Kao sto rece Pele stavljajte nove temeNaravno da SAL ne valja ali to je srazmjerno cijeni...Pele:Zasto si rekao pojacalo 1KW na 2oma kad je mozda woofer i 4 oma....Kako mislis dva gm 5200T ako woofer nema dva voice coil-a (dva kalema) .Bolje nemoj ovako pricati ako ne znas jos koji je tacno woofer jer moze da se desi da neko ko nema pojma spoji nesto npr. izlaze dva pojacala pa ih posalje u qrac.Desavalo se pa zato kazem...neko pita ali ne da sve podatke i onda mu neko odgovori tako sto predpostavi sta ovaj ima i onda ovaj uradi tako i sapli nesto sto je mozda skupo i onda...P.S.Je li ti prodajes Pioneer.Ako ne reci mi gdje ima u CG.Ako imas napisi cijene za sledece - ako hoces moze i na PM svejedno mi je.1.) DEH-30MP ili DEH-P4800MP mada mi je ljepsi 30MP ili neki drugi do 150€ ali samo da nije alpine jer su mi ruzni... i koliko su daljinski za njih.2.) TS-W306DVC3.) TS-E176C4.) GM-7200M, GM-6200F i GM-5200T5.) Neke kondenzetore od npr. 1F ako imasTo je to.Nikakva ugrdanja...nista samo mi daj cijene za to.Hvala unapred.Pozdrav.