Author Topic: ako kome treba savjet...  (Read 1401 times)

Offline stefan123

• View Profile
ako kome treba savjet...
« Reply #20 on: July 04, 2006, 07:31:42 PM »
Kao sto rece Pele stavljajte nove temeNaravno da SAL ne valja ali to je srazmjerno cijeni...Pele:Zasto si rekao pojacalo 1KW na 2oma kad je mozda woofer i 4 oma....Kako mislis dva gm 5200T ako woofer nema dva voice coil-a (dva kalema) .Bolje nemoj ovako pricati ako ne znas jos koji je tacno woofer jer moze da se desi da neko ko nema pojma spoji nesto npr. izlaze dva pojacala pa ih posalje u qrac.Desavalo se pa zato kazem...neko pita ali ne da sve podatke i onda mu neko odgovori tako sto predpostavi sta ovaj ima i onda ovaj uradi tako i sapli nesto sto je mozda skupo i onda...P.S.Je li ti prodajes Pioneer.Ako ne reci mi gdje ima u CG.Ako imas napisi cijene za sledece - ako hoces moze i na PM svejedno mi je.1.) DEH-30MP ili DEH-P4800MP mada mi je ljepsi 30MP ili neki drugi do 150€ ali samo da nije alpine jer su mi ruzni... i koliko su daljinski za njih.2.) TS-W306DVC3.) TS-E176C4.) GM-7200M, GM-6200F i GM-5200T5.) Neke kondenzetore od npr. 1F ako imasTo je to.Nikakva ugrdanja...nista samo mi daj cijene za to.Hvala unapred.Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
ako kome treba savjet...
« Reply #21 on: July 04, 2006, 08:44:29 PM »
Kao sto rece Pele stavljajte nove temeNaravno da SAL ne valja ali to je srazmjerno cijeni...Pele:Zasto si rekao pojacalo 1KW na 2oma kad je mozda woofer i 4 oma....Kako mislis dva gm 5200T ako woofer nema dva voice coil-a (dva kalema) .Bolje nemoj ovako pricati ako ne znas jos koji je tacno woofer jer moze da se desi da neko ko nema pojma spoji nesto npr. izlaze dva pojacala pa ih posalje u qrac.Desavalo se pa zato kazem...neko pita ali ne da sve podatke i onda mu neko odgovori tako sto predpostavi sta ovaj ima i onda ovaj uradi tako i sapli nesto sto je mozda skupo i onda...P.S.Je li ti prodajes Pioneer.Ako ne reci mi gdje ima u CG.Ako imas napisi cijene za sledece - ako hoces moze i na PM svejedno mi je.1.) DEH-30MP ili DEH-P4800MP mada mi je ljepsi 30MP ili neki drugi do 150€ ali samo da nije alpine jer su mi ruzni... i koliko su daljinski za njih.2.) TS-W306DVC3.) TS-E176C4.) GM-7200M, GM-6200F i GM-5200T5.) Neke kondenzetore od npr. 1F ako imasTo je to.Nikakva ugrdanja...nista samo mi daj cijene za to.Hvala unapred.Pozdrav.
ma ok,mozda sam malo zbrzo jer sam zurio,ali tesko da ima 1000rms a da nije dvc.zato sam na kraju teksta i napisao da vidi koja je rms.e sto se tice pioneer-a to je moja uza specijalnost!evo ovako deh-30mp je extra za ulozeno dobijeno,ima hpf i lpf filtere,senzor za daljinac i za forumase je 125e kod mene.dalje 306dvc je 85etse-176c nemam ali imam ts-a172c kompo sa skretnicama 2x60rmsgm-7200m nemam,6200f je180e,a 5200t 170eimam kondezator 1.2farada us.blaster 100e                    

Offline stefan123

• View Profile
ako kome treba savjet...
« Reply #22 on: July 04, 2006, 11:24:38 PM »
Fala.Znam da rijetko koji woofer od 1KW ima da nije DVC ali nikad dovoljno opreza sa ljudima koje ne znaju a vecina pojma nemaju sto je i normalno jer je akustika... prilicno obimna.Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
ako kome treba savjet...
« Reply #23 on: July 05, 2006, 06:38:30 PM »
momci otvarajte sa pitanjima nove teme :?                    

motorsport

• Guest
ako kome treba savjet...
« Reply #24 on: July 05, 2006, 06:42:43 PM »
tay rad PELE... mnogo ce preglednije da bude...  :wink:  a sad CLOSE :!: