Author Topic: Crna Hronika  (Read 6033 times)

duka

• Guest
Crna Hronika
« Reply #180 on: January 16, 2010, 06:35:19 PM »
Momci ima li ko kakav detaljni izvjestaj o sinoc ili danas poginulim Lukom Radunovic....vozio je motor izgleda,onaj Suzuki V-storm,sa njega je pao....ako ima nek postaviR.I.P.
Podgoricanin Luka Radunovic  poginuo je rano jutros u centru grada, javila je Pro TV.Do nesrece je doslo kad je, u BalÅ¡icevoj ulici, Radunovic izgubio kontrolu nad motoro, sletio sa kolovoza i udario u rashladnu vitrinu prodavnice.Neka mu je laka crna zemlja, ucio je samnom u masinsku skolu uvijek je zivio 1000 na sat...znao je cijelom Njegosevom da prodje na zadnji tocak
« Last Edit: January 16, 2010, 06:39:40 PM by duka »

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #181 on: January 17, 2010, 05:23:19 PM »
Ovo se dogodilo 15 januaraKobna vožnja motociklomU CENTRU PODGORICE POGINUO LUKA RADUNOVI?Podgorica – Podgori?anin Luka M. Radunovi? (37) poginuo je u saobra?ajnoj nesre?i koja se ju?e dogodila oko 2.30 ?asova ujutro u Balši?a ulici u centru Podgorice. Kako je “Vijestima” saopšteno iz Dežurnog operativnog centra, Radunovi? je bio sam na motociklu i na mjestu udesa je podlegao povredama. Udes se dogodio u blizini kafe-bara “697”. Radunovi? se kretao motociklom Balši?a ulicom, prema Bulevaru Ivana Crnojevi?a. Najvjerovatnije je izgubio kontrolu nad motociklom, skrenuo i udario u rashladnu vitrinu ispred prodavnice, koja se nalazi u blizini lokala “697”.Uvi?aj je obavila ekipa za uvi?aje Podru?ne jedinice Podgorica, istražni sudija Osnovnog suda Branka Zekovi? i osnovni državni tužilac Zorica Lu?i?.izvor: www.vijesti.meU CENTRU PODGORICE NASTRADAO LUKA RADUNOVI? (37) Poginuo motociklistaPodgori?anin Luka Radunovi? (37) poginuo je u no?i izme?u petka i subote u centru Podgorice. Do nesre?e je došlo kada je Radunovi? u Balši?evoj ulici, u blizini lokala "697" izgubio kontrolu nad motorom, sletio sa kolovoza i udario u rashladnu vitrinu prodavnice.Iz policije je saopšteno da je Radunovi? povredama podlegao na licu mjesta. Uvi?aj je obavila ekipa podgori?ke policije.- Nesre?a se dogodila oko dva ?asa poslije pono?i, a Radunovi? je bio sam na motoru, imao je kacigu na glavi, ali je u jednom momentu izgubio kontrolu, što je bilo kobno po njega. Najvjerovatnije je udario u neki predmet koji se nalazio pored puta, ali je istraga o tom doga?aju još uvijek u toku i više podataka ne možemo saopštiti - re?eno je u policiji.Tokom prošle godine u Podgorici su poginula dva lica koja su upravljala motorima.izvor: www.dan.co.me
« Last Edit: January 28, 2010, 12:19:53 AM by Wulfy »

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #182 on: January 27, 2010, 01:48:45 PM »
prije mozda pola sata kod restorana sutjeska na magistrali pg-nk su poginula 3 momka... nezvanichno sam saznao da je jedan vujachnic, mesarev sin iz dg. takodje sam chuo da su ishli oko 200kmh...R.I.P.

duka

• Guest
Crna Hronika
« Reply #183 on: January 27, 2010, 04:05:36 PM »
prije mozda pola sata kod restorana sutjeska na magistrali pg-nk su poginula 3 momka... nezvanichno sam saznao da je jedan vujachnic, mesarev sin iz dg. takodje sam chuo da su ishli oko 200kmh...R.I.P.
Trojica poginula u blizini DanilovgradaU saobra?ajnoj nesre?i koja se danas oko 13 sati desila u selu Plana u blizini Danilovgrada poginula su tri muškarca, zvani?no je saopšteno.Istražna sutkinja Milica Jovovi? je saopštila za Radio Crne Gore da su poginuli Vuja?i? Stevan 1984) iz Danilovgrada i njegov saputnik Bujiši? Milan (1985) iz Podgorice, kao i Mitrovi? Božidar (1949) iz Nikši?a, koji je bio u golfu nikši?kih registarskih tablica.Vozilo u kome su poginuli Vuja?i? i Buviši? nije imalo registarske oznake.U saobra?ajnoj nesre?i je u?estvovalo i tre?e vozilo, kojim je upravljao Marko Šehovac iz Republike Srpske. On i njegov saputnik su lakše povrije?eni.Uzrok nesre?e još nije poznat. Sad na tv prikazase auta, s bmw-om su bili tegetnim,5-ica ili 7-ica ne moze se ni vidjet kakav je :(

Offline Bole

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #184 on: January 27, 2010, 04:12:07 PM »
Dje su leceli danas po ovom vremenu :(R.I.P.

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #185 on: January 27, 2010, 04:49:14 PM »
koliko sam ja obavijeshten radi se o bmw-u e34

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #186 on: January 27, 2010, 05:15:55 PM »
evo sad snimak na atlas tv bio. katastrofa na sta lici auto.sigurno si blizu 200 isli.. po kishi. nevjerovatno
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #187 on: January 27, 2010, 05:25:51 PM »
Zao mi je sto su stradali i auta nijesu licila na auta no na hrpu otpada, al ne mogu a ne dodat: kakooooo je onaj mercedes jak sto je ono!!!!!!Svi se skrse i poginu a medjed ni abera! Znam da je mozda od svih njih najmanje ucestvova u udesu pa stoga i takav ishod i sve to al opet ono je auto staro ka grcka i oped ispade najbezbjednije!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #188 on: January 27, 2010, 07:21:36 PM »
Stare mecke su beton brate..RIPdje 200 po ovakvom vremenu sa starim bmw-om...dje im bi pamet jbt..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline ulicni trkac

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #189 on: January 27, 2010, 07:39:39 PM »
r.i.p. ..zna sam momka izvidjenja..ja mislim da je bio 740 benz.

Offline Kimi

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #190 on: January 27, 2010, 08:30:03 PM »
r.i.p. ..zna sam momka izvidjenja..ja mislim da je bio 740 benz.
I ja mislim da si u pravu ulicni. Lose jbt....
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Marinovic

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #191 on: January 27, 2010, 10:37:01 PM »
Evo i ja vidjoh na tv sad, sto se radi u pm, katasrtofa...I juce u BP poginuo jedan covjek, pa uvece u tunel vrmac, jedan iz Tivta, pokvari mu se auto u tunel i izaso da stavi trokut pozadi i neki ga udario sa autom, kazu preko 100 da je isao... Pa ima li gore smrti jbm ti zivot...Pazite se ljudi, jer kao sto se vidi danas je sve moguce i neduzni ginu...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #192 on: January 28, 2010, 12:11:33 AM »
Ovo se desilo 26 JanuaraStradao Rade B. ŠcekicU SAOBRACAJNOJ NESRECI U BIJELOM POLJUBijelo Polje -Rade B. Šceki? (37) radnik Uprave šuma RJ Bijelo Polje, poginuo je u saobracajnoj nesreci koja se dogodila juce oko 13 casova u mjestu Malo Polje-Rakonje na magistralnom putu Bijelo Polje-Ribarevine.Šcekic je vozio automobil „audi 80“(BR AT684) u pravcu Ribarevina kada se sudario sa „opel korsom“(BD AJ516) kojom je iz suprotnog pravca upravljao njegov sugradjanin Milan R. Djalovic (50) iz naselja Pruška. Šcekic je preminuo na putu ka bolnici dok je Djalovic zadobio lakše, a njegov saputnik S. C.(10) iz naselja Rakonje ucenik OŠ “Marko Miljanov” teže povrede.Nacelnik hirurgije Opšte bolnice dr Duško Miladinovic saopštio je da je Djalovic zadobio lakše povrede dok je djecak,trenutno van životne opasnosti, zbog povreda glave upucen na neurohirurgiju u podgoricki KC.U precniku od nekoliko desetina metara, na licu mjesta, mogli su se zapaziti djelovi havarisanih vozila. Dok je trajao uvidjaj, vozila su usmjeravana putem kroz naselje.Pokošen dok je stavljao trokutU TUNELU VRMAC STRADAO VLADO L. BARBA (44) IZ TIVTAKotor- Vlado L. Barba (44) iz Tivta poginuo je sinoc u teškoj saobracajnoj nesreci koja se dogodila oko 18 casova u tunelu Vrmac.Iz za sada neutvrdjenih razloga njega je udario ”pežo 205” (BD AH082) kojim je upravljao Budvanin Milan Božovic (56).Nesreca se dogodila u trenutku kada je Barba krecuci se kroz tunel vozilom “reno” ( BD AB444) iz pravca Kotora ka Tivtu zbog kvara na autu, izašao kako bi postavio crveni trokut iza automobila. U tom trenutku iz istog pravca naišao je Božovic koji je iz neutvrdjnih razloga udario Barbu.Po dolasku ekipe Hitne pomoci Barba je davao znake života, medjutim, izdahnuo je odmah nakon što je prebacen u kotorsku bolnicu.Istražni sudija kotorskog suda Špiro Pavicevic koji je obavio uvidjaj, kazao je da je istraga u toku, te da ne može saopštiti više detalja.Zbog uvidjaja, saobracaj kroz tunel Vrmac bio je blokiran,a vozila su preusmjeravana preko Trojice.izvor: www.vijesti.me
« Last Edit: January 28, 2010, 12:18:29 AM by Wulfy »

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #193 on: January 28, 2010, 12:18:15 AM »

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #194 on: January 28, 2010, 06:45:57 PM »
Ovo je bilo 27 januaraPoginulo trojeSTRAVICAN UDES NA PUTU PODGORICA - NIKŠICDanilovgrad - Tri osobe su poginule, a dvije su lakše povrijedjene u stravicnom sudaru tri automobila, koji se juce oko 13.10 casova, dogodio u mjestu Sušica, na magistralnom putu Podgorica - Nikšic.Dežurni istražni sudija danilovgradskog Osnovnog suda Milica Jovovic, koja je obavila uvidjaj udesa, saopštila je juce da su u nesreci stradali Stevan Vujacic (26) iz Danilovgrada i Milan Bujišic (25) iz Bijelog Polja, nastanjen u Podgorici, kao i Božidar Mitrovic (61) iz Nikšica. Sva trojica su neposredo nakon nezgode izvuceni iz izgužvanih celicnih ostataka dva vozila, odakle su hitno prevezeni u Urgentni blok Klinickog centra, gdje su dežurni ljekari mogli samo da konstatuju njihovu smrt.Sudija Jovovic kazala je “Vijestima” da je naložila obdukciju beživotnih tijela Vujacica, Bujišica i Mitrovica, kao i vanredni tehnicki pregled havarisanih auta.Prema njenim rijecima, Vujacic je upravljao automobilom BMW, bez registarskih oznaka, dok je Bujišic bio njegov saputnik. Stradali Mitrovic bio je za upravljacem vozila,,golf 3“ (NK-BA714).Jovovic je kazala da je treci automobil, koji je ucestvovao u udesu bio ,,mercedes 190“ (M 41K884), kojim je upravljao Marko Šehovac (23) iz Republike Srpske. Sa njim se u vozilu nalazio Radojica Vujovic (24) iz Nikšica i obojica su prošli sa lakšim tjelesnim povredama.Sudija sinoc nije mogla da precizira kako je došlo do udesa, iz kojih su se smjerova kretala tri smrvljena vozila, objašnjavajuci da ce to biti utvrdjeno istragom, koja je u toku. Prema nezvanicnim informacijama, BMW se kretao iz pravca Danilovgrada ka Podgorici, kada se zarotirao na putu i udario u “golf”, a potom i u “mercedes”, koji su mu nailazili u susret.Uvidjaj, koji je trajao gotovo tri sata, pored Jovoviceve, obavili su i zamjenik osnovnog državnog tužioca Ivan Medojevic, ekipa saobracajne policije i vještak saobracajne struke Miodrag Topalovic. Za to vrijeme saobracaj na tom dijelu puta, bio je u prekidu.izvor: www.vijesti.com
« Last Edit: January 28, 2010, 06:51:48 PM by Wulfy »

Offline Rakso GSi

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #195 on: May 02, 2010, 10:38:18 AM »
sinoc se vracamo iz bara kad kroz sozinu zastoj... neki lik s motorom uletio u golfa mk4... hitna 2 min.prije toga odjuri za bar. ima li iko ikakvu info.sta se desilo i jeli pretekao vozac motora jer je motor bio zestoko razvaljen a golf popet na ivicnjak??? ::drive2::
get in sit down shut up hold on

Offline Shon

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #196 on: May 02, 2010, 07:19:03 PM »
momak iz Srbije je vozio motor (Suzuki G-SXR), mislim da je motor BG table, momak je ziv, nznm koje su povrede..
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline NSX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #197 on: May 06, 2010, 12:57:01 AM »
Jel to onaj dio dje rade u tunel? Mora da ga je zaletio kroz tunel pa nije vidio...

Offline Rakso GSi

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #198 on: May 13, 2010, 03:41:53 PM »
momak je poginuo, tako mi rekose da su procitali u novine... iz beograda je lik... udario je u policAjsku mechku  ::busted_cop:: a golf je streknuo od svega i zavrsio na ivicnjak... u tunel su ostali par motorista (valjda su zajedno vozili) svi na bg table... to je posle radova, onaj zadnji dio tunela ka baru, tamo se deslio  ::drive2::
get in sit down shut up hold on

Offline Shon

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #199 on: May 14, 2010, 11:26:13 AM »
nije momak poginuo sigurno, 2-3 dana poslje ovoga sto sam postovao, sam pricao sa momkom u Sutomore, nije mu nista bilo, cak se nije ni ogrebo, jer je imao opremu full..
Strast ne bi smjela imati granice.