Author Topic: Montenegro-Racing CLUB  (Read 3794 times)

mustang_GT

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #40 on: April 09, 2007, 06:34:56 PM »
evo i ja da se oglasim. NEKA NAM JE SVIMA SA SRECOM. jeste shajo ja sam zoki.

motorsport

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #41 on: April 17, 2007, 09:46:09 PM »
evo sam da VAS obavjestim, da nam se umjesto Lakija u organizaciju prikljucio Mijo (brzi_pas)   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #42 on: April 22, 2007, 10:48:19 PM »
heh, aj da batalimo zaebanciju.... bar u ovom topic-u... da pocnemo OZBILJNO da radimo na ovom projektu... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #43 on: June 03, 2007, 12:18:39 PM »
ja sam uz filipa brate sto ga banujete ima pravo covjek da iznese svoje misljenje ja iskreno mislim da od tog kluba nista nece biti jer niko ne mrda guzicom nego se samo maste nase oci bice bice e oce vala vidim ali NIKAD dugo cekamo taj sajt da  se uradi niko nista ne preduzima pita se denis kad ce on ne odgovara ma maxe oli cekas covjeka da ti ga napravi ne znam kakav je to nacin nismo mi balavci da nam mastis oci brate

motorsport

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #44 on: June 03, 2007, 01:59:45 PM »
tema "Filip_pg" je zavrsena druze, a i zakljuchana.... ovo je tema o MR klubu....Sto se sajta tiche i o tome postoji posebna tema, i sajt ne pravim ja nego dva moja prijatelja koja imaju jos masu drugih obaveza pored toga, i bice kad bude.... a to sto "niko ne mrda guzicom" nemoj da prichas kad ne znas nista.... ne moze se sve u dva dana zavrsit i sklepat... eeeh da, clanske karte su gotove....

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #45 on: June 04, 2007, 02:42:45 PM »
a dje se mogu dobiti i uzet clanske karte

Offline SFU

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #46 on: June 04, 2007, 05:43:17 PM »
vjerovatno ce izbachit obavjeshtenje!.... broj ziro rachuna....uplatnicu chitko popunite.... i podignete chlansku kartu...

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #47 on: June 05, 2007, 02:27:47 PM »
i kad ja podignem tu clansku kartu, za sta ce da mi sluzi !?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #48 on: June 05, 2007, 10:03:27 PM »
Clanska karta nece sluzit za ukras, zbog toga se josh ne "izdaje", bice pogodnosti sigurno, kakvih vidjecemo...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Domo_TS

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #49 on: June 05, 2007, 10:17:36 PM »
eo vidim da imate za cilj da budete najbolji u CG.Za sad se ugledajte na ?Montenegro-racing club PODGORICA?.oni imaju svoje vozache... oni su organizovali trku u Crmnicu...

Offline brzi_pas

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #50 on: June 05, 2007, 10:33:38 PM »
Da istina oni jesu uradili dobrih stvari, ali ono postoje malo duze vremena.. a mi (ukljucujuci i tebe) treba da se ugledamo na neke mnogo jace klubove  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Domo_TS

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #51 on: June 05, 2007, 10:36:32 PM »
[!--quoteo(post=27280:date=Jun 6 2007, 12:33 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Jun 6 2007, 12:33 AM) [snapback]27280[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...ukljucujuci i tebe...[/quote]nemote mene, ja cu bit samostalan trkach.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #52 on: June 07, 2007, 10:56:07 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] ?Montenegro-racing club PODGORICA?.oni imaju svoje vozache... oni su organizovali trku u Crmnicu.[/quote]Stvarno, nas naziv izgleda kao da smo ih kopirali smijesno!Na sledecu trku ako ste raspolozeni da finansirate neka sredstva imacemo i mi konja za trku. (planovi postoje samo hvale finansijska sredstva da se ostvari kupovina skoljke)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #53 on: June 07, 2007, 11:33:40 AM »
kolko je to para OTPRILIKE?okle nam...bez sponzora nema trkanja
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #54 on: June 07, 2007, 11:54:05 AM »
Mi radimo kola za trku 100% sa donacijama ili bez (za kres kar ili za trke jos se ne zna) radimo golfa jedinicu sa motorom od dvojke GTI 16 motor imamo, alat ,majstora i radionicu samo da se plati skoljka (sa papirima ili bez jos ne znamo imamo obije ponude) i da pocne da se radi da bi stigla za sledecu sezonuOvo ce biti za nas merak nas je 8-9 iz bara tako da smo do sad sve organizovali, samo hvale investicije.

motorsport

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #55 on: June 09, 2007, 12:30:52 AM »
[div align=\\"center\\"][!--sizeo:4--][span style=\\"font-size:14pt;line-height:100%\\"][!--/sizeo--]-RJEÅ ENJE-[!--sizec--][/span][!--/sizec--][/div][div align=\\"center\\"]o angažovanju Generalnog Menadžera za razvoj i tehni?ku organizaciju "MR cluba"[/div]Dana 14.04.2007. god; NVO "Montenegro-Racing CLUB" je odlukom predsjednika gore navedene organizacije Dobrilovi? Denisa, angažovala za potrebe i interese organizacije UroÅ¡evi? Aleksandra (GRGA) iz Zemuna (Republika Srbija), sa adresom prebivaliÅ¡ta Jovana Suboti?a 9/4 i br. l.k. 174738 izdata u SUP Beograd.U daljem tekstu generalni menadžer Aleksandar UroÅ¡evi? (GRGA) ?e po statutu organizacije izdatom na osniva?koj skupÅ¡tini dana 19.03.2007. god; imati sva prava da zastupa interese ugovora i obezbje?uje sponzorisanje te potpisuje ugovore sa potencijalnim sponzorima.Generalni menadžer je dužan da svoj rad prenosi u izvjeÅ¡taje sa kojima ?e redovno obavjeÅ¡tavati predsjednika gore navedene organizacije, kako bi predsjedniÅ¡tvo i rukovodstvo imalo uvid u rad generalnog menadžera a i regionalni razvoj.Generalni menadžer svoje djelovanje obavlja na teritoriji svih bivÅ¡ih republika SFRJ, i kao takav je odgovoran koordinisati svim aktivnostima u navedenim republikama...Statut i odluka za rad ministarstva Pravde Republike Crne Gore, a po odluci br. 02-2031/07; omogu?avaju NVO "Montenegro-Racing CLUB" da svoje djelovanje Å¡ire, pa shodno tome koriste to pravo, pa iz tog razloga angažuju gore navedenog generalnog menadžera za razvoj i tehni?ku organizaciju kluba.  PojaÅ¡njenje potrebe za angažovanje menadžmenta kluba:PoÅ¡to razvoj kluba ne idu u pravom smjeru, pojavila se realna potreba za ?ovjekom koji ?e voditi organizaciju, pogotovo regionalnu, jer se mora brzo djelovati, jer klub ne smije da tapka u mjestu nego da se kre?e naprijed. Te je radi poboljÅ¡anja rada kluba i izlaska iz medijske tame, te evolucije kluba shodno tome doneÅ¡ena takva odluka.Generalni menadžer bira regionalne menadžere, koji ?e biti zaduženi za razvoj kluba i ti isti menadžeri odgovaraju li?no njemu za razvoj, a generalni menadžer odgovara predsjedniku kluba. Svako ko misli da radi na unapre?enju kluba, iako je volonterski rad, mora sasvim ozbiljno shvatiti i pristupiti zadatim aktivnostima u klubu, jer klub ima potencijal da bude najjaci u MNE, ali treba rada...[!--coloro:#FF0000--][span style=\\"color:#FF0000\\"][!--/coloro--]Konkurs za regionalne menadžere ?e biti otvoren[!--colorc--][/span][!--/colorc--], onaj ko smatra da može odgovoriti tome pozivu, može da kontaktira li?no generalnog menadžera preko PM poruka.[!--coloro:#3366FF--][span style=\\"color:#3366FF\\"][!--/coloro--]ProÅ¡le dvije sjednice bile su u krnjem sastavu i iz tih razloga donesena je takva odluka, a za dobrobit i napredak kluba. No, siguran sam da niko ne?e imati niÅ¡ta protiv, jer je poboljÅ¡anje rada kluba a tako?e i Å¡irenje svima u interesu.[!--colorc--][/span][!--/colorc--]Podgorica;Dana 05.06.2007.Dobrilovi? Denis - predsjednik kluba

grga

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #56 on: June 09, 2007, 12:33:33 AM »
OBAVESTENJE: Od danas  za podrucje citave CG kao regionalni manager je na celo izbio i radi svojih kvaliteta izabran "MUSTANG GT" ili Zoran Zoranic,regionalni menadzer ja taj kome se mozete obratiti za predloge i sugestije u vezi poboljsanja rada i usluga za teritoriju CG,u slucaju da Vam Zoran ne moze odgovoriti,mozete se meni obratiti,u sta sumnjam da ce biti potrebe.Zoki sa srecom neka ti je i neka nam je  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: June 09, 2007, 12:35:22 AM by grga »

mustang_GT

• Guest
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #57 on: June 09, 2007, 11:48:17 AM »
hvala grga. eto momci ja obecavam da cu dati sve od sebe sto ochekujem takodje od sviju vas. necu nista da polemishem. nego bih da se sto prije dogovorimo za sledecu sjednicu. do sledece sedmice cu spremiti ugovore za sponzore, i ugovore za chlanove kluba,na kojima radim, pa ako vam se to svidi usvojicemo ih to su ugovori koje moramo imati i koje sa svima treba sklopiti,jer sve cemo da radimo legalno i u skladu sa propisima. i zamolio bih luku i bojana da do sledece sjednice budu gotove chlanske i akreditiv kartice i spremne za plastificiranje kako bi mogli pochet radit. o sjednici cemo se dogovoriti u drugi topic tome namjenjen. pozdrav svima

Offline Filip

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #58 on: September 14, 2008, 08:24:48 PM »
Sto se desava sa ovom clanarinom? I dalje smo aktivni kao NVO?

Offline devil_may_cry

• View Profile
Montenegro-Racing CLUB
« Reply #59 on: September 14, 2008, 08:31:01 PM »
Mogu li ja kako pristupit tome klubu,il da ve sve poredjam iza merca,pa onda da respect pokazete?!?!??! :D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".