Author Topic: medjunarodna auto oznaka CRNE GORE  (Read 6832 times)

motorsport

• Guest
medjunarodna auto oznaka CRNE GORE
« Reply #60 on: February 26, 2007, 09:15:32 PM »
pa vjerovatno ce moci i to, samo ce morat debelo da se plati.... cuo sam da u HR bez problema mozes ime da stavis, al platis oko 1000 eura... pa vi vidite isplati li se ta "ekskurzija" ...

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #61 on: February 26, 2007, 09:27:18 PM »
zaboga mogu li da stavim tablice MILOS 12 da misli narod da imam 12 auta,mada to mi je glupo policija samo trepne i zapamtila je tablice a ovako mogu i da ne zapamte

ST-cake

• Guest
« Reply #62 on: February 26, 2007, 09:34:13 PM »
nisan mjerodan u ovom topicu al nisan moga izdržat neko je spomenija da mu se ne svi?a montenegro ja baÅ¡ mislin suprotno to je baÅ¡ zvu?no i da je neko tija složit ne bi uspija tako složit daje van neku vrstu egzotizma,ponajviÅ¡e me asocira na monaco monte carlo itd.. tako da ima i neki luksuzni,james bond Å¡tih [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][!--quoteo(post=19228:date=Feb 26 2007, 10:15 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Feb 26 2007, 10:15 PM) [snapback]19228[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa vjerovatno ce moci i to, samo ce morat debelo da se plati.... cuo sam da u HR bez problema mozes ime da stavis, al platis oko 1000 eura... pa vi vidite isplati li se ta "ekskurzija" ...[/quote]istina u nas možeÅ¡ pisat ime ST(grb) ime svako slovo 500 kn al ima neka shema sa trajanjem svako dvi godine triba obnovit ili tako neÅ¡to...

eno

• Guest
« Reply #63 on: February 26, 2007, 11:24:24 PM »
Ja stvarno ne vidim nikakav razlog da mi na registraciji ne stoji moje ime a da moram za to pla?ati neku dodatnu cijenu,možda neka malo viša,?isto radi simbolike.Ali to je ?isto za njih najobi?nija procedura.Šta ima veze pisalo mi na registraciji HN 23-37 Š?Ž ili HN 23-37 ENO.Npr. policajci ?e zapisat ako im bude trebala ta moja registracija šta god da na njoj piše.Pa i da piše K**AC zapisa?e ga,i tako potražiti u bazi podataka,sasvim je svejedno...A moramo mi vazda bit' mimo svijeta...
« Last Edit: June 29, 2007, 07:13:22 PM by motorsport »

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #64 on: February 27, 2007, 06:05:46 PM »
[!--quoteo(post=19206:date=Feb 26 2007, 08:15 PM:name=smfilip)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(smfilip @ Feb 26 2007, 08:15 PM) [snapback]19206[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ma mislim da je najbolje da nam daju svima da biramo sta ce biti na tablicama,ko u USA[/quote]moze to i u austriju, i nije toliko skupo, mislim da je oko 200 eura  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #65 on: February 27, 2007, 10:35:26 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ma mislim da je najbolje da nam daju svima da biramo sta ce biti na tablicama,ko u USA[/quote]E u pravu si dobro bi bilo ali mi smo predaleko od USA

Offline tequila_cg

• View Profile
« Reply #66 on: February 28, 2007, 06:50:10 AM »
Ovdje isto mozes da stavis "custom plate" sto bi oni rekli i cijena je nekih 250$ za godinu.Mozes max da stavis 8 slova ili neke njihove glupave simbole u kombinaciji sa brojevima.
« Last Edit: February 28, 2007, 12:23:09 PM by motorsport »

motorsport

• Guest
« Reply #67 on: June 29, 2007, 07:11:06 PM »
Podgorica: 28. Jun 2007 [!--sizeo:3--][span style=\\"font-size:12pt;line-height:100%\\"][!--/sizeo--]Nova dokumenta od 1. marta dogodine[!--sizec--][/span][!--/sizec--] Nove li?ne karte, pasoši, [!--coloro:#FF0000--][span style=\\"color:#FF0000\\"][!--/coloro--]voza?ke i saobra?ajne dozvole[!--colorc--][/span][!--/colorc--] po?e?e se izdavati od 1. marta idu?e godine, najavio je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Jusuf Kalamperovi?. On je danas novinarima kazao da je vlada potvrdila ugovor sa ameri?kom firmom Data Kard o izradi li?nih dokumenata gra?ana."Ugovor je potpisan na iznos 6,73 miliona eura, bez poreza na dodatu vrijednost, a Data kard ima rok od devet mjeseci da uradi obrasce i sistem kontrole dokumenata", rekao je Kalamperovi?

mustang_GT

• Guest
« Reply #68 on: June 30, 2007, 09:03:36 AM »
banja. ali ko ce chekat toliko shta su dosad radili.

motorsport

• Guest
« Reply #69 on: June 30, 2007, 06:57:03 PM »
a vala kad smo do sad mogli sa SFRJ vozackom vozit, nije problem sacekat jos nekoliko mjeseci...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #70 on: July 02, 2007, 12:17:11 AM »
Znaci stizu i nove tablice prvog marta???

duka

• Guest
« Reply #71 on: July 02, 2007, 07:08:05 AM »
[!--quoteo(post=28600:date=Jun 30 2007, 11:03 AM:name=mustang_GT)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(mustang_GT @ Jun 30 2007, 11:03 AM) [snapback]28600[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]banja. ali ko ce chekat toliko shta su dosad radili.[/quote]pa frka je bila oko ovoga žalila se francuska firma jer su ovi naši namjestili na tenderu za data kard (kao i sve što se namješta kod nas) još su francuzi bili jeftiniji jedno milion eura ali što je to za nas

duka

• Guest
« Reply #72 on: January 05, 2008, 08:17:36 PM »
nastavljamo odje  :)
Tablice ce prije nego sva ostala dokumenta, kako je krenulo, za tablice je vec definisan oblik, dimenzije... bice brojki i slova   (tri slova i dva broja), i svaka opstina ce imati svoju oznaku (Tivat, Žabljak,...)
zar nije 2 slova i 3 broja ?

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #73 on: January 06, 2008, 05:46:28 PM »
mene majka danas rece, bilo na dnevnik prije nekoliko, da imaju oznaku grada, 2 slova i tri broja, na pocetak je malo plavo polje dje pise MNE, a izmedju oznake grada i druga dva slova je grb crne gore, znaci slicne su ko njemacke

motorsport

• Guest
« Reply #74 on: January 06, 2008, 09:29:11 PM »
hahaha, kakav kralj, ovu sliku je okacio vise zbog audia nego zbog tablica njemackih

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #75 on: January 06, 2008, 09:32:01 PM »
kako ga denis provali :)

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #76 on: January 07, 2008, 09:06:17 PM »
hahaha, kakav kralj, ovu sliku je okacio vise zbog audia nego zbog tablica njemackih
hahah, sta ces, kad sam lud za njim  8)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #77 on: January 08, 2008, 10:21:46 AM »
Dakle ovako, evo malo sluzbenih podataka  ;)Nove registarske tablice za sva motorna vozila bice pravougaonog oblika za motocikle - kvadratnog,za vozila diplomatskih, konzularnih i predstavniÅ¡tava stranih organizacija - elipsasteDimenzije tablica su 520 x 110 mm, za zadnji dio gdje ne mogu stati ovakve bice 340 x 220 mm.Policijske tablice ce biti plave boje, vojne zelene boje, a za nas smrtnike  ;D bijele boje oivicene crnom linijom.Raspored oznaka je ovakav:- U lijevom uglu je plavo polje na kojem ce biti ispisana drzavna oznaka MNE- Potom slijedi oznaka opstine, svaka opstina imace svoju oznaku:AN - AndrijevicaBA - BeraneBD - BudvaBP - Bijelo PoljeBR - BarCT - CetinjeDG - DanilovgradHN - Herceg NoviKO - Kotor?? - Kolasin *MK - MojkovacNK - NiksicPG - PodgoricaPL - PlavPV - Pljevlja?? - Pluzine *RO - RozajeÅ V - SavnikTV - TivatUL - UlcinjŽB - Zabljak* za Pluzine i Kolasin jos neznam oznaku- Poslije oznake opstine nalazi se grb- onda slijede ,,licni brojevi automobila'' koji se sastoje od dva slava i tri broja. Nije definisan redoslijed ovih oznaka, pa se pretpostavlja da ce vlasnik moci sma da bira kombinaciju, npr: 123AB ili A1B23 ili 3B1A2...
« Last Edit: January 08, 2008, 10:30:10 AM by Wulfy »

motorsport

• Guest
« Reply #78 on: January 08, 2008, 02:08:21 PM »
ma sve je to lijepo, al nikako da pocnu te nove tablice...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #79 on: January 08, 2008, 02:32:41 PM »
pushti, bolje da ne pochinju josh mi i taj troshak treba :P

PS: Qrtza ti ovo ne valja