Author Topic: CHIP TUNING  (Read 6881 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #80 on: January 17, 2008, 08:42:11 PM »
Sto se tice chipa, ovi momci sto sam vec "saradjivao" sa njima, su poceli da rade kompletno mapiranje, znaci sa svim forama, tvoj auto, tvoje gorivo, tvoj nacin voznje, i sve se to odradi na kvalitetnu mapu tipa "autodelta" "hamann".... znaci za svaku marku imaju najkvalitetnije mape... naravno sve sa garanciom!!! ::thumbsupup::Momaci ce doci kod nas, naravno ako bude bilo zainteresovanih, i sve odradit za masu manje pare nego sto rade bilo dje  respectCijenu tacnu ne znaju, ali nece biti puno skuplje nego sto su do sad radili....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #81 on: January 21, 2008, 08:36:14 AM »
bice dobrodoshli cheekkiss

PS: Qrtza ti ovo ne valja

sparco

• Guest
CHIP TUNING
« Reply #82 on: May 26, 2008, 01:00:10 PM »
a sto mislite vi o ovome chipu iz bosne smchiptuning nesto tako100 ojra za bmw 325 moj daje 15 ks i 21 nm momenta , garancija na chip god dana

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
CHIP TUNING
« Reply #83 on: May 26, 2008, 01:54:06 PM »
Ja o tom chipu ne mislim nista,ali o tvom autu mislim sve najbolje tako da ne BiH radio nista osim vracanja u perf.stanje!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
CHIP TUNING
« Reply #84 on: May 26, 2008, 03:53:15 PM »
malo ti je 200 ks?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #85 on: May 26, 2008, 06:33:08 PM »
nema 200 ks!i mozda mu je malo!meni je malo mojih konja.Malo je supra-shima 300 i kusur pa dizu na 500/600.Neka opet ista pricha.Sparco, 15 ks na atmo motor neces dobit.Max 10 nedje u "najbolje obrtaje" i 5 do 6 ks u svim obrtajima.Isto tako 10tak NM u svim obrtajima i nedje MAX 15 ili 20NM dje ti je najveci obrtni.Probaj digital tuning u bgd/novi sad kod firme Smart tuningIli probaj SKN chipove (poznata firma) koje radi firma Gabrek tuning u zagrebu.i kakav je to chip 100 eura hahah ?neno 50 ..ili da oni tebi plate heheh.i koji 325 ? e36 ili e46?BeogradSmart Tuning dooKraljice Jelene 4YU-11000 BEOGRADPhone: +381 113565328Phone: +381 63 402 222Phone: +381 63 403 222Fax: +381 11 3055590smart@smarttuning.co.yui Gabrekhttp://gabrek-tuning.com/Gabrek je prejaka i premocna firma!i ne zaboravi sto sam rekao - mogu da ti pricaju bajke ali preko 10 ks dobit neces samo od chipa. AJ da budem optimista pa da kazem najvishe 12.Hvala
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
CHIP TUNING
« Reply #86 on: May 26, 2008, 07:25:29 PM »
Nema na cemu macak 3le,vazda !Samo da te pitam ko ti je taj ''neno'' sto ga spominjes i koje su sanse da ti dovedem kombi prije prvog da mi ga izglancas ?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #87 on: May 26, 2008, 07:37:05 PM »
Ne zaebaj da ne znas Nena !ucio je sa mnom u osnovnu a onda smo se malo odaljili jer nam se svidjala ista cura....koja je izabrala njega.A shanse su ti...hm..vrlo dobre.Mozes sjutra !?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
CHIP TUNING
« Reply #88 on: May 26, 2008, 07:42:39 PM »
Mrsh smradE,ostavio sam kola kod cika dreke na redovni servis i skidanje rezervoara zbog radi ciscenja,mijenjanja filtera i zjb ... smucilo mu se posle ''onog'' visoko oktanskog goriva pa je znao da zastuca ... aj prekoshutra,moze ?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #89 on: May 26, 2008, 11:09:52 PM »
Moze moze.I sumnjam da je to od ONOG goriva...ako mu se smuchilo od nechega to je od jugopetrola i ostalih petrola.I ja cu izgleda prije drugog filtera poc' da mi zamijene dizne i filter goriva (pod garancijom naravno)
slam.poke.drop.tuck.dope

sparco

• Guest
CHIP TUNING
« Reply #90 on: May 27, 2008, 07:11:08 AM »
325 e30 trile , al do bro chip vs kn vs ngk , i vec jedno solidno poboljsanje imam, al najvjerovatnije kad ga upicanim skroz na skroz cu ga povedem u sabac u klinik da vidim sto mogu da navrte , ima 170ks sadek, al sto ne bi imao i vise

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #91 on: May 27, 2008, 02:18:17 PM »
pusti k&n i priche za malu djecu!Tu jedino pomaze BMC CDA karbonski induction kit ili ITG Maxogen ...ali oni kostaju oko 400 eura.Oni PROVJERENO daju dobitke (iako male) za razliku od univerzalnog k&n kit-a koji je isti za svaki auto i kobajagi daje 10 ks.ovo gore sto ti rekoh moze ti dat 2,3 do 4 ks.NGK svjecice neces osjetit samo ce mirnije radit motor ali svakako su dobra investicija.Onda neki dobar supersprint ti moze i do 10 ks dat ako nije restriktivan.I onda chip nakon svega toga (ali ne onaj obicni koji je isti za svaki e30 325) nego neki koji ce da "uzme u obzir" sve ovo gorepomenuto i da ti zaokruzi tu snagicu na +15tak ks!Al to jedino kod hrvata ili slovenaca!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #92 on: May 27, 2008, 05:08:30 PM »
i po koji put da kazem... i kod Srbijanaca!  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

sparco

• Guest
CHIP TUNING
« Reply #93 on: May 28, 2008, 06:42:54 AM »
od kad je ovo trile posato el grande tata mata tuninga ?????? ?!?!?!?!?!?!? o cemu ti to trile jadan kakvi crni kitovi i djali, a znas li ti cime sve moz dobit malo mrvasto poboshanje na auto, turi banane u motor umjesto ulja pa da vidis

Offline tuningmaniak

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #94 on: May 28, 2008, 09:07:52 AM »
Trile je donekle u pravu! Tesko da ces iz atmosferca dobit tih 15ks, mada posto je to tvoje cudo velja kubikaza mozda i oces! Ja znam da na fabiju 1,4 moze da se dobije 6ks i to mjereno i pod garancijom, tako da pretpostavljam da moze na BemWe da se dobije tih 15-ak al ni konja vise! K&N ce Ti dat dodatnih 2-3ks ako uzmes ne univerzalni nego bas namjenjen za 325 - i to samo ako je pecurka i ako joj dovedes malo friskog zraka - ovo sto stave pecurku a nemaju dovoda svezeg zraka nego ona usisava onaj fini topli vazduh oko motora, pa se posle cude sto mu filter ne daje no uzima snagu! Jedna dobra stvar kod filtera je sto dobija brzi odaziv na gas i malo povoljniju krivu Obrtnog Momenta! Ne ocekuj cuda - sem povecane potrosnje! A izduvom ces tesko dobit 10ks sem ako ga ne radis komplet tj.od izduvne grane! Znaci samo zadnjim loncem dobijas mozda 2-3ks jer kako ce vazduh doc do zadnjeg sportskog lonca ako prije toga mora proc kroz uski fabricki dio??? Logic!!!! Za to Ti predlazem Bata Sport Auspuf iz Serbije! Oni su po tom pitanju majstori!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

sparco

• Guest
CHIP TUNING
« Reply #95 on: May 28, 2008, 09:19:07 AM »
ja samo mogu rec da sam gomilu auta spremao opremao i pomagao ljudima da se sredi i namjera mi je bila da radim ogroman namjenski kn , moze i bilo koja druga marka koja ce mi zagarantovat 100 000 litara u satu protoka, kompletna izduvna sa samo jednim protocnim loncem na sebi, chip radi razvukivanja linearnosti snage , ngk, odredjen tip hladne za ovaj motor , meni nije ni cilj tolko da dobijem na snazi, niti je sve u tim ks, mene je bitno da donekle makar za 10 poboljsam obrtni i pojacam linearnost, a sa manjim ulaganjima i sto manjim modifikacijama na samom motoru, u krajnju ruku cu poci do klinika i presaltati u njega stagod mi dune i biti miran,

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #96 on: May 28, 2008, 11:12:15 AM »
od kad je ovo trile posato el grande tata mata tuninga ?????? ?!?!?!?!?!?!? o cemu ti to trile jadan kakvi crni kitovi i djali, a znas li ti cime sve moz dobit malo mrvasto poboshanje na auto, turi banane u motor umjesto ulja pa da vidis
oket.stavi ti ngk svjecice i k&n pechurku i imash 30 ks i 50 nm i linearnooost kao da si lenjirom crta krivu obrtnog momenta
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #97 on: May 28, 2008, 11:13:44 AM »
mozes ti i maknut filter pa ces imat i 100% protok, ali nije tu zagusenje nego u TB ::offtopic::

sparco

• Guest
CHIP TUNING
« Reply #98 on: May 28, 2008, 12:46:13 PM »
oket.stavi ti ngk svjecice i k&n pechurku i imash 30 ks i 50 nm i linearnooost kao da si lenjirom crta krivu obrtnog momenta
sa svim tim i sa bilo kojim basic chipom cu imati to i toliko ;p cheers

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
CHIP TUNING
« Reply #99 on: May 28, 2008, 01:49:07 PM »
zelja ce te bit 20 ks da pogledash!ali dobro - vidi se da si "el grande tata mata tuninga" cheers back
slam.poke.drop.tuck.dope