Author Topic: Naljepnice "www.montenegro-racing.com"  (Read 34552 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Naljepnice "www.montenegro-racing.com"
« Reply #20 on: July 05, 2006, 07:10:31 PM »
ne...al mi nije jasno da bi prije izlijepio auto nego sto bi promijenio okvirne shvatam to...a ja kazem da treba cekat nove tablice i radit okvire                    

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #21 on: July 05, 2006, 09:54:14 PM »
ne zajebavam te,i meni je svejedno vjeruj mi...posto ja ionako na autu drzim sve od firme,nego ti kazem iz iskustva,znaci ja sam uradio za firmu 500 okvira...razdijelio ih sve,i stavljeno ih je mozda 10% na auta...ostali su negdje na dnu kante za smece vjerovatnoe sad,druga je stvar za clanove foruma,kojima je stalo do promocije,potrudili bi se(including me) da sto bolje izreklamiramo forum,ali govorim ti za sve ostale kojima bi ponudili                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #22 on: July 05, 2006, 10:27:05 PM »
Polako!Ja sam za to da svi damo mali doprinos ovom forumu! (mislim i svi ostali)Kako? Kako god ko hoce!Ako ce Motorsport da izlijepi auto ja ga podrzavam (veoma hrabar, vrijedan i lijep gest za ovaj forum)!Ne bih sad da trazimo neko univerzalno rijeshenje, nego vishe njih da se svi nadju u jednom od njih!Ja sam lichno za neku manju naljepnicu za staklo:"MRF www.montenegro-racing.com" (pa smislite reshenje kako to da izgleda)                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #23 on: July 26, 2006, 06:44:44 PM »
ewo ljudi moj predlog za naljepnicu.bacite komentar,ovo sam sklepao za 5min mada moze i boljih biti ali sad nemam vremena.http://img68.imageshack.us/img68/5572/mont...roracingux1.jpg                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #24 on: July 26, 2006, 07:39:30 PM »
fino samo previshe efekata (bitna je ideja a ne shminka - dizajneru :P )                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #25 on: July 26, 2006, 08:11:22 PM »
odlicna meni se sviða                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #26 on: July 26, 2006, 08:14:52 PM »
Svidja mi se.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #27 on: July 26, 2006, 09:18:44 PM »
bice jos raznih pa kom se svidi ima moje odobrenje da je stavi  na auto ((:                    

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #28 on: July 27, 2006, 04:21:24 PM »
malo jednostavnosti sklepao sam za 5min jer nemam kad(evo onim koji ne vole bmw mogu je staviti)http://img232.imageshack.us/img232/5576/mo...roracinglt1.jpghttp://img59.imageshack.us/img59/6149/mont...oracing1jr2.jpgrazlika je vrlo mala (u sjenci) pa izaberiteMoze ako se slozite i ici za logo (ovaj me svaki put iznervira kad udjem na forum)Mada cu se iz za logo postrarati za koji dan ((:ps.bacite komentar.                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #29 on: July 27, 2006, 06:32:57 PM »
siso meni mi se vise svidja ova prva  :lol:                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #30 on: July 27, 2006, 07:33:38 PM »
Moze da bude kao logo foruma.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
« Reply #31 on: July 27, 2006, 09:15:24 PM »
Onaj prvi predlog (kao M) je odlichan za forum!A za naljepnicu morash neshto bez efekata (samo jedna boja bez sijenki) probaj da napravish neshto kao Sparco, Brembo (znachi kreiraj chitav font ali autentichno)I rijechi postavi jedno ispod drugog (poshto gazda nije mogo smislit duzi naziv :D )                    

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #32 on: July 28, 2006, 02:14:31 PM »
ok kreirat cu font,bice za koji dan kad ljucki sjednem za com vise predloga za naljeonice pa kom se svidi sto nek stavi .Meni licno vise odgovara da bude sa nekim ludim efektima.ps.ma bice svega za svaciji ukus ((:                    

motorsport

• Guest
« Reply #33 on: July 29, 2006, 12:12:09 AM »
sve je ovo lijepo al fora je u tome da na naljepnici pise link za forum... ustvari to je najbitnije... :wink:  meni su gotove ove naljepnice za calibru, zalijepit cu ih za koji dan pa cete vidjet kako je ispalo...                    

motorsport

• Guest
« Reply #34 on: August 04, 2006, 06:01:28 PM »
evo napokon sam danas nalijepio naljepnice na auto...  :wink: dvije bocne i jedna na zadnji branik....                    

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #35 on: August 04, 2006, 06:03:26 PM »
ova nazad ti je malo kriva...ne znam da li je namjerno,ili ;)                    

motorsport

• Guest
« Reply #36 on: August 04, 2006, 06:08:56 PM »
mozda jeste malkice, al uzivo se to ne primjeti!!!                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #37 on: August 04, 2006, 07:19:23 PM »
ti ovo zivish u one prve zgrade iznad bolnice jel?shto znam svidja mi se font ali boja i velichina ne!radije bih da se uradi neki logo (jednostavan jednobojan) i napisana web stranica pored (normalno manje :D) i onda bih stavio na zadnjim prozorima sa strane!Zbilja sad sam saznao da postoji neko auto moto drushtvo montenegro-racing                    

motorsport

• Guest
« Reply #38 on: August 04, 2006, 07:28:16 PM »
haha... nije bolnica nego dom zdravlja... a bolnica je u meljine...  :wink: a ove naljepnice su privremene, cisto malo radi reklame dok ne nadjemo neko rjesenje za pravu naljepnicu...a kakvo to drustvo montenero racing???                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #39 on: August 04, 2006, 08:17:18 PM »
okle ja znam shta je znam da mi se tamo ne ide! hahahahahaa jel tamo zivish?A ovo ti je AMD kao Kilkas, AMD Lovcen itd To su ovi shto se takmiche na prvenstvu crne gore!