Author Topic: Okupljanje U Hn  (Read 334 times)

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« on: February 25, 2007, 06:39:48 PM »
Dakle da malo organizujemo sve ovo.Ima li ljudi koji bi došli na njivi?ki put u subotu ve?e da se malo družimo,upoznamo,popijemo po koju i onda svak svojim putem.Naravno ako ne bude neki pljusak i sl.

mustang_GT

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #1 on: February 25, 2007, 08:22:27 PM »
eno ja dolazim sigurno. a doci ce i denis i drale sigurno.

Offline vuki

• View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #2 on: February 25, 2007, 09:38:30 PM »
necu rec da cu doc sigurno, ali trudicu se. bas bi volio da se upoznamo. eno sta donosis da se pije?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #3 on: February 25, 2007, 10:38:52 PM »
ja i drasko dolazimo 500% ... nadam se da nece bit kisa u subotu... dovest cemo jos par auta....

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #4 on: February 25, 2007, 10:51:38 PM »
Šta voliš da piješ?[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #5 on: February 25, 2007, 10:59:51 PM »
probat cu i ja da dodjem ali vam nishta ne garantujem

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #6 on: February 25, 2007, 11:02:29 PM »
Nama se ne isplati [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]...

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #7 on: February 25, 2007, 11:08:00 PM »
samo vam je isplativost' ($$$$$$$) u glavu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

mustang_GT

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #8 on: February 25, 2007, 11:15:44 PM »
bice ludnica. ima mustanga da produvam

Offline vuki

• View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #9 on: February 26, 2007, 10:04:58 AM »
ponesi neke domace loze  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  da se posteno zalije  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #10 on: February 26, 2007, 10:38:10 AM »
A'e vi?e?emo...Bi?e nekog pi?a... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #11 on: March 02, 2007, 05:22:51 PM »
Dakle,ako ne bude kiše...gledamo se tamo!Kod onih klupa,jel'?

Offline Domo_TS

• View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #12 on: March 02, 2007, 05:42:05 PM »
alo momci napravite nekoliko slika [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #13 on: March 02, 2007, 07:41:46 PM »
tay rad... ako ne bude kise u 21:00 kod klupa... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #14 on: March 02, 2007, 08:28:11 PM »
Nebojte se za slike.Bi?e ih.[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #15 on: March 03, 2007, 09:53:18 PM »
Jebem ti policiju.Eto samo to ?u re?i.Upropastila je sve.P.S.Drale koliko brzo si prošao pored nas?P.S.2.Denise koliko si ti brzo prošao pored nas?Da su mi javili da ?e to u?injeti,ja bih snimio,ovako ništa...(A ne da su bili brzi,nego.AOOOOOOOOOOOOOOO)Ubudu?e ?u biti u stanju pripravnosti...Ljudi,jebem ti policiju!!!Pi!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #16 on: March 03, 2007, 10:27:57 PM »
sto je to bilo!??!?!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #17 on: March 04, 2007, 11:31:14 AM »
Do?osmo tamo.Bilo je ve? nekih drugih auta iz HN-a.Ljudi koji se tu redovno okupljaju svake subote.Onako,fina je atmosfera bila.Bila je jedna golf trojka iz koje se muzika ?ula prili?no lijepo.Iza nje,Honda Civic,koja je isto imala neku nabudženu muziku.Onda malo italije iza ta dva auta,Fiat Punto,pa moja malenkost,Fiat Uno,pa Jedna prelijepa Alfa(mora?u vam je slikat da vidite,luda?ka je)...I tako bilo je tu i nekih curica,ono,cool atmosfera.Kad u jednom momentu,prole?e pored nas pežo 607.Nije se ni ?uo.Mnogo tih je bio.A prošao je nekih 100 na sat,i poslije se parkirao iza AlfePoslije Peugeota,smo samo iz daljine ?uli da dolazi nešto mnogo jako...I da.Upravo tako i bi.Naš ?lan Drale,je proletio(ja mislim da je bilo možda nekih 200 km/h).I nije prošlo dva minuta,motorsport je uradio to isto.BRM BRM BBBBBBRRRRRRRRRMMMMMMMM!!!!!I sve je bilo super.Ljudi su se parkirali,pri?ali smo fino i tako.Kad u jednom momentu,prolazi policijski Defender,onako polako,odmjeravaju?i šta se radi ovdje.I mi nismo uspjeli ni iskomentarisati taj defender,jedan momak povika:''Ljudi,dolazi ?etvorka[/b]!I mi svi u auto,i na gas...Nas troje(Drale,Denis i Ja) parkirasmo se na Benziskoj pumpi,kad eto ti policajaca...Po?eše da smaraju Denisa i Draleta kako su se trkali(a nemaju nikakvih dokaza za to)Valjda su ih zapisali...ma pi!Užas.Eto to je bilo.Pi !

motorsport

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #18 on: March 04, 2007, 11:56:04 AM »
ma kao i svaki put ne moze proc bez policije nikako.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]  zeznuli smo se sto smo stali poslije na Euro Petrol benzinsku, umjesto da smo otisli u Igalo ili bilo gdje.... a vidje li ih Eno kako se poprijechise ispred mene ka u akcione filmove.... show, staju tacno ispred BMW-a, pale rotaciju i zovu me da dodjem sa dokumentima, i poceo nesto da mlati ovo ono... a fora je sto nema nikakvih dokaza.... maaa.. uzeo je podatke meni, draletu i zamalo branu.... a ostali su se izvukli, otisli su na parking kod nove banje...eno stavi obavezno slike one alfe, svidjece se svima, pogotovo miju i lakiju... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  i ako uvatis dje onu hondu civic slikaj je, mocno izgleda sa onim angel eyes ne znam koliko je drale prosao, ja nisam gledao na sat nego na obrtomjer jer nemam blokadu...

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #19 on: March 04, 2007, 02:58:19 PM »
[!--quoteo(post=19560:date=Mar 4 2007, 12:55 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Mar 4 2007, 12:55 PM) [snapback]19560[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jer nemam blokadu...[/quote][img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /][img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /][img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /][img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]