Author Topic: Club  (Read 1581 times)

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #40 on: March 07, 2007, 11:16:42 AM »
mora jos po nesto da se izmijeni pa cu to u ova dva dana sve da pogledam.Sto se tice naziva cluba to se mora promijeniti jer ne ide racing mora nesto sto je vezano za styling i tuning.Moze kao sto sam ja mislio auto tuning club montenegro ili atcm.Definitivno racing ne ide,mada moze i tuning club montenegro ili montenegro tuning club dajte i vi neki predlog.

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #41 on: March 07, 2007, 01:20:47 PM »
dobrodosao boki (: napokon te ubacise,fala k* vise hahahah (: e sad cete da vidite sto je tim,ja na ovog covjeka pare ulazem ((: hahahahps.sorry za off (:
« Last Edit: March 07, 2007, 01:22:33 PM by bmw_fan »

motorsport

• Guest
Club
« Reply #42 on: March 07, 2007, 06:05:54 PM »
ja nisam bas za mjenjanje imena... al jbg. ako bas mora onda cemo promjenit.... nisam za to zbog toga sto smo vec prepoznatljivi pod ovim imenom, i forum nam je registrovan na taj domen... radi nam se sajt "montenegro racing", imamo logotip MR... tako da bi sad bas bzv. bilo mjenjat ime...aj bojane vidi sta jos treba dodat i izmjenit u statut pa da lagano predajem to...

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #43 on: March 07, 2007, 08:21:52 PM »
Oko imena moramo nesto radit jer zna se zasta se upotrebljava naziv racing .Sto se tice registracije ja sam danas razgovaro sa jednim tipom koji radi u ministarstvo pravde tako da cu to moc sve zavrsit za 10 dana,znaci bicemo registrovani brzo,samo mora malo da se uredi statut i mora da se uradi pecat, ako ocete ja cu ga uradit posto kad se salje statut mora bit pecatiran.Ako se slazete sa ovim recite mi.

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #44 on: March 07, 2007, 09:12:03 PM »
ima li vas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: March 07, 2007, 10:01:23 PM by CORRADO »

motorsport

• Guest
Club
« Reply #45 on: March 07, 2007, 10:11:36 PM »
stvarno ima li vas??? dje su ostali??? samo ja i bojan pricamo odje....

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #46 on: March 07, 2007, 10:37:41 PM »
Ako vec nemoze "Montenegro-racing club",neka onda bude "Montenegro tuning club".
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #47 on: March 08, 2007, 08:53:26 AM »
neka ostane ako se slazete mr jer treba sad mijenjat sve, a ja cu registrovat isto club atcm ili mtc pa ce mo organizovat sve pod ova dva imena zajedno jer moze nam racing posluziti za nesto drugo tako da sa dva cluba imamo siroku lepezu mogucnosti sto se tice automobilizma.Denise ja cu ti sve spremit sto se tice statuta pa cu ti to poslat ili ako oces to cu ja direktno poslat u ministarstvo pravde.Mislim da nebi bilo lose da imamo dva cluba pa ce mo napravit savez dva cluba ja cu da ovamo forsiram sjever vi dolje od Pg ka primoriju, ustvari forsiracu ja sve . Moramo jos da se dogovorimo oko marketinga znaci nalepnice i ostalo sto treba.

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #48 on: March 08, 2007, 02:19:24 PM »
Slazem se Corrado.
2X ALFA ROMEO
BMW

motorsport

• Guest
Club
« Reply #49 on: March 09, 2007, 12:16:58 AM »
slazem se i ja....Bojane, posalji mi dopunjenu verziju ovog statut-a, znaci dodaj jos sta treba i salji na [a href=\\"mailto:mne-racing@cg.yu\\"]mne-racing@cg.yu[/a], pa cu ja ovih dana to da predam napokon, a ti predaj za MTC, pa ce mo napravit savez dva kluba....smfilip i luka se ne oglasavaju...!!?

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #50 on: March 09, 2007, 11:09:19 AM »
cim se ovo posredi u vezi statuta ja ti saljem a ti meni posalji tvoju verziju na gti2@cg.yu da je izmijenim nesto malo.

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Club
« Reply #51 on: March 09, 2007, 11:46:48 AM »
ja pratim,ako se ne budem slozio sa necim,vikacu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Club
« Reply #52 on: March 09, 2007, 06:51:20 PM »
statut ti je na prvoj stranici ovog topic-a.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] to je sastavio prijatelj Grga....a sta cemo sa pecatom??? cini mi se da si rekao da mora da se preda pecatirano...???
« Last Edit: March 09, 2007, 06:52:31 PM by motorsport »

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #53 on: March 09, 2007, 06:57:16 PM »
Ima li kakvih komplikacija oko izrade pecata,i ko to radi?
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Club
« Reply #54 on: March 09, 2007, 07:06:34 PM »
pecat ne moze da se uradi bez odluke o osnivanju,i izvoda iz registra NVO,tako da mislim da ne mora da se pecatira [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

grga

• Guest
Club
« Reply #55 on: March 09, 2007, 08:43:29 PM »
[!--quoteo(post=20041:date=Mar 9 2007, 10:06 PM:name=smfilip)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(smfilip @ Mar 9 2007, 10:06 PM) [snapback]20041[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pecat ne moze da se uradi bez odluke o osnivanju,i izvoda iz registra NVO,tako da mislim da ne mora da se pecatira [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]Apsolutno tacno,naime,statut se predaje na uvid da bi nadlezni organi imali jasnu predstavu o kakvom U.G/NVO se radi,na osnovu njega i pratece dokumentacije se izdaje dozvola.Tek po dobijanju dozvole za rad pristupa se izradi pecata.Kad se dokumentacija preda i dobije zavodni broj smatra se da je organizacija u osnivanju i ona moze da pocne sa radom i aktivnostima,ali nikako ne sme pristupiti izradi pecata.Tako da nema sta da se lupi na statut koliko ja znam,dozvoljavam ispravite me.Bojane,voleo bih da vidim ako nije problem koje odredbe statuta menjas,tako da ne bi bilo lose da nam svima prezentujes izmene.Pozdrav svima.

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #56 on: March 09, 2007, 09:32:48 PM »
NVO,,MONTENEGRO-RACING CLUB,,MONTENEGRO RACING CLUBSTATUTHERCEG NOVI,stavi datum  .  .2007godineSTATUT udruzenja gradjana "Montenegro-Racing CLUB"--U SKLADU SA ODREBAMA ZAKONA O UDRUZIVANJU U DRUSTVENE I SPORTKE ORGANIZACIJE NA TERITORIJI RCG, OSNIVACKA SKUPSTINA MONTENEGRO-RACING KLUBA NA SJEDNICI ODRZANOJ U PODGORICI DANA .. .. .... USVOJILA JE STATUT UDRUZENJA (U DALJEM TEKSTU KLUBA)?LAN 1.-UDRUDJENJE GRADJANA "M-R KLUBA" OSNOVANO JE KAO NESTRANACKO,NEVLADINO I NEPROFITABILNO UDRUZENJE.CLAN 2Naziv udruzenja na sluzbenom jeziku je >MONTENEGRO RACING CLUB<CLAN 3.Naziv udruzenja na engleskom jeziku je >MONTENEGRO RACING CLUB<CLAN 4SJEDISTE KLUBA JE U Herceg Novom......ULICACLAN 5 Rad udruzenja je javanCLAN6Udruzenje se osniva na neodredjeno vrijemeCILJEVI ?LAN 7Ciljevi udruzenja su:-RADI OSTVARIVANJE SVOJIH CILJEVA KLUB CE  INFORMISATI SVOJE CLANOVE I KOORDINIRATI AKTIVNOSTI NA REALIZACIJI CILJEVA KLUBA, SARADJIVATI SA NADLEZNIM ORGANIMA RADI OSTVARENJA SVOJIH CILJEVA. KORISTITI SVA LEGITIMNA I NENASILNA SREDSTVA, PRUZATI ZASTITU OSTALIM CLANOVIMA KLUBA AKO JE TO POTREBNO I NIJE PROTIVNO PRAVILIMA KLUBA. SVI CILJEVI I DJELATNOSTI KLUBA BICE JEDNI I U SKLADU SA ZAKONOM. CLAN8DJELATNOSTKLUB SVOJU DJELATNOST OSTVARUJE NA TERITORIJI R.CG.. CLAN KLUBA MOZE BITI SVAKO LICE KOJE PRIHVATI CILJEVE I STATUT KLUBA / ODLUKU O PRIJEMU CLANSTVA DONOSI SKUPSTINA  CLANSTVO SE STICE POTPISIVANJEM PRISTUPNICE A CLAN MOZE ISTUPITI IZ KLUBA DAVANJEM PISANJE IZJAVE. CLANSTVO U KLUBU PRESTAJE I DUZOM NEAKTVINOSCU CLANA. ODLUKU O PRESTANKU CLANSTVA MOZE DONIJETI I SKUPSTINA A NA PREDLOG U.O.?LAN 9CLAN KLUBA IMA PRAVO DA RAVNOPRANO UCESTVUJE U OSTVARIVANJU CILJEVA KLUBA, NEPOSREDNO UCESTVUJE U ODLUCIVAJNU NA SKUPSTINI KAO I PREKO ORGANA KLUBA, BUDE BLAGOVREMENO I POTPUNO INFORMISAN O RADU I AKTIVNOSTI KLUBA. CLAN JE DUZAN DA AKTIVNO DOPRINOSI OSTVARIVANJU CILJEVA KLUBA, PLACA REDOVNO CLANARINU I OBAVLJA SVE AKTIVNODTI KOJE MU POVJERI  SKUPSTINA?LAN 10  II UNUTRASNJA ORGANIZACIJAORGANI UDRUZENJA SU:-SKUPSTINA-UPRAVNI ODBORPREDSJEDNIKCLAN 11SKUPSTINA JE NAJVISI ORGAN ODLUCIVANJA UDRUZENJACLAN 12Nadleznost skupstine:USVAJA STATUT,USVAJA IZMJENE I DOPUNE STATUTABIRA UPRAVNI ODBOR I PREDSJEDNIKA UDRUZENJA,ODLUCUJE O PRESTANKU RADA UDRUZENJA,ODLUCUJE O RASPOLAGANJU IMOVINOM U SLUCAJU PRESTANKA RADA UDRUZENJA,VERIFIKUJE ULAZAK I IZLAZAK CLANOVA UDRUZENJASAZIVANJE SKUPSTINESKUPSTINU SAZIVA PREDSJEDNIK UDRUZENJA,SKUPSTINA SE MOZE SAZIVATI I NA PREDLOG NAJMANJE1-3 CLANOVA UDRUZENJA PISMENIM POZIVOM SA NAZNACENJEM VREMENA I MJESTA ODRZAVANJA I PTREDLOGOM NJEGOVOG DNEVNOG REDA,NAJMANJE 10 DANA PRIJE ODRZAVANJA.CLAN 13SAZIVANJE SKUPSTINE SE OBJAVLJUJE PISMENIM PUTEMCLAN 14VANREDNA SJEDNICA SKUPSTINE SE MOZE SAZVATI U ROKUJ OD 5 DANA OD OBJAVLJIVANJACLANOVIMA SKUPSTINE SE U ROKU OD 3 DANA PRIJE VANDREDNE SKUPSTINE MORA DOSTAVITI PISMENI POZIV SA DNEVNIM REDOM I MATERIJALOMCLAN 15SKUPSTINA SE MOZE ODRZATI I BEZ SAZIVANJA I PREDVIDJENOG OBJAVLJIVANJA DNEVNOG REDA AKO JOJ PRISUSTVUJU SVI CLANOVI I AKO SE NI JEDAN CLAN TOME NE PROTIVICLAN 16NA SJEDNICI SKUPSTINE SASTAVLJA SE SPISAKI PRISUTNIH  I ODSUTNIH CLANOVAKvorum za RAD I ODLUCIVANJEClan 17SKUPSTINA MOZE DA ZASJEDA I ODLUCUJE AKO JE PRISUTNO 51% CLANOVA.KVORUM ZA RAD I ODLUCIVANJE UTVRDJUJE PREDSJEDNIK SKUPSTINE KOJI OTVARA JAVNO ZASIJEDANJECLAN 18AKO SE SKUPSTINA NIJE MOGLA ODRZATI ZBOG NEDOSTATKA KVORUMA PONOVO SE SAZIVA U ROKU OD 7 DANA SA ISTIM DNEVNIM REDOMCLAN 19O donosenju statuta i njegovim izmjenama i dopunama skupstina odlucuje dvotrecinskom vecinom prisutnih clanovaClan20O drugim pitanjima iz svog djelokruga skupstine odlucuje vecinom prisutnih clanovaNACIN GLASANJASKUPSTINA ODLUCUJE JAVNIM GLASANJEM.JAVNO GLASANJE VRSI SE DIZANJEM RUKE ILI IZJASNJAVANJEM PUTEM POIMENICNE PROZIVKE CLANOVA.CLAN 21ODSUTNI CLAN MOZE GLASATI I PISMENIM PUTEMPREDSJEDNIK JE DUZ\AN DA OBAVIJESTI CLANOVE KAKO JE GLASAO ODSUTNI CLANCLAN 22Upravni odborUPRAVNI ODBOR JE DRUGOSTEPENI ORGAN ODLUCIVANJA KOJI RAZMATRA ODLUKE SKUPSTINE KAO PRVOSTEPENOG ORGANA.UPRAVNI ODBOR SE STARA I O NJIHOVOJ PRIMJENI.CLANOVE ZA UPRAVNI ODBOR BIRA SKUPSTINA UDRUZENJA.UPRAVNI ODBOR CINE DO TRI(3)CLANAISKLJUCENJE PRAVA GLASA.CLAN SKUPSTINE NE MOZE GLASATI KADA SE ODLUCUJE O PITANJIMA:1.OSLOBADJANJA OD ODREDJENIH OBAVEZA I ODGOVORNOSTI TOG CLANA2.O UTVRDJIVANJU ZAHTJEVA KOJE IMA U ODNOSU NA TOG CLANA3.O POKRETANJU I ODUSTAJANJU OD SPORA U ODNOSU NA TOG CLANA4.U DRUGIM SLUCAJEVIMA KADA CLAN IMA INTERES PROTIV UDSRUZENJA KADA JE INTERES CLANA IZ STAVA 4 OVOG CLANA PROTIVAN INTERESU UDRUZENJA CIJENI U SVAKOM SLUCAJU SAVJETJAVNOST RADA SKUPSTINESJEDNICE SKUPSTINE SU JAVNE.U POSEBNIM SLUCAJEVIMA KAD TO NALAZU INTERESI UDRUZENJA SKUPSTINA MOZE  ODLUCITI DA SJEDNICA NE BUDE JAVNA.ZAPISNIK O RADU SKUPSTINECLAN 23NA SVAKOJ SJEDNICI VODI SE ZAPISNIK O RADU SKUPSTINE.U ZAOISNIK SE UNOSE PODACI O RADU SKUPSTINE A NAROCITO:-MJESTO I DAN ODRZAVANJA-DNEVNI RED-LICNO IME ZAPISNICARA-TOK RADA A POSEBNO PITANJA O KOJIMA SE RASPRAVLJA,IMENA LICA KOJA SU UCESTVOVALA U RASPRAVI I SAZETA SADRZINA NJIHOVIH IZLAGANJA-REZULTAT GLASANJA PO POJEDINIM TACKAMA DNEVNOG REDA-KONSTATACIJA PREDSJEDNIKA O DONOSENJU ODLUKA -IZDVOJENO MISLJENJE CLANOVA-VRIJEME ZAVRSETKACLAN 24SVAKA ODLUKA SAVJETA SE UNOSI U ZAPISNIK.UZ ZAPISNIK SE PRILAZE SPISAK UCESNIKA I DOKAZI O SAZIVANJU SAVJETACLAN 25ZAPISNIK POTPISUJE PREDSJEDNIK SAVJETA I ZAPISNICARClan 26CLANOVI SKUPSTINE IMAJU PRAVO PREGLEDA ZAPISNIKA PO NJEGOVOM SASTAVLJANJU I POTPISIVANJU PREDSJEDNIKA SKUPSTINE I ZAPISANICARAZAPISNIK O RADU SKUPSTINE CUVA SE U ARHIVI UDRUZENJA KAO DOKUMENT TRAJNE VRIJEDNOSTICLAN 27NADLEZNOST PREDSJEDNIKA UDRUZENJA:PREDSTAVLJA I ZASTUPA UDRUZENJE-RUKOVODI RADIM UDRUZENJA-NALOGODAVAC JE ZA ISPLATU SREDSTAVA-POTPISUJE ZVANICNU DOKUMENTACIJU-OVJERAVA ZVANICNA DOKUMENTA,SPROVODI ODLUKE SAVJETA UDRUZENJA-SAZIVA SAVJET U DRUZENJA I RUKOVODI NJEGOVIM RADOM-ODLUCUJE O SVIM PITANJIMA KOJA NISU REGULISANA OVIM STATUTOMCLAN 28UDRUZENJE IMA SVOJ PECAT,LOGO CIJE CE TEHNICKO RESENJE SPROVESTI I USVOJITI SAVJET UDRUZENJAIII POVEZIVANJEKLUB USPOSTAVLJA KONTAKTE RADI OSTVARENJA SVOJIH CILJEVA I MOZE DA SARADJUJE SA SLICNIM UDRUZENJIMA-KLUBIVIMA RADI USPOSTAVLJANA I UNAPREDJIVANJA SVOJIH SAZNANSTAVA, KAKO U ZEMLJI TAKO I U SVIJETU. IV FINANSIRANJEKLUB PRIBAVLJA SREDSTVA OD CLANARINA, DONACIJA, KONKURISANJEM SA PROJEKTIMA KOD DRZAVNIH ORGANA I DRUGIH FONDACIJA I IZVORA, A U SKLADU SA VAZECIM ZAKONIMA REPUBLIKE C.G.V PRELAZNE I ZAVRSNE ODREDBECLAN29O PRESTANKU RADA UDRUZENJA ODLUCUJE SKUPSTINA. CLAN 30U SLUCAJU PRESTANKA TADA UDRUZENJA SVA IMOVINA PRELAZI U VALASNISTVO JEDNE ILI VISE SRODNIH NEVLADINIH ORGANIZACIJA U SKALADU SA ODLUKOM SKUPSTINE UDRUZENJAClan31O IZMJENAMA I DOPUNAMA OVOG STSTUTA ODLUCUJE SKUPSTINA UDRUZENJA NVO MONTENEGRO RACING CLUB PROSTOM VECINOMOVAJ STATUT STUPA NA SNAGU DANOM DONOSENJA A PRIMJENJIVACE SE DANOM REGISTRACIJE UDRUZENJA KOD NADLEZNOG ORGANA CRNE GORE HERCEG NOVI       datum                                                            PREDSJEDNIK:                                                                                                          â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦.                                                                                                                                                                                                             (DENIS……………)Osnivacka skupstina NVO <MONTENEGRO RACIN CLUB>donosiODLUKU O OSNIVANJUClan 1.Osnivaci su:1.ime prezime jmb………………ulica………………2………………………………………………………3.4.5.6.7.Clan 2.Naziv udruzenja je MONTENEGRO RACING CLUBCLAN 3.Sjediste udruzenja je u Herceg Novom UL……..Clan 4.Ciljevi udruzenja su:-RADI OSTVARIVANJE SVOJIH CILJEVA KLUB CE  INFORMISATI SVOJE CLANOVE I KOORDINIRATI AKTIVNOSTI NA REALIZACIJI CILJEVA KLUBA, SARADJIVATI SA NADLEZNIM ORGANIMA RADI OSTVARENJA SVOJIH CILJEVA. KORISTITI SVA LEGITIMNA I NENASILNA SREDSTVA, PRUZATI ZASTITU OSTALIM CLANOVIMA KLUBA AKO JE TO POTREBNO I NIJE PROTIVNO PRAVILIMA KLUBA. SVI CILJEVI I DJELATNOSTI KLUBA BICE JEDNI I U SKLADU SA ZAKONOM. Djelatnosti udruzenja su:KLUB SVOJU DJELATNOST OSTVARUJE NA TERITORIJI R.CG.. CLAN KLUBA MOZE BITI SVAKO LICE KOJE PRIHVATI CILJEVE I STATUT KLUBA / ODLUKU O PRIJEMU CLANSTVA DONOSI SKUPSTINA  CLANSTVO SE STICE POTPISIVANJEM PRISTUPNICE A CLAN MOZE ISTUPITI IZ KLUBA DAVANJEM PISANJE IZJAVE. CLANSTVO U KLUBU PRESTAJE I DUZOM NEAKTVINOSCU CLANA. ODLUKU O PRESTANKU CLANSTVA MOZE DONIJETI I SKUPSTINA A NA PREDLOG U.O.Clan 6.Udruzenje se osniva na neodredjeno vrijeme.Clan 7Lice ovlasceno da zastupa klub je Denis (zaboravio sam kako se prezivas)…,presjednik udruzenja sa adresom u ……………….Jmb ,svojerucni potpies ………….U Herceg Novom                                                      Predsjedavajuci Osnivacke SkupstineDana…………….                                                     ……………………………………….Vlada Republike Crne GoreMinistarstvo Pravde81000 PodgoricaPredmet:Prijava za upis u Registar nevladinih udruzenjaPodnosilac:NVO <MONTENEGRO RACIN CLUB>Obrazlozenje:Dana ……….se sastala Osnivacka Skupstina Udruzenja >MONTENEGRO RACIN CLUBA< I donijela sljedece odluke:1.Da osnuuje udruzenje naziva NVO <MONTENEGRO RACIN CLUB>2.Da usvoji statut NVO<MONTENEGRO RACIN CLUB>3.Da podnese prijavu za upis u Registar nevladinih udruzenja.U skaldu sa navedenim dolukama molimo Vas da izvrsite upis NVO <MONTENEGRO RACIN CLUB> u registar nevladinih udruzenja koji se void pri Vsem Ministarstvu.U prilogu dostavljamo:1.Statut2.Odluku o osnivanjuU Herceg Novom…………                                                 Predsjednik:                                                                                                                    â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦.                                                                                               (Denis…………)                          Naravno da cu da prezentujem sve!E sad vi vidite da li ovo valja pa ako ne da se radi ponovo posto moze nedje da se nesto zaboravi.Na vama je samo malo da sredite text i ovo moze da se preda a za pecat znam da je lik morao da ga pecatira i posalje a evo vidjecu ponovo.Mora jos malo da se razrade ciljevi i djelatnosti a to ce najbolje Denis da uradi posto zna tacno sta zeli da radi sa clubom.

motorsport

• Guest
Club
« Reply #57 on: March 09, 2007, 10:31:38 PM »
Bojane, prezivam se Dobrilovic [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] sto se tice ciljeva i djelatnosti, ja bi tu naveo sve moguce, znaci T&S manifestacije, 1 na 1 - 402m, izlozbe ozvucenja, izlozbe najljepseg auta..... sve sve... tako nam je onda otvorena mogucnost da organizujemo sta god pozelimo, tj. za sta imamo mogucnosti....

CORRADO

• Guest
Club
« Reply #58 on: March 09, 2007, 10:50:25 PM »
Drago mi  je,ja sam Nisavic! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Ovako prekucaces lijepo ovo sto sam radio i malo izmijenit djelatnosti i ciljeve  i da ubacis brdske i kruzne trke posto to kod tebe moze a kod mene ne.Ja cu da uradim moj statut pa  zajedno da predamo to i posle toga da se dogovorimo svi oko organizovanja neke manifestacije u pg a prethodmo moramo se malo izreklamirat pa i oko toga da se dogovorimo.Sta mislite da je naj za ime mog kluba?Auto tuning club,atcm,monte tuning club,tuning styling club,tuning styling montenegro.....
« Last Edit: March 09, 2007, 10:52:37 PM by CORRADO »

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #59 on: March 10, 2007, 12:46:52 AM »
ts montenegro bi bilo fino ali bi ispalo da kopiramo ove odozgo...ne znam,moramo dobro razmisliti o ovo imenu...a sto se tice djelatnosti...po meni je ok i sasvim dovoljno (kao skoro svako tuining drustvo) da bude 1na1,sound styling,car styling..mozda i drift i burn out