[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] Vrijeme je za prelazak na dva tocka.Posto sam ja (priznajem,a ko priznaje...) zavisnik na adrenalinu,a kola sam koliko toliko iskulirao,dok ne skupim pare za neku zadnju vucu koja ide ispod 6 sec od 0-100 odlucio sam da kupim motor.Pare ce biti spremne za desetak dana pa trazim nesto PRISTOJNO da uzmem,za pocetak... Probao sam nekoliko motora,polozaj za sjedenje,izgled (nebih volio da izgledam kao nekakva zirafa na njemu),ubrzanje,kocenje,upravljanje i najvise me odusevio CBR 900RR iz 98god. koji mnogo dobro ubrzava,mnogo slabo koci,i uopste nije povozan tj. upravljiv barem ovuda po gradu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] i njega bih najradije uzeo.Ako dje ima sto da ko zna neka javi...stogod bi bilo korisno P.S. Ko mi nadje motor i ja ga kupim dacu mu kruuuug [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]