/Honda/1998/CB%201000%20Big%201/\\" target=\\"_blank\\"]http://www.motorbikes.be/en/Honda/1998/CB%201000%20Big%201/[/a]Pazi pouzdanost 9.7 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Javni se nedje djir da obrnemo (i naravno da castis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] ).[/quote]Nemam jos svu opremu,treba da ga registrujem,polozio sam ""A" al mi nije jos gotova vozacka..kad to sve zavrsim mozemo nedje dalje da se vozamo..sad zasad po bloku V se vozim i malo po gradu...Ne umijem da stavim sliku a ova slika gore je uzas! (vrlo malo slicnosti) Moj motor je vec "izmodifikovan" evo cekam Tiha da mi nadje far od FZ6 jos naprijed da stavim..ovo je moje vozilo nesto ovako,tj. tezi ovome [a href=\\"http://www.motorcycledaily.com/120602top.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.motorcycledaily.com/120602top.jpg[/a][!--quoteo(post=28309:date=Jun 25 2007, 04:19 PM:name=Wulfy)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Wulfy @ Jun 25 2007, 04:19 PM) [snapback]28309[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Dje su fotke?  Ajde okaci fotke, pa mozemo i na neku voznju...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Juce sam bio malo po Lovcenu...Kolega, ocegujemo fotke u posebnoj galeriji  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]Bice fotke u eXtreme team garazi kad se gti nakani da ih stavi..posalji mi broj tel. na pm pa da se cujemo za tu voznju  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
« Last Edit: June 26, 2007, 07:43:39 AM by tuning doc »

ghia

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #25 on: June 26, 2007, 08:11:51 AM »
kako je mocan....uf.....nek je sa srecom...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #26 on: June 26, 2007, 02:23:12 PM »
Sa srecom!

Offline NSX

• View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #27 on: June 26, 2007, 02:33:24 PM »
Ali zvuk ima bruka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #28 on: June 28, 2007, 04:28:44 PM »
Nek je sretan i zdravo ga  vozio!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #29 on: June 28, 2007, 06:04:47 PM »
Nek je sretan.
« Last Edit: June 28, 2007, 06:05:18 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

tuning doc

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #30 on: June 29, 2007, 06:31:30 AM »
Hvala momci,u nedjelju ce se ici sa desetak motora na more pa "pratite retrovizore"   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

duka

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #31 on: July 02, 2007, 06:46:42 AM »
vidio sam ja vas jedno 10 puta ju?ešto su vas držali oli panduri onoliko pri povratkunajja?i je od vas onaj sa repom a tebi se vidi da nisi baš svikao motor

tuning doc

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #32 on: July 05, 2007, 08:46:12 AM »
Onaj sa repom je RIZO..on je sampion u padove sa motora..zna i po dva puta dnevno da pane  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] a vozi dosta dobro..A policiju nijesmo mogli omasit..svake 10km STOJJJJJ...PRETICALI STE PREKO PUNE..KOLONUUU!!!  ili: VOZILI STE 140kmh KROZ NASELJENO MJESTOOO!!!   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]   ali najsimpaticniji dio je sto nas sve zaustavi (postroji) ,odmakne se jedno 10m i onda sara pogledom i prica svima u isto vrijeme   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] A po cemu se to vidi da ga nijesam svikao  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/huh.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":huh:\\" border=\\"0\\" alt=\\"huh.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #33 on: July 05, 2007, 10:23:11 AM »
doco nek ti je sa srecom da te dobro sluzi i da ide kako samo honda mozhe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]srecno!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

duka

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #34 on: July 05, 2007, 11:40:48 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]A po cemu se to vidi da ga nijesam svikao [/quote]pred jednu krivinu kad si me prolazio si mnogo rizicno usao i djelovao si mi nekako  nesigurno a mozda i grijesim sto znam

tuning doc

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #35 on: July 06, 2007, 08:08:54 AM »
[!--quoteo(post=28831:date=Jul 5 2007, 11:40 AM:name=duka)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(duka @ Jul 5 2007, 11:40 AM) [snapback]28831[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pred jednu krivinu kad si me prolazio si mnogo rizicno usao i djelovao si mi nekako  nesigurno a mozda i grijesim sto znam[/quote]Vjeruj mi da je voznja kola PUNI GAS do Budve pi'kin dim u odnosu na ovo..a moze bit jer bilo je nesigurnih krivina dosta pogotovo u odlasku jer mi je bilo prvi put motorom da idem na more i nijesam imao blage veze koliko u koju krivinu moze da se upane..a manijaci ovi vozeeee... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_surprised.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-o\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_surprised.gif\\" /] al nijesu mi umakli,bio sam u prvu postavu cijelo vrijeme  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /][!--quoteo(post=28826:date=Jul 5 2007, 10:23 AM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Jul 5 2007, 10:23 AM) [snapback]28826[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]doco nek ti je sa srecom da te dobro sluzi i da ide kako samo honda mozhe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]srecno![/quote]hvala..HONDA je zakon za racere..trenutno ispred kuce lezi japanska eskadrila (HONDA+HONDA+MITSUBISHI) sad-zasad tu oko 450ks sa tendencijom rasta  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #36 on: July 06, 2007, 09:10:47 AM »
[!--quoteo(post=28883:date=Jul 6 2007, 10:08 AM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Jul 6 2007, 10:08 AM) [snapback]28883[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...japanska eskadrila (HONDA+HONDA+MITSUBISHI) sad-zasad tu oko 450....[/quote]...japanska ergela 450 komada kljusadi...

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #37 on: July 06, 2007, 09:10:37 PM »
[!--quoteo(post=28883:date=Jul 6 2007, 10:08 AM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Jul 6 2007, 10:08 AM) [snapback]28883[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vjeruj mi da je voznja kola PUNI GAS do Budve pi'kin dim u odnosu na ovo..a moze bit jer bilo je nesigurnih krivina dosta pogotovo u odlasku jer mi je bilo prvi put motorom da idem na more i nijesam imao blage veze koliko u koju krivinu moze da se upane..a manijaci ovi vozeeee... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_surprised.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-o\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_surprised.gif\\" /] al nijesu mi umakli,bio sam u prvu postavu cijelo vrijeme  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]hvala..HONDA je zakon za racere..trenutno ispred kuce lezi japanska eskadrila (HONDA+HONDA+MITSUBISHI) sad-zasad tu oko 450ks sa tendencijom rasta  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][/quote]samo naprijed!respect!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #38 on: July 06, 2007, 10:26:48 PM »
Samo ti pomalo da ga sviknes pa ces se kasnije igrati sa njim!Honda je zakon!!!

tuning doc

• Guest
Trazim Motor Da Kupim
« Reply #39 on: July 09, 2007, 09:17:50 AM »
[!--quoteo(post=28887:date=Jul 6 2007, 09:10 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Jul 6 2007, 09:10 AM) [snapback]28887[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...japanska ergela 450 komada kljusadi...[/quote]jes` cuo ti kad za KAMIKAZE,vele jedan taj je znao da potamani stotinak..   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]