Author Topic: Club  (Read 1587 times)

grga

• Guest
Club
« Reply #80 on: March 20, 2007, 07:54:00 PM »
?e je ba zapelo Denise,treba li kakva pomoc?Htedoh da te oraspolozim sa par slicica,ali jbg.nisam se snasao. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]
« Last Edit: March 20, 2007, 08:09:44 PM by grga »

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #81 on: March 20, 2007, 08:03:24 PM »
Extra je BMW.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Club
« Reply #82 on: March 20, 2007, 08:09:49 PM »
nigdje nije zapelo, sve je spremno.... danas sam stigao u PG.... sutra ujutro idem da predam.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  NAPOKONNNNNNN

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #83 on: March 20, 2007, 08:12:03 PM »
AJ SA SRECOM.
2X ALFA ROMEO
BMW

motorsport

• Guest
Club
« Reply #84 on: March 21, 2007, 05:45:30 PM »
PREDATO [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  za 10-ak dana ce bit gotovo.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #85 on: March 21, 2007, 05:52:04 PM »
SUPER.Ne treba jos nikome nista pricat uvezi kluba!
2X ALFA ROMEO
BMW

grga

• Guest
Club
« Reply #86 on: March 21, 2007, 06:28:54 PM »
[!--quoteo(post=21084:date=Mar 21 2007, 08:51 PM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ Mar 21 2007, 08:51 PM) [snapback]21084[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]SUPER.Ne treba jos nikome nista pricat uvezi kluba![/quote] Srdacne i najlepse zelje za klub,i sto rece RS-6,za sada samo smireno i cutati dok ne bude zvanicno,i sama promocija kluba i objavljivanje je nesto na sta treba misliti,jer moze jako lepo da se odradi i pozitivno utice na klub.Predlazem da se otvori Denise ovde na to nova tema.Jos jednom sve najbolje.Pozdrav svima [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Club
« Reply #87 on: March 21, 2007, 06:47:09 PM »
aj smisljajte nesto kako cemo objavit da je klub zvanicno otvoren??? znaci neki fini tekst da sastavimo....

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #88 on: March 21, 2007, 08:35:42 PM »
Neka je sa srecom!!!Ja cu da vidim sjutra da predam moje.Planiraj posle registracije clubova da se sjedne i dogovorimo svi oko organizovanja neke manifestacije ako zelis jer ne treba cekat dugo po tom pitanju.Mislim da kad se nesto bude organizovalo treba sve tad ozvanicit.Npr u organizaciji Montenegro racing cluba i auto tuning cluba mne dana toga i toga odrzace se tu i tu to i to,jer mislim da to nece proc bez tv-a sto ce bit idealno za ozvanicenje,naravno ako se slazete sa mojim predlogom.Vazno je da se registruje i krene sa radom posle sve ide svojim tokom.obrisao sam ti ovaj gornji...bmw_fan (:
« Last Edit: March 21, 2007, 08:54:26 PM by bmw_fan »

motorsport

• Guest
Club
« Reply #89 on: March 21, 2007, 11:21:36 PM »
naravno, ubrzo cemo napravit prvu skupstinsku sjednicu.... mislim da je bolje da cim dobijemo papir sastavimo jedno fino obavjestenje ovdje na forumu.... pa cemo za dalje vidjet...

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #90 on: March 21, 2007, 11:32:25 PM »
ok nema frke!!!Samo da neko ne organizuje prije nas zbog toga, posto znas sta sam ti reko za onog lika sta je on meni reko kad sam mu ponudio saradnju.Ako mi sta pane lijepo na pamet za obavestenje kacim! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Club
« Reply #91 on: March 21, 2007, 11:34:37 PM »
heh, ma ne brini... nece niko organizovat....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

grga

• Guest
Club
« Reply #92 on: March 21, 2007, 11:43:08 PM »
Po meni,ako dozvolite...U tekstu koji je sam po sebi PRVO zvanicno saopstenje mrs+mne kluba ili saveza,treba na kraju jasno da stoji gde ce i kada jasno biti odrzana promocija kluba,i obavezno to objaviti 10-tak dana ranije da bi se u medjuvremenu u PG i jos par vecih gradova odradile radio-reklame(koji su podosta jeftine)na najslusanijim radijima.Takodje to prvo saopstenje za javnost proslediti u istom sadrzaju koji ce biti i na forumu svim medijima prvo faxom(zato sto je jos uvek ozbiljnija varijanta-iz iskustva Vam to pricam)a zatim i u eletkronskom obliku na poznate vam redakcijske adrese.Zatim vecim medijskim kucama,kao sto je RTCG,ANTENA(ako se ne varam),POBJEDA,VIJESTI,DAN itd odstampati pozivnice i licno nek neko uruci u sportsku rtedakciju(traziti lisno sportskog gl.i odg.urednika).Sve to ce ostaviti jedan vrlo pozitivan i ozbiljan utisak na te ljude,a kroz medije i na ljude koji ce preko njih ispratiti ceo dogadjaj,sve u svemu uz malo truda moze biti jedan jako lep pocetak.To je moje misljenje,ima toga jos,ali mislim da je dovoljno za sad.Ako ko smatra da gresim,ispravite me ljudi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Pozdravps.kad tako profi odradite tu kampanju predstavljanja,siguran sam da ce i odziv medija biti odlican,a zatim i cele javnosti,zapravo zaintrigirace ljude i nece niko ignorsati,jer bi to trebao da bude sportski dogadjaj br.1 tog dana.Takodje gledajte da se ne poklopi sa nekim spektaklom,tipa fudbalske utamice,kosarkaske bilokoje itd.S'obzirom da Podgorica vrvi od auto-asova bilo bi dobro da u nekom radijskom studiju zajedno sa predsenikom da neki od asova uvod o radu i osnivanju kluba.Na radiju se to lako odradi,na tv- malo teze,ali je svakako bolje,pa kako se moze...

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #93 on: March 22, 2007, 01:46:24 PM »
Da grga upravo tako i svaka ti cast, a i tako sam mislio da sve treba odradit jer ja mislim kad se to bude organizovalo taj dan bice ludnica...........

motorsport

• Guest
Club
« Reply #94 on: March 22, 2007, 04:16:40 PM »
wrh grga, svaka ti chast.... vidjecemo da to odradimo kako treba i na najbolji moguci nacin.... svaka pomoc i svaki predlog je dobrodosao.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] sve ce extra da ispadne na kraju....samo dobor da se potrudimo... (:ps.denise izvini sto sam ti post produzio bmw_fan,cisto da ne pravim guzvu
« Last Edit: March 22, 2007, 08:51:18 PM by bmw_fan »

motorsport

• Guest
Club
« Reply #95 on: March 25, 2007, 03:28:01 PM »
Bojane jesi li predao papire za "ATC Montenegro"....???

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #96 on: March 25, 2007, 07:43:02 PM »
jesam  treba do kraja iduce nedelje da mi jave!

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #97 on: March 25, 2007, 11:35:51 PM »
denise jesi odradio ti sto,a macka?

motorsport

• Guest
Club
« Reply #98 on: March 26, 2007, 12:08:55 AM »
pa poslah ti SMS u srijedu da sam predao sve.... rekli su mi za 10-ak dana da dodjem.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #99 on: March 26, 2007, 05:59:24 AM »
a ja sam mislio da je tih 10-ak dana vec proslo (meni duplo brze prolaze dani nego tebi hahaahahahahahah)