Author Topic: Moj Ex Corrado  (Read 437 times)

coma

• Guest
Moj Ex Corrado
« on: March 21, 2007, 05:43:22 PM »
moje bivse vozilo, san snova cu drugom prilikom, poz..Corrado 1.8 G60, 92.god., spojleri extreme+m3 bankine, 17ice Mim Technomagnesio, KNN air-flow, YED sportauspuff, sportske opruge itd ozvucenje od 1,5kw sam izvadio....nije vozilo za svaki dan, dosta sam problema imao s njim ali je voznja s njim uzivancija, zwuuuk, osjecaj.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #1 on: March 21, 2007, 05:49:45 PM »
Odlican je bio.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bo8an

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #2 on: March 21, 2007, 05:53:03 PM »
super Corrado  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] vidim rodjen si u CH, i ja isto  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline brzi_pas

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #3 on: March 21, 2007, 06:10:09 PM »
Odlican coradoN sredjen sa ukusom  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #4 on: March 21, 2007, 06:25:36 PM »
Korado je super nema sto samo so si ucinio sa njim???
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

motorsport

• Guest
Moj Ex Corrado
« Reply #5 on: March 21, 2007, 06:48:32 PM »
stvarno je extra CORRADO.... imas li neke slike otpozadi i unutrasnjosti???

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #6 on: March 21, 2007, 07:03:49 PM »
gleda sam ja ovaj corrado po pgu i vazda prokomentarisemo u drustvo da su mu extra felme pale [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Domo_TS

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #7 on: March 21, 2007, 09:10:14 PM »
mnogo lijepo je izgledo.jesi ga proda ili udario?

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Moj Ex Corrado
« Reply #8 on: March 21, 2007, 09:48:56 PM »
ovaj corrado je cini mi se vozio Vaso Scepanovic sa malog brda jesi li ga njemu prodao a on onda nekom drugom

coma

• Guest
Moj Ex Corrado
« Reply #9 on: March 22, 2007, 03:06:29 PM »
tacno, silom prilika, mjenjao sam se s njim za Golfa 3 GTI 16v uz njegovu doplatu..dje je sad corrado i sto je s njim bilo pojma nemam,jos se vodi na mene, niko mi se nije javlja..ostali: nemam vise slika, ima sam ih nedje, uglavnom unutra je bio ocuvan, ja sam mu ubacio Recaro kozne siceve na dugme iz VR6, bijeli cajgeri, Sparco pedale, alu.rucica mjenjaca, pozadi ucrnjene migavce ima je Momo volan, klimu nije imao....s ljubavlju sam ga sredjivao i unutra i spolja, svaki detalj na njemu, bio je potpuno fabricki sem Momo volana kad sam ga uzeo..ali mnogo me je i para i zivaca kostao..a meni je trebao pouzdaniji auto i auto za duze relacije..inace ga nebih nikad prodao..a da umalo zaboravih,zatamnjen-Lumar folije-made in Risan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: March 28, 2007, 12:14:32 AM by motorsport »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #10 on: March 22, 2007, 06:52:31 PM »
Fin ti je bio ovaj korado al nesto sto mi je odma zapalo za oci su felme....

Offline ObeliX

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #11 on: March 22, 2007, 07:32:02 PM »
znachi auto je bombonica  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]nego rekoste li da ga sad vozi Vaso Shcepanovic?
« Last Edit: March 22, 2007, 07:32:34 PM by zeta »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #12 on: March 22, 2007, 07:42:13 PM »
ne vozi ga vaso odavno, komshija mi je.Ne znam tacno sto vozi sad, ali siguran sam da ovoga korada vishe ne vozi
« Last Edit: March 28, 2007, 12:14:52 AM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
Moj Ex Corrado
« Reply #13 on: March 24, 2007, 02:20:23 AM »
ima li ono na CORRADA fora da se zanji spojler podize kad se dostigne brzina od 120 km/h , i tako se dodaje extra 40 kg na zadnjem dijelu auta radi stabilnosti? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #14 on: March 24, 2007, 03:46:37 AM »
Ima, mozesh i rucno da ga "popnesh"  mada mislim da je na brzinu 60 a ne 120... (nisam siguran)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Moj Ex Corrado
« Reply #15 on: March 24, 2007, 08:46:26 AM »
ja samo znam da je lijep i da sam ga cesto gleda ispred gimnazije (perverznjaku,dolazis da dizez djevojcice one!) hahahaha

coma

• Guest
Moj Ex Corrado
« Reply #16 on: March 24, 2007, 06:00:09 PM »
[!--quoteo(post=21297:date=Mar 24 2007, 04:46 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Mar 24 2007, 04:46 AM) [snapback]21297[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ima, mozesh i rucno da ga "popnesh"  mada mislim da je na brzinu 60 a ne 120... (nisam siguran)[/quote]meni se peo na 120 a spustao sim padne ispod 60km.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

pele-79

• Guest
Moj Ex Corrado
« Reply #17 on: March 25, 2007, 06:39:29 PM »
[!--quoteo(post=21164:date=Mar 22 2007, 03:06 PM:name=coma)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(coma @ Mar 22 2007, 03:06 PM) [snapback]21164[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]tacno, silom prilika, mjenjao sam se s njim za Golfa 3 GTI 16v uz njegovu doplatu..dje je sad corrado i sto je s njim bilo pojma nemam,jos se vodi na mene, niko mi se nije javlja..ostali: nemam vise slika, ima sam ih nedje, uglavnom unutra je bio ocuvan, ja sam mu ubacio Recaro kozne siceve na dugme iz VR6, bijeli cajgeri, Sparco pedale, alu.rucica mjenjaca, pozadi ucrnjene migavce ima je Momo volan, klimu nije imao....s ljubavlju sam ga sredjivao i unutra i spolja, svaki detalj na njemu, bio je potpuno fabricki sem Momo volana kad sam ga uzeo..ali mnogo me je i para i zivaca kostao..a meni je trebao pouzdaniji auto i auto za duze relacije..inace ga nebih nikad prodao..a da umalo zaboravih,zatamnjen-Lumar folije-made in Risan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]he,he!pa to je onaj ulcinjski corrado sto smo ga ja i brat zatamnjivali onom folijom sto si donio?he,he!da vidis sad moju munju kako izgleda,farovi,stopovi,a muzika 3500e! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]