imam i ja problemcic sa mojom muzikom,postavio sam ovo na CdM forum,ali su svi davali razlicite savjete

...uzeh 525tds,e39, \\'96 god i on ima onaj sugavi Reverse RDS kasetofon koji nema podrsku za changer,pa sad imam veliku dilemu...Ne vadi mi se ova fabricka muzika,posto izgleda extra,a tek u mraku

. Znaci ovo je ono o cemu sam do sad razmisljao:1) Da uzmem Business RDS ili Business CD RDS-ako bih nasao povoljno,pa da kacim changer i da razvlacim zice do gepeka,posto nije pre-wired,kao vecina 5ica (ganjam ovaj ovde:
http://cgi.ebay.co.uk/ROVER-MG-BMW-BUSINES...#paymentmethods,ali izgleda da ne mogu da ga platim,imam kreditnu,ali nece da prihvati direktno nju nego nochex ili paypal)-ako bih uspio,da li bi trebala jos neka prerada konektora ili necega sl sa ovog sadasnjeg na novi sistem?2) Da uzmem sonyjev cahnger sa RF modulatorom,pa da ganjam na radiju freq koju on emituje(imaju dva modela: CDX-454RF i CDX-565MXRF-ovaj drugi je i MP3)3) Da koristim diskmen i onu digitalnu kasetu(to je najNEelegantnije resenje,posto ne bih imao gdje da ga stavim osim na onaj naslon za ruku...ali sta bih onda sa rukom

)4) Da vadim fabricku muziku i stavljam adapter za aftermarket MP3 player-od ovoga sam odustao iz gore navedenih razloga...Sta vi mislite,imate li jos neku ideju,predlog,savjet?