Author Topic: Home Reunion Vol.9  (Read 954 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #60 on: April 11, 2007, 09:58:52 AM »
@filip pg  bravo fico (: @coma - momak samo malo skalaj ipak ovo su sad vece uvrede,molim te (: a sto se tice alva vs. lancia vio sam onaj dan sa brzim u ato i krenuo je cojek znatno kasnije (nije vidio semafor) mada to nije ni bitno vec smo raspravljali o tome i to ce nasi momci pokazati na kombinejt ili gdje vec. tako da oko toga mislim da nema potrbe raspravljat...@zoki - zasto stavljati lock,zar ne zelimo da cujemo svacije misljenje samo NARAVNO BEZ UVREDA MOMCI,kazite sto mislite samo se nemojte prepucavati...e i ja da nesto kazem (: stvarno je ocajna pozicija kombinejt...i veoma rizicna,ali sto cemo...evo mi cesto lomimo glafu gdje ce biti bolje i sigurnije...ne znam eto je sudski spor izmedju vojske i plantaza oko sipcanika,trebalo bi da bude dat u javnu upotrebu,pa cemo vidjet sto se moze oko toga odraditi...priznajem nikad se nijesam trkao na kombinejt (sa nekim na crtu) ali takodje smatram da ima dosta ljudi koji dolaze eto da bi se divili i da bi popaljivali trkace,od takvih se jezim-ali sto cemo takvo nam je drustvo...PEACE LJUDI,SAMO BEZ UVREDA MOLIM VAS  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #61 on: April 11, 2007, 10:09:19 AM »
chudno mi je jer vecina nas se sprda i zajebava jedno drugo u vezi trkanja a posle GODINU dana dodje do toga da se pricha o mudima i razlozima trkanjacoma i GTi ochigledno manje provode vremena sa ovim standardnijim forumashima kako na forumu tako i privatno (pm [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]) vjerovatno zbog toga se nekako kroz topik "provlachi neki oshtriji ton" (vishe ton nepoznavanja) na koji lichno ja (a vjerujem i ostali standardni forumashi) nisam navikao!nema potrebe zatvarat raspravu!
« Last Edit: April 11, 2007, 10:10:12 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #62 on: April 11, 2007, 10:21:06 AM »
[!--quoteo(post=22897:date=Apr 11 2007, 09:29 AM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Apr 11 2007, 09:29 AM) [snapback]22897[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Slazem se da ima dostina koji imaju strah od poraza...al sto neko i MENE proziva da nisam smio da se pojavim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] Pa stanuo sam Brzom na crtu kome je auto jaci 30 konja i laksi par stotina kila...[/quote]Ja te nisam "Prozivao" da nisi smio, kao sto SFU rece, ocigledno niste navikli na "nashu" konverzaciju, pa ste malo ozbiljnije shvatili....I ovo za Lanciu, ima 1350kg, tako da nije puno laksha.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] i ima 139ks, i ja sam ocekivao da cu bit brzi, zato sam se i "napalio" opet da se probamo jer me je Alfa odushevila kako ide (izgledom sam bio odushevljen odavno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )A coma brate, o napaljenim klincima cemo drugi put, poshto ne spadam (ovih godina) u njih, predpostavljam da nisi na mene mislio.... a ako jesi opasno si pogrijeshio  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Vozio sam ja i MB 190 DIZEL sa 75ks pa sam se "probao" sa narodom, predpostavljate kakav je ishod bio, ali sam se opet probao, jer mi je interesantno...A ako si mislio na mene da "nemogu da podnesem poraz" neka ti neko drugi odavde odgovori, jer OPET cu rec nisam taj tip (kao neki [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )Toliko od mene, Petar i ja cemo se lako dogovorit za probanje, a ako oce neko drugi neshto drugo da proba  neka pokrene drugi topik pa cemo tamo respravljat...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #63 on: April 11, 2007, 10:32:59 AM »
issaaaaa...sto se nacinje bruka...sto vi 'e ljuDJi...cutite da vi shajo ne dodje i prepegla ve sve tamoahahahaha

Offline Filip

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #64 on: April 11, 2007, 10:44:17 AM »
E ljudi, da mi je profesorica srpskog rekla"Filipe uzmi procitaj ovoliko strana i ovoliko texta" reka bi aj u zdraavljeee.   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  oci su mi ispale.Svaki post je imao po 30 recenica : )Momci samo lagano shto vam je. Nemojte se svadjat.Ovdje se dolazi radi zabave i druzenja,razmjenjivanja znanja o automobilizmu...A ako ocete da se prepirete radite to na kulturan nacin.A ne da pricate ko ima manje muda za neke stvari...Samo lagano.I definitvno nemojte stavlajti LOCK neka se ovo fino zavrshi A shto se tice kombinata.Kombinat je vrlo gadan za trkanje.Al jbg ne moze se nishta. Bez Golubovce(aerodrom) nedeljom da zatvorimo. : )AJ u zdravlje
« Last Edit: April 11, 2007, 10:44:43 AM by Fika_3 »

TDI

• Guest
Home Reunion Vol.9
« Reply #65 on: April 11, 2007, 10:50:12 AM »
LJUDI...Mislim da je glupo raspravljati se ovoliko...Petar je stari trkac, kome je glavna staza bila oko bloka ehheheheeOzbiljan sam sada. Glupo je raspravljati se na forumu, imate stazu i gotova stvar.(Ni Shumi nikada nije komentarisao konkurenciju, nego ih je oduvao na stazi...)  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_idea.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":idea:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_idea.gif\\" /] Ja na kombin dolazim samo da bih gledao i sto znam dosta ljudi, jer ne vozim brzo od kada mi je prijatelj poginuo (Nisan z350).Korvetom ne zelim da se trkam, jer sam odmah na udaru plavih pedera i strasnog suda (Caleta, a to Petar najbolje zna ehhehhe)A "sirotinjskom dizelacom" nema potrebe da se trkam, jer ona nije startna, kao svaki Golf (jbg trom je)... Kombinat nije ni malo bezbjedan, jer Korvetom pri brzini od 200km/h nisam zadovoljan lezanjem, tako da ne zelim da se glupiram. Dosta Vas je imalo priliku da vidi i Voja sa Hamanom kako mu auto poskakuce pri slicnoj brzini... Zato moramo pratiti desavanja vezana za Sipcanik i nastojati da dodjemo do one piste, mnogo je bezbjednija i ljepsa kako za trku, tako i za gledanje. Aj uzdravlje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Nevid

• Guest
Home Reunion Vol.9
« Reply #66 on: April 11, 2007, 11:07:33 AM »
Ma zaboravite chipchanik, od toga ljeba nikad vishe! Ali do kraja ove rasprave docji cje e do zakljucka da do prepucavanja nije n bilo, a tema je ovdje okupljanje, pa bi bilo lijepo da se prenesu utiscil slike, snimci, sa okupljanja, a ako neko ocje da zakazuje trke, prepucava se, puca iz vozila u pokretu, ili mlati bez potrebe da bi mu broj postvoa bio vecji, ima i drugih i nachina i mogucjnosti. Predlazem da se tema ne zakljucha nego izbrishe sa foruma jer ovoliki off mislim da nema nikakvog smisla!

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.9
« Reply #67 on: April 11, 2007, 12:01:01 PM »
[!--quoteo(post=22900:date=Apr 11 2007, 10:16 AM:name=coma)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(coma @ Apr 11 2007, 10:16 AM) [snapback]22900[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]posto kako neki `strucnjak` rece plin je za kuvanje, dizel za oranje, pa da vas vidim benzinjare!![/quote] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  da promijenim ja potpis nije problem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #68 on: April 11, 2007, 02:46:13 PM »
kako mi se vozi na shipchanik jao..sjecam se..staza duga milijardu a shiroka milion metara... nikad kraja...okolo trava...sunce upeche, zagriju se gume a onaj asfalt glatki (ne ka' na kombinat)Sjecam se pezoom tamo ufatih 170 a lanciom 200 i rekoh nema staza pa prikocih (a bilo je staze)eeeeeeeee srecan li sam bio hahah to su bila fina vremena a ne ovo sad..sve je kriva ova vlast ahha
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #69 on: April 11, 2007, 05:29:56 PM »
eeee Ja probah na Shipcanik prije 2 dana i veli onaj : " e ne moze jedino bez posla da ostanem,tako da se slobodno mozte vratiti" pffffffffffffff
« Last Edit: April 11, 2007, 05:31:00 PM by Fika_3 »

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.9
« Reply #70 on: April 11, 2007, 05:53:58 PM »
Sto je ovo,vodi se neka zustra rasprava,potencijalna svadja a mene niko nije zvao!!! Ja sam zapoceo temu lanca-alfa jer sam vidio video klip,DA SE PROBA: kombinat,semafor semafor,pa ako bude nerijeseno CT-PG [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][!--quoteo(post=22959:date=Apr 11 2007, 05:29 PM:name=Fika_3)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Fika_3 @ Apr 11 2007, 05:29 PM) [snapback]22959[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]eeee Ja probah na Shipcanik prije 2 dana i veli onaj : " e ne moze jedino bez posla da ostanem,tako da se slobodno mozte vratiti" pffffffffffffff[/quote]Ja udjoh na SIPCANIK u nedjelju i opalih gore-dolje jednom (gti neka stavi klip ako mu nije muka) i kad sam izlazio veli co*ek strazar "kako ide,jel dobra" ja reko OK kad stavim 15" umjesto 17" tocak ima da zakuca kazaljku preko max ... zdra*o bili momci,rece..zdra-o bio i ti...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #71 on: April 11, 2007, 06:23:51 PM »
[!--quoteo(post=22962:date=Apr 11 2007, 07:53 PM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Apr 11 2007, 07:53 PM) [snapback]22962[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sto je ovo,vodi se neka zustra rasprava,potencijalna svadja a mene niko nije zvao!!! Ja sam zapoceo temu lanca-alfa jer sam vidio video klip,DA SE PROBA: kombinat,semafor semafor,pa ako bude nerijeseno CT-PG [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Ja udjoh na SIPCANIK u nedjelju i opalih gore-dolje jednom (gti neka stavi klip ako mu nije muka) i kad sam izlazio veli co*ek strazar "kako ide,jel dobra" ja reko OK kad stavim 15" umjesto 17" tocak ima da zakuca kazaljku preko max ... zdra*o bili momci,rece..zdra-o bio i ti...[/quote]vala iduci put da mu ponesesh jedno pivo i kilo banana i CKM ili playboy [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.9
« Reply #72 on: April 11, 2007, 06:57:07 PM »
OFFtuning doc; kako da napravim onako dubok zvuk na BMW-a kao sto si ti imao na 325??? odg. na PM [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #73 on: April 11, 2007, 07:02:13 PM »
[!--quoteo(post=22966:date=Apr 11 2007, 08:57 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Apr 11 2007, 08:57 PM) [snapback]22966[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]OFFtuning doc; kako da napravim onako dubok zvuk na BMW-a kao sto si ti imao na 325??? odg. na PM [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]nadji nedje josh 500 kubika [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #74 on: April 11, 2007, 09:29:54 PM »
[!--quoteo(post=22962:date=Apr 11 2007, 07:53 PM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Apr 11 2007, 07:53 PM) [snapback]22962[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sto je ovo,vodi se neka zustra rasprava,potencijalna svadja a mene niko nije zvao!!! Ja sam zapoceo temu lanca-alfa jer sam vidio video klip,[/quote]znam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]zato mi je chudno bilo shto petar kaze da nije znao da je bilo tolko prichePS: stvarno me interesuje kako izgleda taj shipchanik (i mi imamo aerodrom ali travnati)
« Last Edit: April 11, 2007, 09:30:30 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #75 on: April 11, 2007, 09:53:13 PM »
bogomi podugachka rasprava.ali je meni najsmjeshnije kako  neki odje hushkaju ili se rasprde da oproste ove zene pa onda kazu nemojte se svadjat majku mu.vidimo se u nedjelju boze zdravlja i srece junachke.probanje od strane mene moze doci u obzir samo ako ne bude onoliko naroda na put,neshto mi se niko ne nosi na dushu
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip

• View Profile
Home Reunion Vol.9
« Reply #76 on: April 12, 2007, 08:31:27 AM »
[!--quoteo(post=22963:date=Apr 11 2007, 08:23 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 11 2007, 08:23 PM) [snapback]22963[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]vala iduci put da mu ponesesh jedno pivo i kilo banana i CKM ili playboy [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]ja sam ponio 2 banane i pokaza mu ih,cisto da mu dam do znanja.al nishta.Mora da je bio lose volje.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.9
« Reply #77 on: April 12, 2007, 09:09:28 AM »
[!--quoteo(post=23025:date=Apr 12 2007, 08:31 AM:name=Fika_3)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Fika_3 @ Apr 12 2007, 08:31 AM) [snapback]23025[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja sam ponio 2 banane i pokaza mu ih,cisto da mu dam do znanja.al nishta.Mora da je bio lose volje.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]Ima neki ulaz "kod groblja" rece strazar ,tamo se ulazi bez problema, pa kad ga nadjete javite kuda je to[!--quoteo(post=22991:date=Apr 11 2007, 09:29 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Apr 11 2007, 09:29 PM) [snapback]22991[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]znam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]zato mi je chudno bilo shto petar kaze da nije znao da je bilo tolko prichePS: stvarno me interesuje kako izgleda taj shipchanik (i mi imamo aerodrom ali travnati)[/quote]Paa,koliko ga ja poznajem ne da bi doveo auto da se proba nego bi kombinat zatvorio ako treba samo da se proba sa nekim..nije niko pominja zakazivanje nikakvo..eto sad se zna valjda pa u nedjelju da se meraci malo..ja cu doci da gledam malo sa svojom GALANTnom limuzinom... .....ili ako bog da zdravlja i para sa CBR 900RR