Author Topic: Montenegro-Racing CLUB  (Read 3786 times)

Offline X3M

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #20 on: April 03, 2007, 10:31:55 PM »
pa neka je srecno!

Offline brzi_pas

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #21 on: April 04, 2007, 02:01:00 AM »
[!--quoteo(post=22254:date=Apr 3 2007, 11:56 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Apr 3 2007, 11:56 PM) [snapback]22254[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja, laki, bojan, luka i zoki[/quote]izvinite, ko je Bojan? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #22 on: April 04, 2007, 08:27:36 AM »
Bojan je CORRADO.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #23 on: April 04, 2007, 09:29:16 AM »
e zlatila se upravano ajdene mogu se ciganisat...al evo cisti dokaz da je svo vrijeme bila frka oko toga ko ce biti na celu kluba...samo se nemojte prevarit da ce te se obogatit ili posta neke "face"...nista ja lose ne mislim,ali eto...cinjenice same izlaze na vidjelo...pozz [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: April 04, 2007, 09:48:40 AM by Filip_pg »

Offline bmw_fan

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #24 on: April 04, 2007, 01:15:26 PM »
@Filip_pg ti si ocigledno ljubomoran ili ne znam koja te muka spopala!? Nama nije cilj da se obogatimo uopste - vec da pokusamo na razne nacine da Tuning & Styiling i sl. zazivi u CG!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #25 on: April 04, 2007, 02:31:39 PM »
luka, nemoj se folirat, imam svoj KONTAKT u Opportunity banci koji mi je javio da je na tvoj i denisov rachun prebacheno vishe hiljada eura sa nepoznatog rachuna iz Ukrajinske banke.samo se nadam da niste mislili da zadrzite sve pare za sebe!LOPOVI LOPOVIDOLJE UPRAVA AAAAAA RIKA SE CHINI[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]ljudi, iskulirajte bre, ja da sam predsjednik kluba u upravu bi stavio bracju i sestre i djevojku.Nije bitno ko sta radi, bitno je da klub postoji i da SE NESTO RADI.Svaka chast na inicijativi, ako sto treba, tu sam.(mogu da istovaram dzakove neke ili nesto, posto sam ojachao od ove teretane)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #26 on: April 04, 2007, 02:48:06 PM »
[!--quoteo(post=22269:date=Apr 4 2007, 10:27 AM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ Apr 4 2007, 10:27 AM) [snapback]22269[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Bojan je CORRADO.[/quote]eto de, zato sam i stavio  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /]   jer se nisam moga sjetit trika nema ko je...
Nobody move, nobody get hurt!

CORRADO

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #27 on: April 04, 2007, 04:43:17 PM »
[!--quoteo(post=22279:date=Apr 4 2007, 09:29 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Apr 4 2007, 09:29 AM) [snapback]22279[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]e zlatila se upravano ajdene mogu se ciganisat...al evo cisti dokaz da je svo vrijeme bila frka oko toga ko ce biti na celu kluba...samo se nemojte prevarit da ce te se obogatit ili posta neke "face"...nista ja lose ne mislim,ali eto...cinjenice same izlaze na vidjelo...pozz [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]Ja sam cijelo vrijeme trazio saradnike vezano za club odnosno da pruzim pomoc i bio si ponudjen i odbio si jer si rekao da zelis sam da to radis.Sto se tice bogacenja i faca club ne postoji zato nego da se omoguci ljubiteljima modifikovanih automobila da se druze,razmjenjuju iskustva i slicno.Sto se tice novca od clanarina i kad se budu radile ulaznice sve ce morat da se iskoristi za pokrivanje troskova i kupovinu opreme,tako da tu nema filozofije.Kada govoris o cinjenicama treba da ih das da bi dobio pravo.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #28 on: April 04, 2007, 05:17:31 PM »
od moje clanirine napravite meni jednu naljepnicu diskretnu za auto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #29 on: April 04, 2007, 07:15:37 PM »
@trile macka pare su tu..na mom racunu ima jos par stotina a denis je cini mi se kupio tati e60 (530d) tako da mu nijes nista ostalo...a ja sam jednog taunusa poceo tunirat i eto...hahahahhahaha (: a bjezi avetinjo,ti i teretana.hm kad vec pomenu da si ojacao zavcu te kad bude izlivanje na planinu (: heheh  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] taman da gledam kako si jak (:sto se tice raznih pogodnosti (bice ih sigurno) uz clnacku kartu..ali samo lagano

Offline Filip_pg

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #30 on: April 05, 2007, 07:02:34 AM »
a sto se ovdje nacinje...vi ste se nesto utripovali...ne moze se cojek vise ni sprdat...al dobro...a ovo 3le za naljepnice,moze,moze...samo da e istancuju male za zadnju sofersajbnu...extra bi bilo...a dugo,treba li mi da se donose slike za tu clansku?ahahahahah

Offline bmw_fan

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #31 on: April 05, 2007, 09:59:11 AM »
@filip_pg i ja se salim macka ali ipak u ovom odjeljku foruma moramo biti malo ozbiljniji ipak  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] najvjerovatnije nece biti fotografija na clanskoj karti (Posto razmisljam da to bude na onim debeljim,mislim malo debljim plasticnim)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #32 on: April 06, 2007, 03:51:56 PM »
edit : reko malo humora da unesem.slazem se da ne treba da bude slika na chlanskim kartama.Samo logo MR cluba i ime/prezime..smijemo li mi "obicni smrtnici" da damo predloge kako da izgleda ta karta? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: April 06, 2007, 08:20:31 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bo8an

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #33 on: April 06, 2007, 05:04:21 PM »
pa nek je sa srecom  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

motorsport

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #34 on: April 06, 2007, 07:07:37 PM »
trile brate, aj malo sve ovo ozbiljnije da shvatimo.... slike na clanske karte vjerovatno nece bit...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #35 on: April 06, 2007, 08:48:15 PM »
[a href=\\"http://img78.imageshack.us/img78/4839/probacv4.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img78.imageshack.us/img78/4839/probacv4.jpg[/a]5 minuta u paint.ovako ili obrnuto tj crna slova na bijelu pozadinu ...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #36 on: April 07, 2007, 08:14:50 AM »
Nek je sa srecom...acid@ Ovo je ka clanska u nekom posmrtnom klubu...[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline shajo

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #37 on: April 07, 2007, 08:48:02 AM »
ja mislim da treba da se stavi slika i po jedan predstavnik u BORDU durektora MR-a iz svaog grada po 1JA je denis LUKA je danilovgrad BOJAN je BP a ko su ostali jel zoki MUSTANG?
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #38 on: April 07, 2007, 12:04:30 PM »
ima li ko iz NK?BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAchu iz Nikshica?!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #39 on: April 07, 2007, 07:33:37 PM »
Posto kasnim ma;o neka je sa srecom!Oce li vise biti kakvih obavjestenja povodom clanarine, privilegija, popusta, reklamnog materijala i sl u skorije vrijeme?