Author Topic: medjunarodna auto oznaka CRNE GORE  (Read 6775 times)

Offline Laki

• View Profile
medjunarodna auto oznaka CRNE GORE
« Reply #20 on: September 06, 2006, 08:47:14 AM »
Ove nove tablice ce biti vrh.Ove sadasnje su masu ruzne.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #21 on: September 06, 2006, 12:57:18 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mora da se nosi naljepnica kad ides preko granice...i bolje da se zalimo (bez sprdnje),da ne bude MNE nego RCG[/quote]Strasno traze ! Pogledaju na jedno auto u mjesecu. A i ne moras da lijepis mozes im samo pokazat iz ruke a da stoji u fioku!MNE je meni glupo...Tablice su dobre ako ono sa strane ne bude crveno jer izgledaju kao COL tablice - bolje je plavo kao EU ! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Laki

• View Profile
« Reply #22 on: September 06, 2006, 01:14:50 PM »
To crveno se meni svidja,jest da izgleda kao col tablice ali mnogo bolje od ovih.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
« Reply #23 on: September 06, 2006, 02:20:41 PM »
danas se uz vijesti dobija "MNE" naljepnica, ja jos jutros poranio da mi ne prodju... kad imas sto vidjet... ono nije naljepnica za auto no za FAP-a ... ima metar sa metar, hahaha nisu normalni!!!ima li dje u kakve auto djelove da se uzme to, zna li ko???

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #24 on: September 06, 2006, 02:39:32 PM »
i ja zalijepio na BMW-a,naisao drug i skinuo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]nego...sto ne bi umjesto svih reklama za ovaj forum stampali oznaku zemlje,a ispod da pise www.montenegro-racing.com?to svima treba [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #25 on: September 06, 2006, 02:43:53 PM »
razmisljao sam i ja o tome... nije nimalo losa ideja... al vidjecemo, treba prvo sponzore nabavit

Mirza_PG

• Guest
« Reply #26 on: September 06, 2006, 04:48:38 PM »
[!--quoteo(post=6727:date=Sep 6 2006, 04:20 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Sep 6 2006, 04:20 PM) [snapback]6727[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]danas se uz vijesti dobija "MNE" naljepnica, ja jos jutros poranio da mi ne prodju... kad imas sto vidjet... ono nije naljepnica za auto no za FAP-a ... ima metar sa metar, hahaha nisu normalni!!!ima li dje u kakve auto djelove da se uzme to, zna li ko???[/quote]ahahhahaha ja sam je na hladnjachu MAN zalijepio i fino pristaje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  Stvarno je ooogromna , prava traktorska

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #27 on: September 06, 2006, 04:52:11 PM »
@stef...ne gledaju na granicni prelaz sa albanijom...podji malo dalje pa ces da vidis kako gledaju,i te kako,a to iz ruke...dobro,kad ti tako prodjes u italiju ili njemacku ili tako nedje,javi mi,da skinem moju...

Mirza_PG

• Guest
« Reply #28 on: September 07, 2006, 12:29:39 PM »
Ljetos na shcepan polje samo sam naljepnicu stavio na dasku od gepeka za svaki sluchaj... I nije ni gleda policajac...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #29 on: September 07, 2006, 09:27:37 PM »
Ma meni otac radi na carinu (kao policajac) ne dira te niko ako nemas nalijepljenu naljepnicu. Mislim da treba da je imas u kolima jedino zbog italijanskih policajaca, al zbog nasih ne treba da je drzis zalijepljenu.

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #30 on: September 07, 2006, 09:35:32 PM »
pa ok zbog nasih,znaju tablice,jezik sve,znaci nema prevare,ali ajde ti kod njemca ili talijana ili francuza,prtz...

Mirza_PG

• Guest
« Reply #31 on: September 07, 2006, 10:04:03 PM »
Samo zahsto ce trebat' naljepnica, kad cemo vec imat ovo MNE na tablice????

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #32 on: September 07, 2006, 10:07:20 PM »
to je protokol...sto ce nam onda pasosi kad imamo zdravstvene knjizice!?!?!? ili mozda uplatu sa nekog ziro racuna...ne ide to tako!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #33 on: September 07, 2006, 10:08:42 PM »
A to niko ne zna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
« Reply #34 on: September 07, 2006, 10:49:05 PM »
a okle vama to da ce tablice bit original ovakve?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #35 on: September 07, 2006, 10:50:16 PM »
Pa nece ali dosta slicne to je sigurno i jos iznad onog MNE trebalo bi da budu inicijali vlasnika!!!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #36 on: September 07, 2006, 10:52:27 PM »
zamisli taj trip,da mi na tablice stoji F.J. ka neki crnac,reper...

motorsport

• Guest
« Reply #37 on: September 08, 2006, 01:26:39 AM »
a ne sprdajte se ljudi sta vam je... naljepnicu po zakonu OBAVEZNO moras da imas na auto (bila ona zaljepljena ili samo prislonjena na staklo) kad god izlazis van granica svoje drzave.... ja kad god idem u HR i BiH uvjek mi to gledaju... e sad postoji mogucnost da se potrefi neki policajac koji to zaboravi ili ga jednostavno ne zanima i tako prodjete granicu!!! eo vidjecete da ce nam uskoro traziti i u srbiji da imamo "MNE" naljepnicu, kao sto ce oni morati kad dolaze ovamo da imaju "SER"!!!

Zile01

• Guest
« Reply #38 on: September 09, 2006, 07:40:21 PM »
[!--quoteo(post=7021:date=Sep 8 2006, 03:26 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Sep 8 2006, 03:26 AM) [snapback]7021[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a ne sprdajte se ljudi sta vam je... naljepnicu po zakonu OBAVEZNO moras da imas na auto (bila ona zaljepljena ili samo prislonjena na staklo) kad god izlazis van granica svoje drzave.... ja kad god idem u HR i BiH uvjek mi to gledaju... e sad postoji mogucnost da se potrefi neki policajac koji to zaboravi ili ga jednostavno ne zanima i tako prodjete granicu!!! eo vidjecete da ce nam uskoro traziti i u srbiji da imamo "MNE" naljepnicu, kao sto ce oni morati kad dolaze ovamo da imaju "SER"!!![/quote]Ne bre SER kao SERonja, ima?emo SRB  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #39 on: September 10, 2006, 09:06:33 AM »
@Filip_PGNisam nikad isao u Albaniju nego pricam za Srbiju,BiH a u HR su htjeli da pisu kaznu ali nisu ipak jer sam imao na tablicama ono plavo sa strane sto se dodaje !
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak