Author Topic: medjunarodna auto oznaka CRNE GORE  (Read 6779 times)

motorsport

• Guest
medjunarodna auto oznaka CRNE GORE
« Reply #40 on: September 23, 2006, 07:13:46 PM »
e pa sta sve necu chut ljudi moji... drug danas krenuo za Dubrovnik sluzbeno, i ladno ga nisu pustili hrvati sa MNE oznakom... pita ovaj pandur kao "sta ti je to MNE, ne znam ja sta to znaci, to ne postoji..."i ladno ga je vratio nije mogao da predje, trazio mu je SCG...show se radi...sta raditi u ovakvim slucajevima??? prijavit ga nekome ili nesto trece??

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #41 on: September 23, 2006, 08:13:09 PM »
neka stavi SCG josh malo, neka se strpi, izgleda da niko nije cuo za "mne" josh!Zvuci nevjerovatno (mne-montenegro)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #42 on: September 24, 2006, 09:29:16 AM »
MNE jos nije u zvanicnoj upotrebi...e sad sto su vijesti pozurile da objave...

motorsport

• Guest
« Reply #43 on: September 24, 2006, 12:55:58 PM »
ma kako nije zvanicno sta vam je... krajem avgusta sam isao u srbiju sa MNE oznakom, i nikakvih problema nisam imao, i to sam isao preko bosne, i ovi su vidjeli naljepnicu al nista nisu rekli... pa sam onda isao u Dubrovnik isto mi nisu nista rekli... to se sigurno potrefio neki da zaebava i jbg-a nije ga htio pustit...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #44 on: September 24, 2006, 01:07:05 PM »
mozda je bio neki koji hoce da se inati,ali je potpuno u pravu,posto treba da prodje 60 dana od predloga do konacnog usvajanja,do tada je to isto ko da ste zakacili oznaku kine na auto

motorsport

• Guest
« Reply #45 on: February 24, 2007, 11:36:49 PM »
kad ce akobogda ove nove tablice, zna li ko???  ne mogu vise gledat ove kako su grdne....

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #46 on: February 25, 2007, 10:29:13 AM »
sta ce ti nove tablice,onda neces moci da imas fine brojeve na tablicama [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #47 on: February 25, 2007, 12:21:04 PM »
ko veli da necu??? nista ti ne brini... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #48 on: February 25, 2007, 12:40:57 PM »
e,da,a zna li se u kom ce formatu da budu?

motorsport

• Guest
« Reply #49 on: February 25, 2007, 07:47:27 PM »
mislis dimenzije???? bice kao u SLO i HR.... ne znam tacno koja je to dimenzija

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #50 on: February 25, 2007, 08:02:52 PM »
ne mislim dimenzije,nego kako ce biti raspored brojeva i slova- kao sto je sad PG 123-456

Offline Laki

• View Profile
« Reply #51 on: February 25, 2007, 08:35:57 PM »
Ja mislim da ce biti PG-123-PG
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
« Reply #52 on: February 25, 2007, 09:18:31 PM »
ja sam cuo da ce bit ovako :PG-PG-123, znaci grad, pa grb CG,  dva slova, tri broja....

eno

• Guest
« Reply #53 on: February 25, 2007, 10:37:27 PM »
boga mi,ti vaskrsnu ovu temu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] heheh[img src=\\"http://kikota.users.cg.yu/registracija.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]ja bi volio da ovako budu registracije [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #54 on: February 25, 2007, 10:45:59 PM »
Ma kakve god hoce samo da ne budu kao ove sad iste su od titovog vremena samo sto imamo zastavicu umjesto petokrake pa vidi kako napredujemo a promijenismo 3 drzave od tada.I dobro bi bilo kad bi bile floroscentne kao srbijanske.

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #55 on: February 26, 2007, 06:02:44 PM »
ja bi volio da budu ovake:Plavo polje sa Grbom, i "MNE", onda oznaka grada, pa grb grada, pa 3 broja, pa 2 slovaPG 123 AB[attachmentid=1099] Sta mislite??  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

eno

• Guest
« Reply #56 on: February 26, 2007, 06:09:59 PM »
Nije loša ideja,samo šta bi zna?ilo ono AB?Ne konkretno ovdje,nego ina?e...

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #57 on: February 26, 2007, 06:16:43 PM »
fino bi izgledale a stvarno sto bi bilo ono ab predpostavljam da je ovdje samo primjer kao ono 123 ali sto bi trebalo da znachi?

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #58 on: February 26, 2007, 06:57:32 PM »
to samo onako, moze tu i SH i JT, i bilo sta da se stavi, isto ko makedonci sto imaju, i njemci!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #59 on: February 26, 2007, 07:16:16 PM »
ma mislim da je najbolje da nam daju svima da biramo sta ce biti na tablicama,ko u USA