Do?osmo tamo.Bilo je ve? nekih drugih auta iz HN-a.Ljudi koji se tu redovno okupljaju svake subote.Onako,fina je atmosfera bila.Bila je jedna golf trojka iz koje se muzika ?ula prili?no lijepo.Iza nje,Honda Civic,koja je isto imala neku nabudženu muziku.Onda malo italije iza ta dva auta,Fiat Punto,pa moja malenkost,Fiat Uno,pa Jedna prelijepa Alfa(mora?u vam je slikat da vidite,luda?ka je)...I tako bilo je tu i nekih curica,ono,cool atmosfera.Kad u jednom momentu,prole?e pored nas pežo 607.Nije se ni ?uo.Mnogo tih je bio.A prošao je nekih 100 na sat,i poslije se parkirao iza AlfePoslije Peugeota,smo samo iz daljine ?uli da dolazi nešto mnogo jako...I da.Upravo tako i bi.Naš ?lan Drale,je proletio(ja mislim da je bilo možda nekih 200 km/h).I nije prošlo dva minuta,motorsport je uradio to isto.BRM BRM BBBBBBRRRRRRRRRMMMMMMMM!!!!!I sve je bilo super.Ljudi su se parkirali,pri?ali smo fino i tako.Kad u jednom momentu,prolazi policijski Defender,onako polako,odmjeravaju?i šta se radi ovdje.I mi nismo uspjeli ni iskomentarisati taj defender,jedan momak povika:''Ljudi,dolazi ?etvorka[/b]!I mi svi u auto,i na gas...Nas troje(Drale,Denis i Ja) parkirasmo se na Benziskoj pumpi,kad eto ti policajaca...Po?eše da smaraju Denisa i Draleta kako su se trkali(a nemaju nikakvih dokaza za to)Valjda su ih zapisali...ma pi!Užas.Eto to je bilo.Pi !