Po meni,ako dozvolite...U tekstu koji je sam po sebi PRVO zvanicno saopstenje mrs+mne kluba ili saveza,treba na kraju jasno da stoji gde ce i kada jasno biti odrzana promocija kluba,i obavezno to objaviti 10-tak dana ranije da bi se u medjuvremenu u PG i jos par vecih gradova odradile radio-reklame(koji su podosta jeftine)na najslusanijim radijima.Takodje to prvo saopstenje za javnost proslediti u istom sadrzaju koji ce biti i na forumu svim medijima prvo faxom(zato sto je jos uvek ozbiljnija varijanta-iz iskustva Vam to pricam)a zatim i u eletkronskom obliku na poznate vam redakcijske adrese.Zatim vecim medijskim kucama,kao sto je RTCG,ANTENA(ako se ne varam),POBJEDA,VIJESTI,DAN itd odstampati pozivnice i licno nek neko uruci u sportsku rtedakciju(traziti lisno sportskog gl.i odg.urednika).Sve to ce ostaviti jedan vrlo pozitivan i ozbiljan utisak na te ljude,a kroz medije i na ljude koji ce preko njih ispratiti ceo dogadjaj,sve u svemu uz malo truda moze biti jedan jako lep pocetak.To je moje misljenje,ima toga jos,ali mislim da je dovoljno za sad.Ako ko smatra da gresim,ispravite me ljudi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Pozdravps.kad tako profi odradite tu kampanju predstavljanja,siguran sam da ce i odziv medija biti odlican,a zatim i cele javnosti,zapravo zaintrigirace ljude i nece niko ignorsati,jer bi to trebao da bude sportski dogadjaj br.1 tog dana.Takodje gledajte da se ne poklopi sa nekim spektaklom,tipa fudbalske utamice,kosarkaske bilokoje itd.S'obzirom da Podgorica vrvi od auto-asova bilo bi dobro da u nekom radijskom studiju zajedno sa predsenikom da neki od asova uvod o radu i osnivanju kluba.Na radiju se to lako odradi,na tv- malo teze,ali je svakako bolje,pa kako se moze...