Author Topic: Mercedes Moj  (Read 364 times)

grga

• Guest
Mercedes Moj
« on: January 18, 2007, 04:10:27 PM »
[attachmentid=564] [attachmentid=565]To je moj skromni mercedes,za sada toliko,(slikano mobilnim)ali bice ovih dana i slika enterijera i vecih slika,posto je istina da se ovako i ne vidi najbolje.Da ne bih sad nabrajao od opreme ima sve,sa sve  gasom radjenim u Shwajcarskoj,pokazacu na nekoj od narednih slika kako to oni"nestrucno ugradjuju"Smfilipe za ovaj atachment sve pohvale ,ako nista makar zbog ovoga.Svima pozdrav i zdravo bili.
« Last Edit: January 18, 2007, 05:01:17 PM by grga »

Offline bmw_fan

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #1 on: January 18, 2007, 04:16:10 PM »
po meni jedini mercedes koji bih vozio iskreno da kazem...denis ce me preklat sad al neka ce ((: izgubit cu mjesto meoderatora hahahah hahahaha hahahah (((: salim se stvarno jedini mercedes koji bih vozio (kad ostaram)ostali su mi nesto pf ps.svako ima svoje misljenje jel tako sfu ((:

Offline bo8an

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #2 on: January 18, 2007, 04:24:44 PM »
za mene i najbolji i najljepsi mercedes svih vremena!!!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Laki

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #3 on: January 18, 2007, 04:25:41 PM »
Odlican mercede,bas mi se svidja.Moras postavit jos koju sliku,ali vece da se moze bolje pogledat.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Mercedes Moj
« Reply #4 on: January 18, 2007, 09:41:22 PM »
izgleda dobro ocuvan na sliku e daj jos slika [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #5 on: January 18, 2007, 09:47:55 PM »
Extra izgleda.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tuningmaniak

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #6 on: January 18, 2007, 09:49:13 PM »
Iako niko od nas trojce nije ljubitelj trokrakih zvijezdi, moramo priznati najljepsi medjed u CG sigurno! Postavi jos koju slicku i napisi nesto vise o njemu (motor, godiste, oprema,...)!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Mercedes Moj
« Reply #7 on: January 18, 2007, 10:06:06 PM »
XAXA...PV tablice...mislim da ti skoro istice reg,reci mi na PM ko ti ga je ovde registrovao,i ako ti bude trebalo produzenje,javi mi,posto ce te oderati,a mozes sve sam da zavrsis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: January 18, 2007, 10:07:21 PM by smfilip »

Offline X3M

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #8 on: January 18, 2007, 11:38:31 PM »
mnogo dobro izgleda mecka

grga

• Guest
Mercedes Moj
« Reply #9 on: January 18, 2007, 11:41:35 PM »
Evo ovako prijatelji,auto je kupljen od prvog vlasnika(baba i deda koji su imali i 300 td za svaki da,a sa ovim putovali vikendom)zato je i stavljen plin,zbog vece km.Od plina a i od njega samog ima vise papira no je otkad sam se rodio.Od opreme ima:-el.podesavanje retrovizora-el podizace x 4-ABS-ASC-centralnu bravu-alarm SONAR-plin BRC-kozu-klimu-alu(fabricke)felne-izlazece pojaseve-Pioneer muziku sa 4x80Nove gume sam mu stavio,nov akumulator,presao je 270 000kkm,kao da je u razradi jos i grama ulja ne potrosi od zamene do zamene,trosi Castrol magnetic 3 i menjam ga na 10 000Auto je Eklasa i vodi se'88(zbog carine)a inace je '92 po svemu,i boksu interpolovom bio 15 dana i jos 10 cekao tablice9malo je reci da sam izludeo bio.Od kozmetike koristi sve,od sredstava za kozu do svih ostalih,da ne gusim vise,to bi bilo to.AJ' zdravo ostajte i pozdrav svima.

Offline Domo_TS

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #10 on: January 19, 2007, 01:09:06 AM »
dobar je mada ja nesto ne gajim neke emocije prema mercedesovim vozilima. ne znam zasto ali mi se svidja ovaj mercedes cupe,ima rade ovakav samo sto je njegov automatic i ima jedan u dg spusten do crne zemlje.

Offline brzi_pas

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #11 on: January 19, 2007, 08:06:25 PM »
Odlicna Mecka, svidja mi se taj model, ali ima mi i ljepshih (SL, 190evo,e500(sa proshirenim blatobranima)) mada sam ja nabrojao neke rijetke i dosta skuplje od tvoga...A tvoj kao tvoj je bash bash extra po izgledu, vidim sve od E klase, odlicno!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #12 on: January 19, 2007, 11:17:07 PM »
zna se moje mishljenje!nego koji motor reche!?i znachi uvezen iz shvajcarske!?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

grga

• Guest
Mercedes Moj
« Reply #13 on: January 20, 2007, 12:11:13 AM »
[!--quoteo(post=16855:date=Jan 20 2007, 02:16 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Jan 20 2007, 02:16 AM) [snapback]16855[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]zna se moje mishljenje!nego koji motor reche!?i znachi uvezen iz shvajcarske!?[/quote]Ne SFU,plin je radjen u Shwajcarskoj,posto je deda vlasnik ziveo na relaciji Italija-Shwajcarska,a on je uvezen iz Italije,motor je 3.0 12v(obican)ali brz dosta a i zedan jos vise. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #14 on: January 20, 2007, 01:55:43 PM »
ako je automatik moramo se potrkat!!!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline rade32

• View Profile
Mercedes Moj
« Reply #15 on: January 20, 2007, 03:54:41 PM »
Naravno MB je odlican,ja ih inace ne volim ali kupe je super zato sam ga i kupio.Malo mi nije bilo sve jedno zato sto je automatik ali sada taj menjac ne bi dao nizasta na svijetu.Nisam znao da ih ima sa motorom 300 i 12V,moj ima 24 i mislio sam da su svi isti.
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

grga

• Guest
Mercedes Moj
« Reply #16 on: January 20, 2007, 04:24:03 PM »
U pravu si Rade,nema kupea bez 24v,a ovaj motor je jos u Italiji ubacen iz obicne 300 ce,da nisam dobio deklaracije i ja bih sumnjao.Sto se tice automatika pa to je pravi merak,ih da jeste automatik [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Mercedes Moj
« Reply #17 on: January 20, 2007, 11:25:05 PM »
Merdza je lootka i stvarno nemam zamjerke osim felmi samo njih promijeni i bice ekstra!

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Mercedes Moj
« Reply #18 on: January 22, 2007, 10:31:25 AM »
Ima li neki MB u Italiji da nije mjenjan motor?Moj otac je kupio MB 124, 1988 godiste, ali motor 200 par godina mladji i to nije jedini primjer.Vidim i kod grge ti italijani mjenjali motor...Mercedes dobro izgleda.
« Last Edit: January 22, 2007, 10:33:03 AM by Wulfy »

eno

• Guest
Mercedes Moj
« Reply #19 on: January 22, 2007, 01:30:55 PM »
nemam rije?i!me?ka je u pravom smislu te rije?i...