Author Topic: Naljepnice "www.montenegro-racing.com"  (Read 34440 times)

DRAGANCE

• Guest
Naljepnice "www.montenegro-racing.com"
« Reply #40 on: August 05, 2006, 12:40:09 AM »
u cilju sto boljeg reklamiranja foruma , potrebno je imati veliku nalepnicu koja prosto bode oci , ja se konkretno ne secam kad sam zadnji put gledao tudje okvire tablica , jednostavno to mi ne upada u oci , ja znam sta je problem kod vecine , neki dele kola sa roditeljima pa roditelji ne pristaju na to da im se auto sareni od nalepnica kad dolaze na posao sa svojim vozilom , drugi pak voze kola koje su vlasnistvo njihovih roditelja i strogo im je zabranjeno da vrse takvo reklamiranje na kolima , ali ok ...nismo svi isti....ne zameram nikome naravno .....sto se tice logo-a , tu gresite silno , montenegro racing KLUB ne postoji , tako da reklama u vidu logo-a je totalno nepotrebna , postoji montenegro racing  FORUM , za koji je apsolutno potrebna adresa vec pomenutog foruma , tako da nalepnica bukvalno MORA da sadrzi kriterijume koje reklamiraju forum a ne nesto drugo , jel kad neko vidi da pise " montenegro racing " ne podseca ga bas ni na sta , mislim sta je to .... ko zna , mozda je neki trkacki klub , a kad vidi konkretno adresu jedino sto moze da uradi (ako je zainteresovan) je da na svom racunaru ukuca tu adresu i ako mu se svidi tematika registruje se i aktivno ucestvuje u svemu ako mu se ne svidi ...nista ....poz                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #41 on: August 05, 2006, 12:31:42 PM »
poshto sam ja jedini zamjerao velichini natpisa onda se pochetak tvoje priche odnosi za mene hahahaha! Nisam za veliki natpis www.montenegro-racin.com jer prije svega ime mi se ne svidja, druga stvar predugachko je a nije mi problem shto ispred ide www ili peechke materine! ja sam da se napravi jedan logo ili samo 2 slova MR u kakvom god ocete stilu (tribal je neko pomeno pa moze) ali shto jednostavnije i u jednoj boji (ovo sam napisao 70tak puta) i pored sitnijim slovima adresu!Ne djelim kola ni sa kim (zena se ne rachuna u djeljenje hahahaha) ali necu da stavim ovako mudat natpis preko kola (jes da mi je najmiliji forum)!I nisam lud da mlatim za trkachki klub Montenegro racing (takmichi se u CG prvenstvu)                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
« Reply #42 on: August 05, 2006, 01:50:27 PM »
svaka cast dragance, u potpunosti se slazem sa tobom... nego interesuje me tvoje misljenje za opve naljepnice na calibru, jesu li OK???                    

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #43 on: August 05, 2006, 02:42:45 PM »
ako ce se praviti logo ja predlazem da se koristi ovo M iz motorsportovog potpisa i da se doda neko R u slicnom fazonu                    

DRAGANCE

• Guest
« Reply #44 on: August 05, 2006, 02:48:06 PM »
meni se konkretno svidja iz prostog razloga zato sto je to bas reklama za forum , za par dana isto tako ce i da bude na mom bmw-u , videcete slikeSFU , nije se odnosilo konkretno na tebe , samo sam rekao da velika nalepnica upada u oci i dobra je reklama...                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #45 on: August 05, 2006, 03:28:47 PM »
@filipe valjalo bi tako napraviri neki logo za ovu nashu veb stranicu ali za auto mislim da bi jednobojno i bez efekata bilo bolje@draganche ma zayebavam se ja ali nekako mi je prvishe ko reklama (tipa raznosach pica itd  :shock: ) ja bih malo da se poradi na logo-u pa ako neko oce da stavi manju veb adresu a veci logo nek stavi (i obratno)                    

DRAGANCE

• Guest
« Reply #46 on: August 05, 2006, 09:21:26 PM »
a zasto ne bi jednostavno stavili adresu na soferku i gotovo...                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #47 on: August 05, 2006, 10:11:59 PM »
mnogo bolje                    

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #48 on: August 19, 2006, 05:04:31 AM »
[!--quoteo(post=3873:date=Aug 6 2006, 12:11 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Aug 6 2006, 12:11 AM) [snapback]3873[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mnogo bolje[/quote]evo ja mogu da uradim 50 naljepnica malim slovima otprilike 1,5 cm visoka...1,5 cm siroka......pa da vam podijelim...ima mi drug laserski rezach tapete....tachno ste me nacerali pa cu sjutra tavit na sofersajbnu www.montenegro-racing.com [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Izbrisan clan

motorsport

• Guest
« Reply #49 on: August 19, 2006, 11:36:44 AM »
brao mladene... neka budu 25 crnim slovima, a 25 bijelim slovima... i naravno pozadina da je providna... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #50 on: August 19, 2006, 12:43:50 PM »
a ljudi moji, da vam kazem ja cu da napravim naljepnicu za sebe,a vi kako goj ocete,meni je maximalno odvratno i glupo ono na tvojoj kalibiri (oprosi samo sam iskren je drugaciji ne mogu biti) kad zavrsim design naljepnice postaviti cu na forum pa kom se svojda neka je stavi,a i neka da neko neki predlog sto ste se ukurcili,od svakog se misljenje trazi!ocu da to bude krsteno,da se svako ponosi sa njom (ko je ima) - da se covjek pohvali,napravi reklamu,inace u marketnigu je dobra reklama opla uspjeha.ps.razmislite malo

Astra GSI 16v

• Guest
« Reply #51 on: August 22, 2006, 12:03:05 AM »
ja bih stavio onu kao na calibru,samo na zadnju sofersajbnu  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]   prednja je rezervisana za OPC,iliti Opel Performance Center  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #52 on: August 22, 2006, 07:21:26 AM »
dobro svako ima svoj ukus, ja sam rekao da cu odraditi par dizajna za naljepnice, a za spas zivota i familije nebih stavio onu kao sto je na gazdinu kalibru. ((: sto cu tvrdoglav sam,a i iskren,ne svidja mi se i kraj price (((:ps.nema ljutnje

Offline SFU

• View Profile
« Reply #53 on: August 22, 2006, 09:43:16 AM »
shta si zadro da si pecha evo chuli smo (iskrenog li mishljenja u p...m...)pa ni gazda nece drzat ono vas zivot (zamisli moze da se skine)a ti napravi logo od dva slova M i R ali bez ovih efekata shto su ti miliji od lancie [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]i nadji dobar font za www.montenegro-racing.com
« Last Edit: August 22, 2006, 09:43:40 AM by SFU »

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #54 on: August 29, 2006, 05:29:17 PM »
((((: a ovaj me covjek vazda odusevi i digne mi raspolozenje do maximuma,obozavam ga ((: a inace baca ove fore iz nk ne salim se odusevljavas me (((: (samo sam tebi pricao sto sam vozio-da mi se drugi ne sprdaju hahaha )a smislit cu sad nesto imam malo vremena.pozz

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #55 on: September 03, 2006, 01:53:25 PM »
i nadjoh malo wremena (: ....sfu twoje mi je kriticko misljenje najbitnije jer ovo mora da ide be efekata (:naravno od swih zelim komentare ((:[img src=\\"http://img230.imageshack.us/img230/2576/naljepnica1rx6.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]inace nije ukradeno nista (: ova slilueta atomobila je od bmw 8 koju jos nijesam uspio da iz dizajniram do karaja e neam kad...tako,cisto da znate da nijesam ukrao logo (:

Offline Laki

• View Profile
« Reply #56 on: September 03, 2006, 02:48:57 PM »
Nije lose.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
« Reply #57 on: September 03, 2006, 03:01:02 PM »
Ja odje ne vidim nikakvo MR!daj uradi samo 2 jebena sloba M i R zajedno u nekom tvom stilu! ne morash nikakve siluete kola (nije plagijat samo shto je fandjo logo slichan hmmm)! uradi MR tribal, kineski, totem indijanski, '60ies,  versace ma kakav god ocesh stil samo bez efekata!SAMO 2 SLOVA MR mi trebaju!!

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #58 on: September 03, 2006, 09:03:44 PM »
ma boli me qurac nijesam ukrao nista i tacka,pa vi pricajte...napravti cu sjutra (: napokon cu imati slobodnog vremena (: OTVOREN SAM ZA SARADNJU hahahh
« Last Edit: September 03, 2006, 09:06:32 PM by bmw_fan »

Mirza_PG

• Guest
« Reply #59 on: September 04, 2006, 08:10:35 PM »
Dragance svaka cast na ideji.. A to da krademo od maestro power-a ono M ili od suzukuja,jamahe ono R i to mi je glupo... Nisam za inicijale nego sa full web adresu . BMW fan, svidja mi se naljepnica...
« Last Edit: September 04, 2006, 08:10:58 PM by Mirza_PG »