Author Topic: Moja Ljubav  (Read 670 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #20 on: April 23, 2007, 05:59:36 PM »
Jes noviji crx je "del sol" i ima 1.6 160ks, ali se i ovi modeli sa takvim motorom zovu 'del sol", cisto ono "po neshki"..  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Nisi ti lud trile ne boj se  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #21 on: April 23, 2007, 09:45:00 PM »
pa i jedan i drugi ste u pravu samo:del Sol je crx koja se pravila posle ove (svima nama drage) starije crxprva crx najkockastija '84 - '87 (100ks i 125ks)ova crx se pravila do '87-'92 (125ks i 150ks) (postoji crx 16v bez katalizatora sa 130ks - rijetkost)malo modifikovana crx od '92-'94 (125ks i 160ks)a del Sol od '94+ (125ks i 160ks)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #22 on: April 23, 2007, 10:28:55 PM »
Vazda su mi se svidjali ovi japanci!!!Extra auto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Cici

• Guest
Moja Ljubav
« Reply #23 on: April 23, 2007, 10:43:39 PM »
Thanx na pohvalama, evo dve slicice motora. Kao sto sam rekla u pitanju je 1.6. 16v 130ks, ali je u planu zamena, tako da bi za par meseci tredao da se "pakuje" v-tec ovde, jer fabricki , honda v-tec ima oko 1100kg, a ova 900kg. Zamislite onda kako ce lepo da ide kad se na ovu kilazu "spakuje" jaci motor [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]@SFU - sad vec znas koja je u pitanju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img262.imageshack.us/img262/1579/img0534mediumls2.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img262.imageshack.us/img262/6403/img0535mediumqq8.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img413.imageshack.us/img413/544/img0548mediumtf0.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

Offline brzi_pas

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #24 on: April 24, 2007, 01:46:03 AM »
cici svaka cast na autu opet, a to ubacanje VTEC-a ce bit pun pogodak  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: April 25, 2007, 11:13:14 PM by motorsport »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #25 on: April 24, 2007, 09:39:12 AM »
Aj neka je sa srecom taj novi motor.
« Last Edit: April 25, 2007, 11:13:34 PM by motorsport »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Domo_TS

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #26 on: April 24, 2007, 12:00:33 PM »
lijepo izgleda hondica ali ima josh posla na njoj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: April 25, 2007, 11:13:56 PM by motorsport »

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Moja Ljubav
« Reply #27 on: April 24, 2007, 05:55:51 PM »
Ne bih da kvarim srecu, ali...kao sto ste primjetili za stakla trebali ste primjetiti i za tablice, elem, tablice su bijele boje po zakonu, crvene ako vozilo premasuje dimenziju, tezinu ili opterecenje od propisanog i zelene za traktore, motokultivatore i gradjevinske masine.Tablice koje dobijete su dokument kao i svaki drugi, a prepravka licne karte, pasosa, tablica... se smatra falsifikovanjem.Ovo je ipak javni forum i ne bi trebalo biti mjesto popularisana nelegalnih za*ebancija. Kao i stakla i tablica je nelegalna.

GTI mk3

• Guest
Moja Ljubav
« Reply #28 on: April 24, 2007, 07:31:50 PM »
Simpatican auto al je zato vlasnica uhh... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #29 on: April 24, 2007, 10:03:27 PM »
[!--quoteo(post=24003:date=Apr 24 2007, 07:55 PM:name=Wulfy)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Wulfy @ Apr 24 2007, 07:55 PM) [snapback]24003[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ne bih da kvarim srecu, ali...kao sto ste primjetili za stakla trebali ste primjetiti i za tablice, elem, tablice su bijele boje po zakonu, crvene ako vozilo premasuje dimenziju, tezinu ili opterecenje od propisanog i zelene za traktore, motokultivatore i gradjevinske masine.Tablice koje dobijete su dokument kao i svaki drugi, a prepravka licne karte, pasosa, tablica... se smatra falsifikovanjem.Ovo je ipak javni forum i ne bi trebalo biti mjesto popularisana nelegalnih za*ebancija. Kao i stakla i tablica je nelegalna.[/quote]je li u zakonom dozvoljeno da podgoricki biznismeni, braca odredjenih ljudi i njihovi prijatelji voze automobile sa diplomaCkim tablicama? ne bih rekao.Ada eno kroz grad nova crna GL-klasa sa ovakvim crnim tablicama.Slazem se sa tobom da ovo nije dozvoljeno, ali ipak nije "prekrsaj" koji ugrozava bezbjednost vozacha i ostalih ucesnika u saobracaju.Ipak zatamnjena stakla predstavljaju neku vrstu modifikacije (styling).Ada kad bi tako cjepidlachili, ova honda vjerovatno ne ispunjava euro 3 normu ( a cini mi se da je to sad minimum) mozda grijesim...kao sto vecina auta sa ovog foruma/grada/drzave ne ispunjava neke osnovne uslove da budu pustena u saobracaj.Tehnicki pregled...sta je to!on-topic, lijepa honda, v-tec motor bi odlicno "pasovao", ...i josh bolje kad bi svima rekla da je unutra obicni 16v motor [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] i onda ih prepeglash!PS honda crx v-tec ima 1100 kila zbog motora, v-tec je veci i tezhi.Tako da ce i tvoja honda da bude iste tezine kad ubacish v--tec motor!
« Last Edit: April 24, 2007, 10:08:08 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Cici

• Guest
Moja Ljubav
« Reply #30 on: April 25, 2007, 05:26:06 AM »
Thanx svima na pohvalama. Ma to su slike jos od prvog dana kad sam ga uzela, a i slikano je telefonom, pa i nisu bas extra. Aj, alikacu ga ovih dana cistog (za promenu) pa cu da nakacim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]@aCid cOokiE - u servisu mi rekli da se rade neka olaksanja silna na motoru, i da je bolje "spakovati" v-tec na ovu sasiju, nego kupiti fabricki v-tec. Jbg, ja sam plavusa pa se bas i ne razumem nesto preterano (dovoljno, s obzirom da sam zensko) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]@Wulfy - mnoge stvari su zabranjene pa ih ljudi ipak rade. Pravila i postoje da bi se ponekad prekrsila, zar ne? Hoces da kazes da ti, recimo, na ravnom putu gde nema saobracaja i moze da se ide 80km/h sigurno,a ogranicenje je npr 30km/h, postujes to? I da li je legalno da ti isti sto pisu kazne upale rotaciju kada zure kuci na veceru? Ne prozivam te, ali, ipak, niko nije savrsen da zivi po svim pravilima i ogranicenjima drzave, zar ne? Bez ljutnje, svako ima svoje misljenje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: April 25, 2007, 11:15:12 PM by motorsport »

MICO

• Guest
Moja Ljubav
« Reply #31 on: April 25, 2007, 07:27:35 AM »
sta reci... extra honda  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

mustang_GT

• Guest
Moja Ljubav
« Reply #32 on: April 25, 2007, 08:11:21 AM »
a sta se radi, sta se radi.  honda je odlicna obozavam ove male japance.Cici mislim da nebi trebala radit te prepravke na motoru jer tebi je dosta jaka i ovako mislim ti si cura vjerovatno zhenstvena neces se trkat sa nekim bukachima trkachima muskarcima. mislim da imas drugi nachin da ih impresionirash.
« Last Edit: April 25, 2007, 11:11:26 PM by motorsport »

Offline bmw_fan

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #33 on: April 25, 2007, 09:51:54 AM »
@Wulfy - brat moj metalac (: pravila su da bi se krsila,to je moto nase drzave (: svakako slazem se sa ovim sto si rekao,al ce proci dsosta vremena dok se pravila pocnu postovati kod nas...@cici - koliko kosta taj motor sto planiras ubaciti?
« Last Edit: April 25, 2007, 11:08:41 PM by motorsport »

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Moja Ljubav
« Reply #34 on: April 25, 2007, 11:51:59 AM »
[!--quoteo(post=24032:date=Apr 24 2007, 10:03 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 24 2007, 10:03 PM) [snapback]24032[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]je li u zakonom dozvoljeno da podgoricki biznismeni, braca odredjenih ljudi i njihovi prijatelji voze automobile sa diplomaCkim tablicama? ne bih rekao.Ada eno kroz grad nova crna GL-klasa sa ovakvim crnim tablicama.Slazem se sa tobom da ovo nije dozvoljeno, ali ipak nije "prekrsaj" koji ugrozava bezbjednost vozacha i ostalih ucesnika u saobracaju.Ipak zatamnjena stakla predstavljaju neku vrstu modifikacije (styling).Ada kad bi tako cjepidlachili, ova honda vjerovatno ne ispunjava euro 3 normu ( a cini mi se da je to sad minimum) mozda grijesim...kao sto vecina auta sa ovog foruma/grada/drzave ne ispunjava neke osnovne uslove da budu pustena u saobracaj.Tehnicki pregled...sta je to![/quote][!--quoteo(post=24043:date=Apr 25 2007, 05:26 AM:name=Cici)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Cici @ Apr 25 2007, 05:26 AM) [snapback]24043[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]@Wulfy - mnoge stvari su zabranjene pa ih ljudi ipak rade. Pravila i postoje da bi se ponekad prekrsila, zar ne? Hoces da kazes da ti, recimo, na ravnom putu gde nema saobracaja i moze da se ide 80km/h sigurno,a ogranicenje je npr 30km/h, postujes to? I da li je legalno da ti isti sto pisu kazne upale rotaciju kada zure kuci na veceru? Ne prozivam te, ali, ipak, niko nije savrsen da zivi po svim pravilima i ogranicenjima drzave, zar ne? Bez ljutnje, svako ima svoje misljenje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote][!--quoteo(post=24059:date=Apr 25 2007, 09:51 AM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Apr 25 2007, 09:51 AM) [snapback]24059[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]@Wulfy - brat moj metalac (: pravila su da bi se krsila,to je moto nase drzave (: svakako slazem se sa ovim sto si rekao,al ce proci dsosta vremena dok se pravila pocnu postovati kod nas...[/quote]Da se nesto razumijemo, nisam bezgresan, imam i ja svojih momenata  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] Tehnicki pregled i ostale za*ebancije, to jeste tako, slazem se. Ono sto je meni zamsetalo je popularisanje nelegalnih prerada jer ipak je ovoj forum javno mjesto. Takve stvari ostaviti za kafanu ako neko ima potrebe.Sto se tice ogranicenja brzine, hm, vise kilometara napravim motorom nego automobilom (jesmo li se razumjeli?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )Platim kaznu ako me uhvate. Ono sto je najgore drzava je ta koja prva krisi pravila i sopstvene zakone, ali ajde...da ne idem dalje u off.Honda je lijepa i da se fino srediti. Ja sam vozio onu generaciju prije (cetvrtastu) i po mome misljenu prilicno nervozno auto.To se meni svidja (zato i vozim Alfu  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wub.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wub:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wub.gif\\" /]  )

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #35 on: April 25, 2007, 08:47:14 PM »
fin auto...nego,kolko si najvise cerala hondicu?
« Last Edit: April 25, 2007, 11:07:19 PM by motorsport »

Offline shajo

• View Profile
Moja Ljubav
« Reply #36 on: April 25, 2007, 09:20:27 PM »
ovu hondu ka da je kole pakova, nema oko motora i 3 cm prst da se zavuche hahahahkako mi to zvuchi poznato
ohajtenzgut nei shpikinguz

Cici

• Guest
Moja Ljubav
« Reply #37 on: April 26, 2007, 04:12:21 PM »
thanx svima
« Last Edit: April 28, 2007, 07:13:51 PM by Cici »