Author Topic: Crna Hronika  (Read 6080 times)

Offline Stivi

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #140 on: December 10, 2008, 01:30:36 PM »
RIP , uzas stvarno
\" If you love something let it go, if it comes bac

Offline shajo

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #141 on: December 10, 2008, 01:32:53 PM »
neka pociva u miru i neka mu je laka crna zemlja...uh taj kombinat... bruka crna... kad pogleda chojek ja i tdi smo super proshli onaj put, i nikad vishe posle toga...
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline oneya

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #142 on: December 10, 2008, 03:00:24 PM »
cush pas.. **** te..( ja sam jednom macku morala pregazit.. srecom nisam ishla prebrzo.. )rip borko.. :(
« Last Edit: December 12, 2008, 01:14:06 PM by Renault N1 »

SRT8

• Guest
Crna Hronika
« Reply #143 on: December 10, 2008, 08:20:52 PM »
koliko je od vas imalo udes od ne paznje ili brze voznje pa je opet vozlo brzo...Loshi uslovi puteva , neispravnost vozila i neprilagodjena brzina uslovima puta...shto brze vozish rizik ti se povecava desetostruko poslje prekorachenja propisane brzine... e pa sad ko je zeljan preuzet taj rizik radi malo adrenalina nek igra lutriju...zato u drugim zemljama ljudi imaju razne nachine zadovoljavanja tog adrenalina extremnim sportoviima...trkajuci auto po pisti a ne po kolovozu i ugrozavati drgue ljude! koliko je samo ljudi poginulo ne njihovom krivicom po nashim putovima, to jest prouzrokovano neprilagodjenom brzinom prema uslovima puta....za' mi je svaki mladi zivo izgubljen...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #144 on: December 11, 2008, 10:36:45 AM »
Bas mi je zao, mada sve pkusavam da se sjetim tog Peugeota i nikako mi ne ide. A sigurno sam ga gleda. E zato nevolju kombinat, istrci Ti neko zivotinjce pri 150-160km/h ako ne i vise i sta onda, nema tu izbjegavanja ili ne izbjegavanja, cak i ako ga udaris mos proc jos gore no da si ga izbjego, lansira te digne te u vazduhU i gotovo.Inace SRT8, donekle si u pravu, al svi znakovi (sem par ovih put Zete kad se ide) su stari i stavljeni su jos po propisima iz 1900-te godine, tako da ako neko ima novije auto, prekoraci tu brzinu do nekih 20-ak km/h nista strasno, opet ce bezbjednije vozit nego onaj sto ih bas postuje i sto najvecom ravninom vozi 50-60km/h, pa onda svi navale da ga preticu i eto belaja.....Nasi znakovi koji su vezani za ogranicenje brzine su za zimske uslove voznje, to sam nedje cuo i vjerujem da je tako.
zato u drugim zemljama ljudi imaju razne nachine zadovoljavanja tog adrenalina extremnim sportoviima...trkajuci auto po pisti a ne po kolovozu i ugrozavati drgue ljude! koliko je samo ljudi poginulo ne njihovom krivicom po nashim putovima, to jest prouzrokovano neprilagodjenom brzinom prema uslovima puta....
I zato u drugim zemljama, kad dodje stani-pani da izbjegnu nesrecu na putu ili nesto slicno, zbune se i naprave jos vece sranje nego mi. Kod nas je problem sto ima masu ljudi koji misle da mogu iz 100 ukocit u 20m, a sto se tice vozackih sposobnosti i reflexa masu smo bolji od pola evrope.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MUGEN

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #145 on: December 11, 2008, 10:59:51 AM »
hahah cus digne te u vazduh hahahahaha pocheo si stvarno fantazirat :D btw...bordo 306 sa 17" jap style oz felmama...bez lonca samo cijev do kraja i na cijev nakaceni izduvi.sa strana je imao niklovane znakove s16 .... rip
Izbrisan clan

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #146 on: December 11, 2008, 11:16:06 AM »
Fantazirat? Mozda bi se Ti izvuko jer imas nisko auto pa bi Ti prednji dio otisao u vjecna lovista, al sa malo visocijim autom (citaj: serijskim), ne bi se fino proveo, nije kucko bas tako lagan kad ga udaris pri brzini od 150-200km/h da znas. Onda on tezi podosta, ako se ne varam tezina se udvostrucuje pri udaru brzinom od 60km/h, e sad pri 150 izracunaj. Jos ako je bio neki poveci kucko...... Znam da sam nedje davno nasao racunicu kolko se uvecava tezina covjeka pri udaru datom brzinom. I cini mi se da sam na moju tadasnju tezinu od 95kg izracunao da sam pri 100km/h tezak oko 250kg. Davno je bilo tako da se ne sjecam dje sam to citao.Mislim da znam, jesu li bele te feluge? Ako jesu onda znam.

Offline MUGEN

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #147 on: December 11, 2008, 11:20:07 AM »
brate racunaj ti shto oces..al te ne moze dic u vazduh nikako...nisu bijele nego siveedit: zaboravio sam da kazem..uopshte se udes nije desio zbog psa..niko mu nije izletio...tako mi rece prijatelj koji je bio da izjavi saucesce nego su on i kum njegov isli da se probaju na kombinat i valjda mu se tochak okinuo,mada... 1000 prica se prica..
« Last Edit: December 11, 2008, 11:32:08 AM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline NSX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #148 on: December 11, 2008, 12:03:59 PM »
Ne moze ali nije ovo mjesto da se raspravlja o tome, a znakovi jesu za zimske uslove sto ne znaci da ljeti treba duplo brze vozit...za ostale nikad se ne trudite da izbjegavate manje zivotinje, samo mozete mnogo gore napravit. Ako ce vlasniku bit zao psa njegova je greska sto ga nije dobro cuva nego ga je pustio na put da istrci i tacka.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #149 on: December 11, 2008, 12:16:09 PM »
Nisam mislio da te bukvalno digne u vazduh, al te oddigne dovoljno da se prevrnes, no ajd sad.U pravu ste nije ovo mjesto za ovu raspravu tako da bataljavam.

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #150 on: December 12, 2008, 01:50:45 PM »
prevrnuo se vise od 10 puta,ispao je kroz gepek  jao , a uzrok nesrece je PAS koji je pretrcao put... ::bash::
Ovako tuzni dogadjaji bi trebalo da bude kao nauk ostalima. Iz ovoga gore se vidi da nije bio vezan, dakle, ni minimum zastite. Kada nisi vezan ne pomaze ni 1000 vazdusnih jastuka. Moj komsija je prije neku godinu poginuo na slican nacin, drug je bio vezan i prosao je sa napuklim rebrima. Uzrok nesrece, ko zna, mozda i jeste pas, mozda i jeste nesto na sta nije mogao uticati, ali na posljedice se moglo bar donekle uticati.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #151 on: December 12, 2008, 04:25:37 PM »
Ja procitah "neprilagodjena brzina uslovima puta",sto je lako moguce,jer je jedan dio na onu pravinu uzasan...
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #152 on: December 13, 2008, 06:41:11 PM »
Ovako tuzni dogadjaji bi trebalo da bude kao nauk ostalima. Iz ovoga gore se vidi da nije bio vezan, dakle, ni minimum zastite. Kada nisi vezan ne pomaze ni 1000 vazdusnih jastuka.
Evo ga konacno co'ek koji misli kao ja. Obrne mi se zeludac kad cujem likove sto vele "a sto ce mi pojas jadan, ne treba mi to kad imam "ERBAGOVE"". Bolje je da ti se ne otvori kad nisi vezan no da te nevezanog "ufati" pa te smrvi.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #153 on: December 21, 2008, 11:36:48 PM »
tragedijakakva je to muka jebotepas.meni je tako na pravinu najvecu put bd KONJ... srecom usporio sam tamanA meni i bordusu KRAVA put NK ...nema od brze voznje leba.Ovo je sprdnja
citam ovaj topic..sjetih se scene..ljetos idem pud bd..preticem na jedan spust...prije bohora cini mi se... i ja u drugu trakuladno mi krave na put...vratih se u svoju traku uz kocenje i saltanje manje..jbt..KRAVA!...cccda sam je udario ko zna sto bi od kola ostalo....140 50...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline ObeliX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #154 on: December 22, 2008, 12:32:26 AM »
ja sam cuo da je prije kad se ide put Niksica,posle onog tunela velikog,stalno bilo masu konja tamo,i znali su da istrce na put,i da je valjda neki momak tako poginuo...

Offline SFU

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #155 on: December 22, 2008, 07:45:03 AM »
ne mogu bit konji u ono brdo nikako!mozda na marezu!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline ObeliX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #156 on: December 22, 2008, 12:45:41 PM »
e ne znam...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #157 on: January 12, 2009, 08:52:34 PM »
Cuh da je bio neki veliki udes i da su dva momka poginula ? Bilo ko,bilo sto ? Kazu da su momci from the hood,Zagorich crew.edit : poginula su dva momka,u pitanju je bijeli pug 106 reli ...
« Last Edit: January 13, 2009, 12:00:54 AM by Renault N1 »

Majka mi je rekla da moze ...

SRT8

• Guest
Crna Hronika
« Reply #158 on: January 13, 2009, 07:13:37 AM »
strashno...

duka

• Guest
Crna Hronika
« Reply #159 on: January 13, 2009, 07:58:36 AM »
Mladi?i poginuli probaju?i „pežo”U STRAVI?NOM SUDARU NA VRANJSKIM NJIVAMA NASTRADALI PODGORI?ANI IVAN JOVANOVI? (25) I MILOVAN ASANOVI? (23) Podgorica - Ivan Jovanovi? (25) iz Zagori?a i Milovan Asanovi? (23) iz Donjih Kokota poginuli su u stravi?nom udesu koji se ju?e u 17.40 ?asova dogodio na starom putu od Podgorice ka Spužu u mjestu Vranjske Njive.Nesre?ni mladi?i nalazili su se u “pežou 106” i kretali su se putem od grada ka Spužu, a potom na skretištu ka brdu direktno su se sudarili sa “polom” koji je vozio Danilovgra?anin Željko Šaranovi? (35). Od siline udara, Jovanovi? koji je vozio “pežo” i Asanovi? koji je sjedio na mjestu suvoza?a ostali su mrtvi u limu smrskanog automobila.U Šaranovi?evom “polu” bila je njegova supruga Ivana koja je pred poro?ajem i dijete, koji su nakon udesa upu?eni u Klini?ki centar u Podgorici. Šaranovi?i su prošli sa manjim ozljedama, ali je zbog teškog šoka Ivana sino? zadržana u KC-u, kako bi ljekari pratili njeno zdravstveno stanje.Tragedija se dogodila na pravini neravnog i rupama ošte?enog starog puta, a policijske ekipe i istražni sudija više od dva i po sata pokušavali su da na osnovu tragova otkriju kako je došlo do nesre?e.Po svemu sude?i, velika brzina koja nije bila prilago?ena stanju puta dovela je do toga da mladi?i u “pežou” nijesu uspjeli da na vrijeme smanje brzinu, skrenu lijevo na sporedni put i tako izbjegnu sudar sa Šaranovi?evim automobilom, koji je nailazio iz pravca Spuža. Na mjestu nesre?e mogao se vidjeti trag ko?enja “pežoa” dug gotovo 50 metara. Prednji dio Šaranovi?evog “pola” zario se u suvoza?eva vrata bijelog “pežoa” u kojem su Asanovi? i Jovanovi? ostali mrtvi, dok su porodicu iz Danilovgrada, najvjerovatnije, spasili zaštitni jastuci, koji su se otvorili u njihovom automobilu.Vijest o tragediji brzo se pronijela, tako da su nakon dvadesetak minuta na mjesto nesre?e stigla Jovanovi?eva bra?a, otac, rodbina i prijatelji...Leleci Ivanovog oca i brata prolamali su ravnicu u Vranjskim Njivama, koji su vrište?i od bola i tuge molili policajce da do?u do smrskanih kola.“Ivane, sine”, prolamao se lelek Jovanovi?evog oca, koji je gledao kako vatrogasci i ekipa policije izvla?i beživotno Ivanovo tijelo, kao i drugog mladi?a, koji je bio sa njim u “pežou”.Sat vremena poslije tragedije, tijela dvojice mladi?a su izvu?ena iz automobila, a potom odvezena na Odjeljenje patologije, gdje je sino? trebalo da bude ura?ena obdukcija.Prijatelji dvojice nesre?nih mladi?a ispri?ali su za vrijeme uvi?aja, da su njih dvojica prije nekoliko dana trampili automobile, tako da je Jovanovi? uzeo Asanovi?ev sportski poja?an “pežo 106” i u zamjenu mu da svoj “golf 3”.Nakon što su zamijenili automobile, Jovanovi? je kod majstora u auto-radionici u Vranjskim Njivama ostavio “pežo” da se popravi, a ju?e prije tragedije njih dvojica su krenula da ga preuzmu.Asanovi?, koji je radio kao voza? u “Bar-kodu” nakon posla otišao je svojim kolima do Jovanovi?eve ku?e u Zagori?u, a potom su otišli do majstora da preuzmu “pežo”. - Uzeli su “pežo” da ga probaju nakon popravke, a pri povratku u radionicu dogodila se tragedija - ispri?ale su Asanovi?eve kolege iz “Bar-koda”.Oni su rekli da je tokom dana Milovan na posao došao “golfom” koji je uzeo od Jovanovi?a i da su ga zagledali da vide kakav je.- Ne mogu da vjerujem da se ovakva tragedija dogodila, pa sa njim sam bio na poslu skoro do ?etiri sata. A sada ga više nema - kazao je Milovanov drug.Ivan Jovanovi? radio je u firmi svog ujaka i živio je sa bratom Igorom i roditeljima u Zagori?u, dok je Milovan ostavio roditelje i dvije sestre.preuzeto iz Vijesti