[!--quoteo(post=21164:date=Mar 22 2007, 03:06 PM:name=coma)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(coma @ Mar 22 2007, 03:06 PM) [snapback]21164[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]tacno, silom prilika, mjenjao sam se s njim za Golfa 3 GTI 16v uz njegovu doplatu..dje je sad corrado i sto je s njim bilo pojma nemam,jos se vodi na mene, niko mi se nije javlja..ostali: nemam vise slika, ima sam ih nedje, uglavnom unutra je bio ocuvan, ja sam mu ubacio Recaro kozne siceve na dugme iz VR6, bijeli cajgeri, Sparco pedale, alu.rucica mjenjaca, pozadi ucrnjene migavce ima je Momo volan, klimu nije imao....s ljubavlju sam ga sredjivao i unutra i spolja, svaki detalj na njemu, bio je potpuno fabricki sem Momo volana kad sam ga uzeo..ali mnogo me je i para i zivaca kostao..a meni je trebao pouzdaniji auto i auto za duze relacije..inace ga nebih nikad prodao..a da umalo zaboravih,zatamnjen-Lumar folije-made in Risan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]he,he!pa to je onaj ulcinjski corrado sto smo ga ja i brat zatamnjivali onom folijom sto si donio?he,he!da vidis sad moju munju kako izgleda,farovi,stopovi,a muzika 3500e! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]