Author Topic: Mercedes Moj  (Read 356 times)

grga

• Guest
Mercedes Moj
« Reply #20 on: January 22, 2007, 02:10:18 PM »
[!--quoteo(post=17052:date=Jan 22 2007, 01:31 PM:name=Wulfy)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Wulfy @ Jan 22 2007, 01:31 PM) [snapback]17052[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ima li neki MB u Italiji da nije mjenjan motor?Moj otac je kupio MB 124, 1988 godiste, ali motor 200 par godina mladji i to nije jedini primjer.Vidim i kod grge ti italijani mjenjali motor...Mercedes dobro izgleda.[/quote] Wulfy,ja mislim da se to pogodilo samo.Mada je cinjenica da oni prelaze jako puno km,stanuju dosta udaljeno od posla,voze po sjajnim drumovima,i onda dolaze u situaciju da su motori izraubovani a skoljke i dalje odlicne.Posto je kod njih motor rezervni deo i koliko ja znam"generalke"su jako skupe i retko se usudjuju da ih rade,onda njihovi uglavnom"ovlasceni servisi"za npr.Nemacka kola uvoze tzv"tausch"motore,koji su tamo dovedeni u fabricko stanje i takve ih ugradjuju.Takvi motori su im i mnogo sigurniji i izadju ih jeftinije.Takva saznanja ja imam,jer tako je meni objasnjeno a i iz papira videh,ako neko zna drugacije,nek' me ispravi.Pozdrav svimaps.tamo da bi servis radio generalni remont motora,mora da ima poseban sertifikat tj. odobrenje od fabrike,a ne kao kod nas da to radi svak ko ume da drzi gedoru,zato il' u pravi servis il' na reciklazu.