[!--quoteo(post=22897:date=Apr 11 2007, 09:29 AM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Apr 11 2007, 09:29 AM) [snapback]22897[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Slazem se da ima dostina koji imaju strah od poraza...al sto neko i MENE proziva da nisam smio da se pojavim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] Pa stanuo sam Brzom na crtu kome je auto jaci 30 konja i laksi par stotina kila...[/quote]Ja te nisam "Prozivao" da nisi smio, kao sto SFU rece, ocigledno niste navikli na "nashu" konverzaciju, pa ste malo ozbiljnije shvatili....I ovo za Lanciu, ima 1350kg, tako da nije puno laksha.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] i ima 139ks, i ja sam ocekivao da cu bit brzi, zato sam se i "napalio" opet da se probamo jer me je Alfa odushevila kako ide (izgledom sam bio odushevljen odavno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] )A coma brate, o napaljenim klincima cemo drugi put, poshto ne spadam (ovih godina) u njih, predpostavljam da nisi na mene mislio.... a ako jesi opasno si pogrijeshio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Vozio sam ja i MB 190 DIZEL sa 75ks pa sam se "probao" sa narodom, predpostavljate kakav je ishod bio, ali sam se opet probao, jer mi je interesantno...A ako si mislio na mene da "nemogu da podnesem poraz" neka ti neko drugi odavde odgovori, jer OPET cu rec nisam taj tip (kao neki [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] )Toliko od mene, Petar i ja cemo se lako dogovorit za probanje, a ako oce neko drugi neshto drugo da proba neka pokrene drugi topik pa cemo tamo respravljat...