[!--quoteo(post=24032:date=Apr 24 2007, 10:03 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 24 2007, 10:03 PM) [snapback]24032[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]je li u zakonom dozvoljeno da podgoricki biznismeni, braca odredjenih ljudi i njihovi prijatelji voze automobile sa diplomaCkim tablicama? ne bih rekao.Ada eno kroz grad nova crna GL-klasa sa ovakvim crnim tablicama.Slazem se sa tobom da ovo nije dozvoljeno, ali ipak nije "prekrsaj" koji ugrozava bezbjednost vozacha i ostalih ucesnika u saobracaju.Ipak zatamnjena stakla predstavljaju neku vrstu modifikacije (styling).Ada kad bi tako cjepidlachili, ova honda vjerovatno ne ispunjava euro 3 normu ( a cini mi se da je to sad minimum) mozda grijesim...kao sto vecina auta sa ovog foruma/grada/drzave ne ispunjava neke osnovne uslove da budu pustena u saobracaj.Tehnicki pregled...sta je to![/quote][!--quoteo(post=24043:date=Apr 25 2007, 05:26 AM:name=Cici)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Cici @ Apr 25 2007, 05:26 AM) [snapback]24043[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]@Wulfy - mnoge stvari su zabranjene pa ih ljudi ipak rade. Pravila i postoje da bi se ponekad prekrsila, zar ne? Hoces da kazes da ti, recimo, na ravnom putu gde nema saobracaja i moze da se ide 80km/h sigurno,a ogranicenje je npr 30km/h, postujes to? I da li je legalno da ti isti sto pisu kazne upale rotaciju kada zure kuci na veceru? Ne prozivam te, ali, ipak, niko nije savrsen da zivi po svim pravilima i ogranicenjima drzave, zar ne? Bez ljutnje, svako ima svoje misljenje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote][!--quoteo(post=24059:date=Apr 25 2007, 09:51 AM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Apr 25 2007, 09:51 AM) [snapback]24059[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]@Wulfy - brat moj metalac (: pravila su da bi se krsila,to je moto nase drzave (: svakako slazem se sa ovim sto si rekao,al ce proci dsosta vremena dok se pravila pocnu postovati kod nas...[/quote]Da se nesto razumijemo, nisam bezgresan, imam i ja svojih momenata [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] Tehnicki pregled i ostale za*ebancije, to jeste tako, slazem se. Ono sto je meni zamsetalo je popularisanje nelegalnih prerada jer ipak je ovoj forum javno mjesto. Takve stvari ostaviti za kafanu ako neko ima potrebe.Sto se tice ogranicenja brzine, hm, vise kilometara napravim motorom nego automobilom (jesmo li se razumjeli? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] )Platim kaznu ako me uhvate. Ono sto je najgore drzava je ta koja prva krisi pravila i sopstvene zakone, ali ajde...da ne idem dalje u off.Honda je lijepa i da se fino srediti. Ja sam vozio onu generaciju prije (cetvrtastu) i po mome misljenu prilicno nervozno auto.To se meni svidja (zato i vozim Alfu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wub.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wub:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wub.gif\\" /] )