Author Topic: medjunarodna auto oznaka CRNE GORE  (Read 7911 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
medjunarodna auto oznaka CRNE GORE
« Reply #300 on: June 23, 2008, 10:46:33 PM »
vidjeh i ja na par kola danas. lijepe su. Na prwo auto koje sam vidio, bio je to Renault Twingo sport a tablice AG638, posle sam vidio na josh par kolica.... Nisam slikao jer sam staromodan i ne posjedujem te nove tehnologije i cudovista....
nisi vidio sporta jer ga josh nema nego twingo gt cheekkissa ja gledam nove tablice svaki dan, mislim da je red da prodje pomama oko njih vishe...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #301 on: June 24, 2008, 05:04:27 AM »
A sto se cini sa reno sport odeljenjem ... Sad vec moze da prodje pomama tablice ovo ono , nego aj da pocnemo sa prijedlozima za dobitne kombinacije !  g-dd 081

Majka mi je rekla da moze ...

duka

• Guest
« Reply #302 on: June 24, 2008, 06:47:05 AM »
zna li neko koja je procedura da se zamjene tablice sa novim? znaci nije istekla registracija nego samo da zamjenim tablice i saobracajnu... koliko kosta, koliko se ceka i slicno...
Ne mozes zamjeniti dokle ti ne istekne registracija

motorsport

• Guest
« Reply #303 on: June 24, 2008, 11:23:39 AM »
mozes ::yes::

motorsport

• Guest
« Reply #304 on: June 30, 2008, 01:11:22 PM »
danas sam imao chast da na sluzbeno auto montiram nove tablice i zalijepim naljepnicu "EKO VINJETA" na sofersajbnu, hehehe.... dobih neki nebulozni broj HN-AA-522... dok sam cekao u mup naisao jedan covjek da pita moze li zamjenit tablice al mu nije jos istekla registracija... ovi mu rekli da ceka da istekne... poslije 10 min dolazi drugi covjek i veli da je izgubio jednu tablicu a ovi kazu nema problema moze nove da dobije... tako da to je fora ako vam ne daju :party:

acs

• Guest
« Reply #305 on: July 01, 2008, 10:39:40 AM »
ja zalijepih onu vinjetu na majkino auto ali nesto je ne primijetih na druga.ili nisam zagledivao.mozda narod nece da je lijepi

Offline vuki

• View Profile
« Reply #306 on: July 01, 2008, 10:47:46 AM »
a zasto to treba uopste lijepit? da bi bio dokaz da si platio? pa ne mogu registrovat auto ako ne platim tako da je registracija dokaz. nece to na moje auto vala....

acs

• Guest
« Reply #307 on: July 01, 2008, 11:53:08 AM »
ada ako znam crka. doslo uz tablice .pise zalijepiti i ja zalijepio

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #308 on: July 01, 2008, 11:53:54 AM »
naravno da se mora zlijepiti......cini mi se da ce policija to kaznjavati
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline vuki

• View Profile
« Reply #309 on: July 01, 2008, 05:49:54 PM »
samo neka mi neko da jedan logican razlog da to zaljepim i zaljepicu... a do tad (smajli sa pokazanim srednjim prstom)

motorsport

• Guest
« Reply #310 on: July 01, 2008, 07:27:07 PM »
vuki, morat ces je stavit htio to ili ne... jer upravo kao sto manijak rece naplacivat ce se kazne ko nema naljepnicu... Ja cu svoju nekako sakrit iza one folije, da se jedva vidi, hehe  punk

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #311 on: July 02, 2008, 09:22:55 AM »
Na moju se nece lijepit....jedino ako ne postane dosadno....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
« Reply #312 on: July 02, 2008, 01:02:24 PM »
haha, koje ludilo, svi se nesto inatite a MORAT ce te je imat... to vam je isto kao sto morate imat registrovano auto...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #313 on: July 02, 2008, 01:16:59 PM »
BTW, ako imas naljepnicu (a moras je iamti) ne moras imati saobracajnu sa sobom  ::msn-wink::

motorsport

• Guest
« Reply #314 on: July 02, 2008, 01:38:46 PM »
e a koja je fora za saobracajne sad, oce li se svake godine prilikom registracije dobijat nova? jer nema vise pechata i sl.

acs

• Guest
« Reply #315 on: July 02, 2008, 03:20:59 PM »
motorsport bas sam bio tu kad je covjek stariji dosao (dje se podizu tablice) i kao kaze dali ste mi vozacku traje godinu dana .zasto bla bla i ova kaze gospodine to je saobracajna nju mijenjate posle godinu a ovo drugo vam je vozacka... tako da..ne znam.valjda. il mozda stavimo naljepnicu jos jednu? 

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #316 on: July 02, 2008, 05:02:03 PM »
e a koja je fora za saobracajne sad, oce li se svake godine prilikom registracije dobijat nova? jer nema vise pechata i sl.
Da, svake godine nova saobracajana. To je sada dodatna stavka (5,00 eura) izrada saobracajne  ::msn-wink::

Offline vuki

• View Profile
« Reply #317 on: July 02, 2008, 05:33:02 PM »
BTW, ako imas naljepnicu (a moras je iamti) ne moras imati saobracajnu sa sobom  ::msn-wink::
onda najbolje i uplatnice da nosim sa sobom..kao dokaz o uplati. jos mi niko nije dao logican razlog zasto to zaljepiti (osim sto ce me kaznit a ni to nije provjereno)

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #318 on: July 02, 2008, 07:18:03 PM »
nema razloga nikakvog, jednostavno...............mora se zalijepit........razlog...nema razloga..... rofl.....i evo jedno prosto pitajne zasto ti to smeta da nalijepis?.....mislim, nije to od po metra da te brani od sunca to je jedna mala fina naljepnica........
« Last Edit: July 02, 2008, 07:22:23 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #319 on: July 02, 2008, 08:32:04 PM »
mala fina naljepnica koju je nemoguce skinuti bez 2 sata muke...tako da...pitacu te kad ti istekne registracija...ili ces ko italijani samo da nalijepis ispod :D