Author Topic: Club  (Read 1596 times)

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #120 on: April 04, 2007, 08:26:29 AM »
[!--quoteo(post=22265:date=Apr 4 2007, 06:31 AM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Apr 4 2007, 06:31 AM) [snapback]22265[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ili cu ja poves milosa pa da zajedno mlate hahaha (:meni odg kad goj vi ocete[/quote]Nije ti losa ova.Odgovarali kome sjutra da se okupimo?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Club
« Reply #121 on: April 04, 2007, 12:40:35 PM »
ja sutra popodne idem za HN, a ne znam, nezgodno je zbog Bojana, a ne znam ni gdje je Zoki.... najbolje bi bilo sledece sedmice kad bi odredili jedan dan...

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #122 on: April 04, 2007, 04:49:38 PM »
odgovara li vam 7-og?

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #123 on: April 04, 2007, 05:11:04 PM »
Meni bi odgovaralo,ali je Denis tad u HN.Tako da moramo gledat neki drugi dan.
« Last Edit: April 04, 2007, 05:11:41 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #124 on: April 04, 2007, 06:59:59 PM »
ma ko jebe denisa hahahaha (: nemoj ovo brisat - i onako ti cura ne moze procitat...ne znam...a 14. odgovara li kom? ili ne znam.rekoh,kako vi dogovorite ( u glavnom ja cu do sjednice napravid dizajn za clansku kartu) sad radim neke cokolade za kuvanje i neke sa rizom i picke materine...pi sad treba i dizajn za domacicu..uh...al dobro ti bi trebalo nocas da zavrsim (:

motorsport

• Guest
Club
« Reply #125 on: April 04, 2007, 07:57:31 PM »
moze li sledeci vikend, to je 14 ili 15???? ja i zoki mozemo tad, luki je svejedno, e sad ne znam za tebe laki i za bojana, jer bojan je ipak najdalje....

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #126 on: April 04, 2007, 08:13:30 PM »
Subota i nedjelja su 14 i 15.Mada bi mi vise odgovarala nedjelja,da posle sastanka produzimo na kombinat.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #127 on: April 04, 2007, 08:59:04 PM »
bravo duso...vidis kako si pametan (: fino juturo (ja se dizem oko 13) negje oko 10 ili 11 negdje podjemo (u neciji stan da jeku napravimo hahah) i onda kad to poobavljamo na aluminijski (: fino taman milosa i 2fast4you sastavimo pa neka gledaju kola kroz pg haha (: milos je moja maskota ahahahahahahahahahahaah..ps.kako sam krepa od smijeha kad sam ovo napisao (:

motorsport

• Guest
Club
« Reply #128 on: April 04, 2007, 09:20:47 PM »
luka siso, aj malo manje zajebancije, bar ovdje u OFFICE, daj da ovo ozbiljno shvatimo, da napravimo sve to kako treba.... i na sastanak bez zajebancije nego ozbiljno da pricamo.... pa poslije toga mozemo nedje poc pa se cijeli dan zajebavat, al kad radimo onda radimo.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  nadam se da shvatate o cemu pricam...

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #129 on: April 04, 2007, 10:31:39 PM »
ao kakav je ovo cojek (ja mislim ti me ne mozes zamislit ozbiljnog hahah) macka kad treba da sam ozbiljan-budem ozbiljna ne brini  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  Peace bro  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] sjutra dako napravim neko resenje za clanske kartice (vec imam ideju)

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #130 on: April 04, 2007, 10:38:26 PM »
Meni odgovara 14-og da dodjem.Denise sto se tice sponzora i ostaloga to bi sve da odradimo kad se sastanemo,jer ce to brze i bolje da ide.Luku bi zamolio da pripremi nekoliko primjeraka clanskih karti,flajera i ako jos nesto treba...

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #131 on: April 04, 2007, 10:51:04 PM »
meni je to ok samo da ne stampam,uradicu sve sto kazete da bi valjalo i naravno da cujem svih vas sto bi vi uradili na clnaskoj,flaeru i sl....e nemam boje nego cu donijet na flesku...

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #132 on: April 04, 2007, 10:53:22 PM »
ako neko ima laptop neka ponese ili neka mu luka posalje pa da se odstampa posto sam i ja bez boje

motorsport

• Guest
Club
« Reply #133 on: April 04, 2007, 10:54:43 PM »
reci cu ja zokiju da ponese lap top..... znaci moze u subotu 14.04????

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #134 on: April 04, 2007, 10:58:21 PM »
bolje zoki da ponese...eto kako stoje stvari niko nema boje...mada ne znam ni sto bi to stampali...dobro je to na comp i onda vidjet sto se kom svidja,sto bi popravio i sl stvari (; znaci necu ih na forum kacit..nego cete ih svi pogledat kad bude sjednica  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #135 on: April 04, 2007, 11:28:07 PM »
moze

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #136 on: April 05, 2007, 09:14:01 AM »
U koliko sati u subotu?
2X ALFA ROMEO
BMW

mustang_GT

• Guest
Club
« Reply #137 on: April 05, 2007, 03:44:22 PM »
i ja se slazem za 14. u subotu. i zamolio bih luku da ovo shvati ozbiljno i ono shto je denis reko na taj sastanak ce svako dobit svoje zaduzenje i sastanak treba biti ozbiljan a posle se mozemo chitav dan zezat. luka ja brate znam da ces shvatit ovo. ponijet cu ja lap top i sve sto treba.

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #138 on: April 05, 2007, 05:11:01 PM »
alo ljudi mislite li vi da sam ja stvarno retardiran?!!!! alo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] opustite se ocete li...vi definitvno ne mozete mene zamislit kao ozbiljnog covjeka...UH...ajde..dobro je to,samo vi ovo shvatite ozbiljno a za mene se ne sjekirajte.I dosta o ovom da se ozbiljno ponasam! da vas zamolim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] ps. ja sam ovo davno shvatio kao ozbiljno,nebih se u opste zalagao da shvatam to kao sprdnju...i ne brinite se za mene  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] NEMOJ DA SE KO NASAO UVIRJEDJEN OVIM TEXTOM! samo kazem sto mislim i nista vise.a ja urijedjen nijesam

motorsport

• Guest
Club
« Reply #139 on: April 05, 2007, 10:55:33 PM »
ok, s time smo zavrsili.... moze subota kad god hocete, meni je svejedno jer cu tad bit u PG, pa cemo se mi prilagodit ovima sto putuju, lakiju i bojanu.... racunajte 2-3 sata sastanak, ako bude trebalo i vise.... a ne na brzinu da odradimo to...